Västerbottens Folkblad > Nyheter

Wednesday, 01 April, 04:04

Västerbottens Folkblad - 17 okt 11 kl. 10:16

Det kroppen redan vetSKELLEFTE Frelsning om vad som hnder innan medvetandet tar vid. SKELLEFTE Frelsning om vad som hnder innan medvetandet tar vid. I kvll kan den som r intresserad lra sig mer om vad som hnder i kroppen innan du sjlv blir? Continuereading?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det kroppenredan , vet
Barometern - 09 sep 14 kl. 07:33

?Många vet inte vad de har rätt till?

Hon tycker att Parkinsonvården i länet är bra.
Men Anne Johansson, i Parkinsonförbundet, tror att många patienter inte vet vad de har rätt till. OT har tidigare skrivit om att endast 35 procent av personerna med svår Parkinsons sjukdom i Kalmar län får specialbehandling, enligt en undersökning från Parkinsonförbundet i Sverige.

Skånskan - 16 jul 19 kl. 20:30

The­re­se hjälper kvin­nor stärka mam­ma­kroppen

The­re­se Carlsson har all­tid levt ett liv i rö­rel­se. Men när hon blev gra­vid och se­dan drabbades av för­loss­nings­ska­dor för­stod hon att det inte gick att köra på som van­ligt med trä­ningen.
Nu hjälper hon andra kvin­nor att få en stark kropp ef­ter att ha fött barn.

Skånskan - 28 jul 19 kl. 08:00

”Litteratur och konst ska kännas i hela kroppen”

Saga Becker slog igenom stort 2015 när hon som första transperson belönades med en Guldbagge för sin roll som Sebastian/Ellie i Nånting måste gå sönder. Nu kan hon förutom konstnär, skådespelare och aktivist även titulera sig författare.SAGA BECKER
Född: 1988 i Ronneby
Bakgrund: Debuterade 2014 i Ester Martin Bergsmarks långfilm Nånting måste gå sönder i rollen som Sebastian/Ellie och belönades med en guldbagge för sin prestation.

YLE - 21 jul 17 kl. 17:32

Sandell ska ta sista steget – ”Nu kan jag utnyttja allt jag har i kroppen”

Marcus Sandell har inte kunnat träna för fullt på flera säsonger. Nu är det andra bullar som gäller för den snart 30-åriga storslalomspecialisten som igen känner sig som en fullvärdig medlem av landslaget. Sandell var tvungen att avbryta förra säsongen redan i mitten av december.

Nyheter 24 - 15 mar 12 kl. 15:27

Sonja: "Kroppen är inte en fundamental del av vem du är"


KRÖNIKA. Sonja Abrahamsson vill inte att kroppen ska definiera henne. Jag läste en krönika av Katrine Kielos där hon angående surrogatmödraskap skriver att  ?

YLE - 20 feb 17 kl. 15:16

Backhopparen Jarkko Määttä: Jag utsatte kroppen för mer än den tålde

Redan i några års tid har Jarkko Määttä förväntats bli Finlands nästa backhoppningsstjärna. Han OS-debuterade som 19-åring, men sen gick någonting snett. Efter en träningsmässig burnout förra säsongen står han åter på tröskeln till det stora genombrottet.

Skånskan - 05 maj 17 kl. 16:29

Han har bara kroppen som redskap

TRÄNING. Emanuel Hansson sysslar med parkour – han förklarar att det handlar om att så snabbt och effektivt ta sig från en plats till en annan, med den egna kroppen som hjälpmedel.Namn: Emanuel Hansson
Ålder: 23 år
Yrke: Arbetar på högstadiet som lärare och elevassistent.

YLE - 05 jun 16 kl. 17:38

Allergin besvärar Eriksson: "Kroppen svarar inte"

Sandra Eriksson har inlett säsongen svagt. Loppet i Birmingham blev en besvikelse, men hon är inte förvånad. Alla hårda träningspass som jag har gjort de två senaste veckorna har gått jättesegt, säger hon till Yle Sporten.

HBL - 31 okt 13 kl. 04:48

Sömnbrist inflammerar kroppen

Var tionde finländare lider av kronisk sömnbrist. För få sovtimmar ökar risken för både hjärt- och kärlsjukdomar och diabetes av typ 2. Nu ser forskare orsaken: sömnbrist skapar en inflammation i kroppen.

Trelleborgs Allehanda - 11 feb 14 kl. 06:15

Format kroppen för OS-sprinten

Emil Jönsson har format om sin kropp för att passa OS-sprinten.Mindre muskler och mer uthållighet ska ge medalj. - Det är ingen kopiöst lång bana, men backen gynnar dem som är lätta i kroppen och kan klättra, säger han.

Kristianstadsbladet - 11 feb 14 kl. 06:15

Format kroppen för OS-sprinten

Emil Jönsson har format om sin kropp för att passa OS-sprinten.Mindre muskler och mer uthållighet ska ge medalj. - Det är ingen kopiöst lång bana, men backen gynnar dem som är lätta i kroppen och kan klättra, säger han.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.