IDG > IT

Wednesday, 01 April, 12:48

IDG - 17 okt 11 kl. 08:58

Därför måste du synas i sociala medierSvenskarna är uppkopplade. Snart finns hälften av oss på Facebook. Sociala medier har blivit något att räkna med, oavsett bransch och oavsett ålder..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför måste du synasi , sociala, medier
Kristianstadsbladet - 18 maj 14 kl. 13:00

EU-valet stort på sociala medier

Politiska partier satsar mer än någonsin på sociala medier under "supervalåret" 2014.Filmer, bilder, frågesport och digital dialog är bara några av de verktyg som präglar partiernas kampanjer inför EU-valet.
- Vi behöver finnas där unga finns.

BT - 18 maj 14 kl. 13:00

EU-valet stort på sociala medier

Politiska partier satsar mer än någonsin på sociala medier under "supervalåret" 2014. Filmer, bilder, frågesport och digital dialog är bara några av de verktyg som präglar partiernas kampanjer inför EU-valet.- Vi behöver finnas där unga finns.

Skånskan - 28 aug 16 kl. 14:00

C vill se Svalöv mer på sociala medier

SVALÖV Kommunen måste medverka och synas mer i sociala medier.
Centern tycker att Svalöv håller en för blygsam hållning och vill se förändringar.I en motion ställd till kommunfullmäktige vill man dels att nya riktlinjer tas fram för hur olika sociala medier kan och får användas i kontakterna med invånarna, men även se över vad allt kostar och ser därför en kostnadsutredning som nödvändig.

YLE - 05 apr 15 kl. 11:07

Stora skillnader i partiernas satsningar på sociala medier

Partierna satsar relativt lite på att föra valkampanj i sociala medier. De flesta partierna använder mellan några tusen och 15 000 euro på att synas i sociala medier inför riksdagsvalet, visar en rundfrågning som Yles finska nyhetsredaktion har gjort. Ett undantag är Socialdemokraterna.

Dagens PS - 11 apr 17 kl. 13:10

Så lyckas du på mingel och i sociala medier

Enligt mig är den bästa kombinationen att nätverka både på och utanför sociala medier. Då får du ut mest av tiden på att bygga nätverk. Att bara sitta på nätet och nätverka gör att du missar en del av den energi som uppstår vid fysiska möten, och när du bara satsar på live-mingel missar du många bra möjligheter att kunna fördjupa regelbundna kontakter i sociala medier och att nätverka med ännu fler samtidigt – oberoende var de befinner sig i världen.

Dagensanalys.se - 09 feb 18 kl. 09:38

Annonser på professionella publicistsidor är bättre än på sociala medier

En studie från Neuro-Insight på uppdrag av Newswork och Association of Online Publishers (AOP) visar att annonser som förekommer på väl ansedda publicisters sidor bättre kodas in i långtidsminnet än annonser som förekommer på sociala medier. Det hela kan ha effekt på hur olika sajter prissätter sina annonsplatser. Studien ville undersöka den effekt som många tidigare upplevt existerar, nämligen att annonser som syns i mer professionella sammanhang gör större intryck på användaren än annonser i mer sociala sammanhang.

Dagensanalys.se - 14 feb 18 kl. 10:01

Har man ingen närvaro på sociala medier finns man inte idag

Många traditionella chefer som fortfarande inhämtar sina nyheter via traditionella medier tror att det är där man skall finnas för att man själv läser dessa tidningar och tittar på TV. ”Låt mig ge en lite news flash – Sociala Medier upptar mer av svenskarnas tid än traditionella tryckta medier, YouTube har större räckvidd än kommersiella TV-kanaler” ”Det är hög tid att bli digital om man vill synas” Det finns många företagsledare idag som helt prioriterar bort sociala medier då man själv inte tar in sina nyheter den vägen. Samtidigt har vi presidenten för USA Donald Trump (man kan tycka vad man vill om honom, men han får bra spridning på hans galna budskap via Twitter) som säger att han inte litar på traditionella medier.

Entreprenör24 - 06 nov 13 kl. 13:09

Så blir du en tung spelare på sociala medier

Lita aldrig på en sociala medier-expert som har färre följare än dig, det slog mediexperten Guy Kawasaki fast i en intervju med INC.com. Och innan du frågar: han har närmare sju miljoner följare själv.

YLE - 17 feb 17 kl. 08:49

Tú'ěrkù in på kinesiska sociala medier

Åbo, 圖爾庫 eller Tú'ěrkù på pinyin, ska bli känt på kinesiska. Turismorganisationen Visit Turku gör allt mer reklam för Åbo på sociala medier, som Facebook, Twitter, Instagram men också på ryska VKontakt. Det nyaste är att man nu öppnar konton på kinesiska Xīnlàng Wēibó (Sina Weibo) och på Wēixìn (WeChat).

Blekinge Läns tidning - 23 maj 16 kl. 03:00

Kommunen ska synas mer i sociala medier

I höst ska kommunanställda i Olofström dela med sig av sin vardag i sociala medier. Allt för att kommunen ska synas mer..

NT - 30 okt 19 kl. 21:00

Poliserna vill synas mer i sociala medier

Polisen vill synas mer i sociala medier..

Fler nyheter från IDG

IDG - 30 minuter sedan

Microsoft uppdaterar Powertoys – här är nyheterna


Powertoys för Windows 10 har uppdaterats med över 100 buggfixar och flera nya smarta verktyg för avancerade användare..

IDG - 1 timme sedan

Klassiska Pong återkommer – som rpg


Atari fortsätter sin nostalgisatsning. Den här gången är det Pong som återupplivas. Du spelar en racket som ger sig ut på äventyr..

IDG - 2 timmar sedan

Jätterockad i Alliance – precis innan Dota 2-majorn


Storlaget kan vänta sig nytillskott inom de kommande dagarna..

IDG - 2 timmar sedan

Marriott läckte 5,2 miljoner personuppgifter – igen!


Hotellkedjan Marriott har återigen blivit utsatta för en attack och läckt gästernas personuppgifter, denna gång gällande 5,2 miljoner gäster. Marriott har bekräftat incidenten och hjälper de drabbade..

IDG - 2 timmar sedan

Populär data science-plattform släpps i gratisversion


Cnrg.io Vill hjälpa fler inom datavetenskapen att bygga kraftfull AI..

IDG - 2 timmar sedan

Apple lägger vantarna på väderappen Dark Sky


Dark Sky har köpts upp av Apple, som lägger ner Android-versionen och släcker det api som bland annat har använts av Carrot Weather..

IDG - 2 timmar sedan

Microsoft skjuter på pensioneringen av osäkra TLS-versioner


Microsoft meddelar att de tvingas behålla stödet för gamla tls-versioner i sina webbläsare ett tag till. På grund av Corona skjuts pensioneringen upp till andra halvåret i år..

IDG - 3 timmar sedan

Storaffären avblåst – Xerox överger bud


Xerox drar tillbaka sitt fientliga bud på hårdvarujätten HP som en följd av coronavirusets utbrott..

IDG - 3 timmar sedan

Zoom-boom när USA börjar jobba hemma


Användningen av Zoom har ökat rekordartat i USA. Under mars hade videomötestjänsten tre gånger fler användare än Microsoft Teams..

IDG - 5 timmar sedan

Internetpionjären Vint Cerf smittad av coronaviruset – kritisk till president Trumps agerande


Säger att han håller på att återhämta sig och vill att alla ska kolla på ett inslag av John Oliver..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.