Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 02 April, 11:33

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 11 kl. 08:51

Måndagssidorna"Löst sammansatta rörelser typ Occupy Together har en oerhörd opinionsmässig potential. Man har också ett ansvar som ingen egentligen kan ta eftersom rörelsen inte är en organisation i egentlig mening. Man kan, som i Italien i helgen, utnyttjas av grupperingar som infiltrerar protesterna med våld och skadegörelse..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Occupy Together, Italien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Måndagssidorna

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Anders Tegnell medverkar i ”Skavlan”

Mannen som står mitt i coronastormens öga, statsepidemiologen Anders Tegnell, ska bli intervjuad i "Skavlan" på fredag, skriver DN. Enligt SVT:s pressavdelning är programmet inte färdigklippt, eftersom de "håller på in i det sista", men programmet ska l.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

H&M permitterar tusentals anställda

På torsdagen har H&M:s personal fått information om permitteringar, rapporterar Dagens Industri. Enligt tidningen rör det sig om stora besparingsåtgärder som omfattar tiotusentals anställda, varav de flesta i Sverige. Bakgrunden är att en mängd butiker.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

När hundratals svenskar dör protesterar ingen mot att öka statsskulden

Största krispaketet någonsin till kommunerna: 22 miljarder kronor..

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Danmark har blivit grönare

Mindre kol och naturgas, mer vind. Det bidrog till att göra Danmarks energimarknad snäppet grönare förra året, visar preliminär statistik från Energistyrelsen. Eldningen med kolet sjönk med nästan hälften, och står på årsbasis därmed för bara fem procen.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Liberalerna: ”Skandal att inte fördöma”

Sverige och tolv andra länder oroar sig över vad de anser är alltför kraftfulla åtgärder mot coronaviruset i icke nämnda EU-medlemsstater. För svagt, tycker Liberalerna. I ett gemensamt uttalande som skickats ut av Nederländernas utrikesdepartement uppm.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Masktvång minskar inte risken för smitta

Ett fåtal europeiska länder har infört krav på att bära ansiktsskydd på offentlig plats för att minska spridningen av coronaviruset. – Det finns ingen som helst vetenskaplig grund för att det skulle hjälpa, säger smittskyddsexperten Johan Giesecke. I Ös.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

AIK värvar storstjärna – och flyttar

AIK rustar för kommande säsongen i elitserien i bandy. Nu är det klart att Villa Lidköpings storstjärna Johan Esplund ansluter till Solnaklubben, skriver Bandypuls. Den 37-årige mittfältaren utsågs i fjol till årets man i svensk bandy och var en bidraga.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Sex personer insjuknar i Skåne – varje dag

Skåne ligger efter huvudstaden vad gäller utvecklingen av coronaviruset. I dagsläget har 291 personer konstaterats vara smittade, men siffran kan komma att öka nu när regionen satsar på mobil provtagning för äldre. – Vi har ett ganska gynnsamt läge i fö.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Corona på äldreboenden i stora delar av landet

I tisdags beslutade regeringen om totalt besöksförbud på Sveriges äldreboenden de närmaste tre månaderna. Om smittan kommer in på äldreboendena kan det få förödande effekter, sade socialminister Lena Hallengren (S) till TT i samband med beslutet. Men en.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Silfverstrand blir SHL-chef

Jenny Silfverstrand blir ny vd i Svenska hockeyligan, SHL. Hon efterträder Michael Marchal som slutar i höst. Silfverstrand har varit vd i Djurgården sedan 2013.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.