DN > Ekonomi

Friday, 03 April, 19:40

DN - 17 okt 11 kl. 09:19

Ratosbolag fokuserar på tågenRiskkapitalbolaget Ratos intressebolag Euromaint säljer verksamheten Euromaint Industry till Coor Service Management för 100 miljoner kronor..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ratos, Euromaint, Euromaint Industry, Coor Service Management

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ratosbolag, fokuserar, tågen
BT - 02 nov 14 kl. 09:48

Hon fixar järnvägen Borås-Göteborg

På väggen i hennes arbetsrum hänger den vackra affischen från det allra första lobbyarbetet på 80-talet för Götalandsbanan.
Nu är cirkeln sluten efter 30 års kampanjande för järnvägen. Sara Distner, 41, är projektchef för första etappen i väst, Göteborg-Borås.

SmålandsPosten - 13 aug 13 kl. 06:14

Bättre uppkoppling ska få fler att åka Öresundstågen

Bättre internet på Öresundstågen ska ge fler pendlare, det hoppas Länstrafiken som vill att möjligheten att använda restid som arbetstid ska få fler att låta bilen stå. Enligt en ny undersökning av pendlarvanor är det åtgärder som välkomnas. För att göra tågen mer arbetsvänliga krävs enligt Länstrafiken flera åtgärder, internet från operatörer både i Sverige och Danmark, trygghetskameror på tågen och mobilförstärkare som förstärker signaler.

BT - 29 jan 13 kl. 14:24

Har tappat greppet om järnvägen

Att den svenska järnvägen har stora behov av både ökad kapacitet och kvalitet är uppenbart sedan länge. Vintervädret har inneburit hårda prövningar för arbetspendlare och industrins godstransportköpare. Vi vill i motsats till regeringen tillföra de pengar som krävs, skriver Anders Ygeman.

Trelleborgs Allehanda - 20 feb 14 kl. 08:44

Anton Ewald vill gå hela vägen

Anton Ewald slutade fyra i Melodifestivalen i fjol. I år siktar han ännu högre. - Jag vill ta mig hela vägen till Danmark, säger han.

Kristianstadsbladet - 20 feb 14 kl. 08:44

Anton Ewald vill gå hela vägen

Anton Ewald slutade fyra i Melodifestivalen i fjol. I år siktar han ännu högre. - Jag vill ta mig hela vägen till Danmark, säger han.

BT - 20 feb 14 kl. 09:13

Anton Ewald vill gå hela vägen

Anton Ewald slutade fyra i Melodifestivalen i fjol. I år siktar han ännu högre. - Jag vill ta mig hela vägen till Danmark, säger han.

YLE - 03 sep 13 kl. 04:20

?Vi fokuserar för mycket på mat?

Mat är inte längre något som bara ska göra oss mätta. Vi blir överösta med matprogram och rekommendationer om vad vi ska och inte ska äta. I värsta fall är rekommendationerna dessutom motstridiga.

SR - 20 apr 15 kl. 03:00

#100röster om vägen till jobb

I dag fokuserar vi i serien 100 röster på vägen till det första jobbet i Sverige. Dela med dig av dina erfarenheter i chatten, eller fyll i vår enkät. Det kan handla om allt från de första veckorna till de första tio åren..

YLE - 07 sep 15 kl. 04:00

Barn med särskild gen blir närsynta när de läser mycket

Forskare har för första gången upptäckt en genetisk koppling till närsynthet. Upptäckten inger hopp om att unga i framtiden ska kunna undvika att råka ut för sämre syn. Närsynthet har på senare år blivit allt vanligare i hela världen.

Skånskan - 18 sep 15 kl. 23:02

EM ett delmål på vägen mot OS

MALMÖ Några större förhoppningar om att försvara sin singeltitel från 2013 hyser hon innerst inne inte.– Jag kan inte se mig som en EM-vinnare. Det är OS nästa år som jag fokuserar på, låter Li Fen meddela.

Expressen - 22 jul 16 kl. 12:56

Kallur om Ryssland: "Enda vägen att gå"

FALUN. Sanna Kallur tränar på hemmaplan i Falun – och fokuserar på de sista förberedelserna inför avresan till OS i Rio de Janeiro. Några som dock inte kommer att åka till OS är Rysslands friidrottare, efter att CAS fastställde IAAF:s beslut i går.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

H&M rusade och föll på svag börs

Stockholmsbörsen backade på handelsveckans sista dag i linje med de stora börserna i Europa..

DN - 3 timmar sedan

Nytt läge för H&M:s nya vd – klädjätten börjar göra skyddsmasker

H&M:s försäljning störtdök under mars och de flesta butikerna världen över håller stängt..

DN - 4 timmar sedan

SAS skär ner inrikesflyget ytterligare

Efter att tidigare ha meddelat att många av bolagets plan lämnas på marken kommer SAS på fredagen med beskedet att man från och med på….

DN - 6 timmar sedan

Ännu en bedömare sänker Swedbanks kreditbetyg

Kreditvärderingsföretaget Moodys sänker sitt kreditbetyg på Swedbank från Aa2 till Aa3..

DN - 8 timmar sedan

Långa Volvon som östtyska toppar fick köra

För en exklusiv skara var den vardag, för andra en ouppnåelig dröm. Vi kör den östtyska partitoppens tjänstebil Volvo 264 TE och försöker….

DN - Igår: 19:28

Utsläppen från svenska företag minskar mer än på länge

Utsläppen från stora svenska företag minskade 5 procent förra året. Det är första gången på flera år som de sjunker och minskningen ligger….

DN - Igår: 16:10

Toyota Corollas Trek-version redo för skogen

Toyota har avhållit sig från att lansera en mellanklasskombi med attribut som ska föra tankarna till äventyr..

DN - Igår: 10:55

Bilglamour och disciplin i 50-talets Stockholm

Salongslejon, premiärer och bilar från när och fjärran. Dagens Nyheter slog på stort när det var dags för bilsalong i Stockholm våren 1956..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.