Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 10 April, 05:05

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 11 kl. 09:35

Hopp om krislösning ger börslyftMarknaden gör tummen upp efter helgens G20-möten i Paris. Europas börser inleder veckan uppåt och räntan på tyska statsobligationer stiger till den högsta nivån på två månader. Investerare hoppas att kommande toppmöten, först på EU-nivå i Bryssel och sedan på G20-nivå i Cannes, ska ge verktyg som gör det möjligt att förhindra en förvärrad kris..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
G20, Paris, EU, Bryssel, Cannes

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hoppom , krislösningger , börslyft

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

”Glada hönor kräver ett politiskt styre i Region Skåne som bryr sig mer om djur.”

Angela Everbäck och Mätta Ivarsson, Miljöpartiet..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Tre män döms – hade ett ton stulen metall

Tre män som greps i Östhammars kommun i Uppland efter en kort polisjakt i mars döms för stöld. I deras bil fanns 275 kilo metall i baksätet, och senare hittades ytterligare 800 kilo metall, skriver Upsala Nya Tidning. Männen döms för att ha stulit metal.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Oljepriset faller i väntan på avtal

Trots att Opecländerna och flera andra oljeländer sade sig ha kommit överens om minskad oljeproduktion har ett slutgiltigt avtal ännu inte rotts i land. Beskedet får det låga världsmarknadspriset på råolja att falla ytterligare. Sent på torsdagskvällen.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Edmonton ber för Cave: ”Vi behöver ett mirakel”

Mitt i coronakrisen kämpar NHL-laget Edmontons Colby Cave för sitt liv. Centern ligger fortsatt i koma efter en hjärnblödning tidigare i veckan. – Det är fruktansvärt.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Alkoholstoppet kan ha stoppat brott

Allvarliga våldsbrott har minskat drastiskt i Sydafrika sedan landet införde hårda virusrestriktioner, tillsammans med ett förbud mot försäljning av alkohol. Under de första nio dagarna dödades endast 94 personer, jämfört med 326 mord samma period förra.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Millitär utrustning till sjukhus

Totalförsvarets Skyddscentrum i Umeå har levererat material till sjukhus i Västernorrland, Jämtland och Västerbotten. Det rör sig bland annat om 3 000 så kallade C-vätskeskydd, en skyddsdräkt som är tänkt att användas mot kemiska stridsmedel, liksom sky.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

FN-chefen: Enas kring pandemin

FN:s generalsekreterare António Guterres uppmanar FN:s säkerhetsråd att visa enighet i kampen mot coronaviruset. – Att från rådets sida skicka en signal om enighet och beslutsamhet skulle betyda mycket i denna oroliga tid, sade Guterres när de 15 medlem.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Dödstalet fortsätter öka i New York

De dagliga dödsfallen i covid-19 stiger i den amerikanska delstaten New York. Det senaste dygnet har 799 personer registrerats, meddelar guvernör Andrew Cuomo. Det är ännu en gång den högsta dödssiffran hittills som rapporteras.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Person misstänkt skjuten i Norrköping

En person har förts till sjukhus med misstänkta skottskador i Norrköping, uppger flera medier. Skottlossning har hörts vid Ingelstaområdet, där en stor polisinsats pågår. Norrköpings Tidningar rapporterar att en personbil med krossade rutor står innanfö.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

En man gripen för grov misshandel på svartklubb

Slog jämnårig med kvast..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.