Nyhetskanalen > Nyheter

Saturday, 04 April, 18:06

Nyhetskanalen - 17 okt 11 kl. 08:18

Juholt: "Har en bra moralisk kompass"S-ledaren Hkan Juholt reser runt i landet fr att mta vljarna efter mediestormen kring hans bostadsersttning. Han tar avstamp i Stockholm..
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JuholtHar en , bra, moralisk, kompass
Skånskan - 29 nov 15 kl. 14:00

Vikten av moralisk Kompass

Opinion En oberoende utredning, ledd av Marie Deschamps, tidigare domare i Kanadas högsta domstol, kommer sannolikt att ge Anders Kompass rätt. Kompass var hög chef på FN:s kommission för mänskliga rättigheter i Genève med ansvar för fältoperationer när han mottog uppgifter om att barn utnyttjades sexuellt i flyktingläger i Centralafrikanska republiken – av FN-soldater. Som alla som tar sitt jobb på allvar och har den minsta gnutta anständighet så slog Kompass larm och lämnade in en rapport.

Helsingborgs Dagblad - 18 jan 16 kl. 16:56

Moralisk Kompass. FN på villovägar.

Han fick veta det via en av sina kollegor: franska FN-soldater i Centralafrikanska republiken utsatte barn för sexuella övergrepp. Flera visste, men ingen agerade.Oberoende utredare beskriver hur vittnesmålen skickades "från skrivbord till skrivbord, inkorg till inkorg, genom flera FN-kontor utan att någon var villig att ta ansvar".

Skånskan - 03 maj 15 kl. 23:30

Moralisk Kompass


FN-tjänstemannen Anders Kompass har tackats av Frankrike för att ha avslöjat sexuella övergrepp begångna av franska soldater i Centralafrikanska republiken..

Världen Idag - 02 mar 16 kl. 07:50

”KD tappar moralisk kompass”

Kristdemokraterna håller på att tappa sin moraliska kompass, menar kommunpolitikern Magnus Jacobsson, efter att ha läst ett blogginlägg av partiets migrationspolitiska talesperson Aron Modig. Kompassen är kvar, men partiet måste förhålla sig till verkligheten, menar Aron Modig..

Världen Idag - 02 mar 16 kl. 08:29

”KD håller på att tappa moralisk kompass”

Kristdemokraterna håller på att tappa sin moraliska kompass, menar kommunpolitikern Magnus Jacobsson, efter att ha läst ett blogginlägg av partiets migrationspolitiska talesperson Aron Modig. Kompassen är kvar, men partiet måste förhålla sig till verkligheten, menar Aron Modig..

YA - 18 okt 11 kl. 06:30

Kräv tillbaka pengarna, Juholt

Håkan Juholt har gett sig ut på turné. Han ska återställa förtroendet hos partimedlemmar och väljare. Nu är han ett offer för mediedrevet, oskyldigt dömd på förhand.

BT - 31 okt 11 kl. 10:50

Juholt personifierar krisen i S

Valet av Håkan Juholt som partiledare och hans person är det yttersta symtomet på att det socialdemokratiska partiet inte är vad det en gång varit, skriver Fredrik Hammarbäck. Pest eller kolera. Det var alternativen som Socialdemokraternas mäktiga verkställande utskott ställdes inför då det hade att avgöra huruvida partiordförande Håkan Juholt skulle ges fortsatt förtroende.

BT - 18 jan 12 kl. 10:40

Hermansson: "Reinfeldt regerar - Juholt kritiserar"

Nu har partiledarna för de två stora riksdagspartierna hållit sina anföranden, och replikskiftena avslutats. Dags för en kort kommentar. Hur är tonen i debatten?

UNT - 01 maj 16 kl. 13:00

Kulturkritiken saknar moralisk kompass

UNT:s Therese Eriksson om synliga – och skadliga – lojaliteter i den skrivande ankdammen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.