SvD > Nyheter

Friday, 10 April, 03:46

SvD - 17 okt 11 kl. 02:00

Hej Börje Ekholm!Snälla rätta ut frågetecknen. Patricia Hedelius är fundersam kring nya strategin..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Börje Ekholm, Hedelius

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hej, Börje, Ekholm
PrivataAffärer - 08 mar 19 kl. 11:23

Hernhag: Två aktier att köpa på ett års sikt

Köp Marcus bok: Marcus Hernhag har skrivit flera böcker om aktier. Här kan du köpa hans första bok som nu åter finns i lager. Lukas: Hej Marcus!

PrivataAffärer - 06 mar 20 kl. 11:09

Hernhag: Tre aktier på rea efter raset

Johan: Hej Marcus! Är det några aktier som du tycker hör hemma på rea-hyllan nu eller i skyltfönstret, och som du sneglar på? Trevlig helg!

PrivataAffärer - 21 sep 18 kl. 11:34

Hernhag: Här är mitt största innehav

Köp Marcus bok här: Du har väl inte missat Marcus Hernhags populära aktieböcker? Den senaste heter "Bli rik och fri med aktier" och är skriven tillsammans med Arne "Kavastu" Talving. Köp den här.

PrivataAffärer - 09 nov 18 kl. 11:26

Hernhag: Ett investmentbolag värt att behålla

Köp Marcus senaste bok: Bli rik och fri med aktier Investgubben: Jag har följt dina råd med investmentbolagen Bure, Investor och Latour. Utvecklingen har varit långt över förväntan. Bure har varit bäst.

Sydsvenskan - 27 sep 14 kl. 13:08

Tips till Bokmässan

Tips till Bokmässan Hej Kulturkoftan. Vi är ett gäng från Hjärup som åker upp till Bokmässan i Göteborg på lördag. Jag har inte varit där på många år.

Skånskan - 17 jun 16 kl. 19:18

Dragörfärjans framfart är nu i hamn.

Malmö Båten som kommer trafikera turen Limhamn-Dragör är inte exakt samma båt som körde förr om åren, men sträckan är densamma.
I och med det faktiska beslutet om att trafiken ska testas på riktigt ökar också förhoppningarna om att satsningen blir permanen.– Vi kommer att göra ett försök under våra hamnfestivaldagar den 28-31 juli, säger Gitte Knutson, verksamhetsledare för samverkansföreningen På Limhamn.

Skånskan - 31 jan 17 kl. 07:43

Hollywood blev Hockeywood

Ishockey ERWP.fif(0)Efter den regnigaste vintern i Los Angeles i mannaminne ville vädergudarna annat och välsignade staden med sol och värme lagom till NHL All Star Weekend i Änglarnas Stad. L.

YLE - 31 maj 16 kl. 17:13

Vart är alla grisar på väg?

Vi fick in ett tips som ursprungligen handlade om bacon från Polen men också om vart grisarna som far till Hangö är på väg. Svaret på frågan visade sig vara mycket mer intressant än man från början kunnat tro. Så här jobbade vi med det här tipset.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.