BT > Nyheter

Wednesday, 01 April, 16:38

BT - 17 okt 11 kl. 09:30

Steve Jobs som ledare och Hollywoodfilm
Steve Jobs vnde utvecklingen i fallfrdiga Apple med smart teknik.Men Apple har ocks skapat ett varumrke s starkt att det liknats vid en kult, med Steve Jobs som ledare, skriver Christoffer Dahlin. Och Steve Jobs? liv blir kanske snart Hollywoodfilm.
Nr det blev knt att fretaget Apples grundare Steve Jobs avlidit kunde man snart se tnda ljus och blommor utanfr olika Applebutiker runt om i vrlden och hyllningarna frn politiker och andra offentliga personer strmmade till.
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Steve, Jobssom , ledareoch , Hollywoodfilm
Expressen - 31 okt 11 kl. 14:50

Steve Jobs liv blir Hollywoodfilm

LONDON. Steve Jobs liv blir Hollywoodfilm. Det är den brittiska ­tidningen Daily Mirror som uppger att Sony Pictures nu ­planerar en film som bygger på den nysläppta själv­biografin "Steve Jobs" om Apples grundare.

Kristianstadsbladet - 07 okt 11 kl. 11:25

"Att arbeta för Steve Jobs var en unik upplevelse"

Foto: Christian Andersson
Baskemöllabon Kent Larsen började arbeta på Apple ett halvår innan Steve Jobs återvände.
Kent Larsen, 59, sörjer sin förre arbetsgivare Steve Jobs. ?

Nyheter 24 - 06 okt 11 kl. 02:59

Apples grundare Steve Jobs dog inatt


Apples grundare Steve Jobs blev 56 år. Apple meddelar på sin hemsida att Jobs avlidit efter en längre tids sjukdom. Steve Jobs, som tidigare i år avgick från vd-posten på Apple med anledning av sjukdom, har nu avlidit, skriver företaget på sin hemsida.

HBL - 13 mar 15 kl. 15:48

Steve Jobs sade nej till ny lever

Tim Cook, den nuvarande vd:n för Apple, erbjöd sig att transplantera en del av sin lever till den svårt sjuke Apple-grundaren Steve Jobs. Men Jobs tackade nej, avslöjas i en ny bok, skriver AFP.Steve Jobs hade under lång tid lidit av cancer i bukspottkörteln.

Dagens PS - 24 nov 16 kl. 11:23

Så räddades Steve Jobs ur finansiell knipa

När man säger Steve Jobs är det ofrånkomligt att tänka på Apple. Dagens PS har tidigare skrivit om den hyllade innovatören ”sista idé” innan han gick bort samt om hur han till en början ratade succé-prylen Ipod. Nu berättas historien som kommit lite i skymundan för Apples fantastiska comeback de senaste åren: den om hur Jobs tog ett krisande techbolag vid namn Pixar till världsherravälde inom datoranimerad film.

Nyheter 24 - 11 okt 11 kl. 15:50

Pirate Bay-grundarens attack på Steve Jobs


Peter Sunde ger en sylvass känga till omåttligt populäre, nyss avlidne, Steve Jobs och hans företag Apple. Applegrundaren Steve Jobs död har berört folk över hela världen. Nästan alla har sörjt hans alltför tidiga bortgång, samtidigt som många också blivit oroliga för vad som nu ska hända när han inte längre kan sätta sin prägel på produkerna.

Sydsvenskan - 13 mar 15 kl. 15:42

Steve Jobs sade nej till ny lever

Tim Cook, den nuvarande vd:n för Apple, erbjöd sig att transplantera en del av sin lever till den svårt sjuke Apple-grundaren Steve Jobs. Men Jobs tackade nej, avslöjas i en ny bok, skriver AFP.Jobs hade under lång tid lidit av cancer i bukspottkörteln.

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 15 kl. 15:42

Steve Jobs sade nej till ny lever

Tim Cook, den nuvarande vd:n för Apple, erbjöd sig att transplantera en del av sin lever till den svårt sjuke Apple-grundaren Steve Jobs. Men Jobs tackade nej, avslöjas i en ny bok, skriver AFP.Jobs hade under lång tid lidit av cancer i bukspottkörteln.

Sydsvenskan - 07 okt 11 kl. 06:30

1. Vad har Steve Jobs haft för betydelse för dig? 2. Vad händer nu med Apple?

Bodil Rosvall Jönsson, vd på Minc: - Det är en stor legend som gått bort. Han har gjort oerhört myck?
Bodil Rosvall Jönsson, vd på Minc: ?

Nyheter 24 - 24 okt 11 kl. 19:18

"Steve Jobs kan ha varit en av världens sämsta chefer"


Steve Jobs gjorde Apple till ett av världens framgångsrikaste teknikföretag. Men han var långt ifrån världens bästa chef, enligt Walter Isaacson som skrivit en biografi om honom. Walter Isaacsons biografi om Applegrundaren Steve Jobs bygger på över 40 intervjuer.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Efter undantaget: Fri torghandel möjlig för handlarna

Marks kommun upplåter gratisplatser på Sätraplan, Mor Kerstins torg och Fritsla torg till handlare som vill sälja varor ute i det fria. – Jag är positiv till det mesta, så jag har definitivt inget emot det, säger Henrik Zachrisson, delägare Jeansson..

BT - 30 minuter sedan

Just nu: Bemanningsföretag varslar: ”Tuffaste matchen i mitt liv”

Bemanningsföretaget Effektiv korttidspermitterar sin personal på kontoret i Borås och varslar fyra personer om uppsägning..

BT - 30 minuter sedan

Kulturhuset minskar öppettiderna

Kulturhuset i Borås begränsar öppettiderna på grund av coronaviruset..

BT - 45 minuter sedan

Krisläget oroar i Nato

Coronakrisen får inte leda till en säkerhetskris, varnar militäralliansen Nato. Garden hålls uppe, trots en nedskalad och förändrad verksamhet..

BT - 1 timme sedan

Inbrott i Knätte bygdegård

Någon gång under natten till måndag var det inbrott i Knätte bygdegård och några närliggande fritidshus..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.