Sydsvenskan > Nyheter

Monday, 06 April, 21:42

Sydsvenskan - 17 okt 11 kl. 06:30

Fastighetsägare skyldiga ta hand om grovsoporMALMÖ. De flesta kan själva köra iväg med sin gamla soffa till någon av Malmös två återvinningscentraler, men en del har inte den möjligheten. Få är medvetna om att det är fastighetsinnehavarens ?
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
MalmÖ, Malmös, Britt Marie Fagerström, Va Syd, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fastighetsägare, skyldigata , handom , grovsopor
ÖstersundsPosten - 10 timmar sedan

Debatt: Fastighetsägare kan och vill ta ansvar för att staden ska leva kvar

Som företrädare för 3 500 fastighetsägare i mellersta och norra Sverige är jag djupt oroad av hur....

Skånskan - 09 nov 16 kl. 20:04

Sju fastighetsägare i projekt för solceller

MALMÖ Sju fastighetsägare deltar i ett stort projekt med solceller i Sofielund. Och det är tak på totalt nio fastigheter i området som ingår.
Projektet drivs av EON och Fastighetsägare Sofielund i samarbete med stadsbyggnadskontoret.

SmålandsPosten - 04 jun 13 kl. 06:59

Dyrt dagvatten för fastighetsägare

Införandet av dagvattenavgifter kan kosta vissa fastighetsägare i kommunen 12 000 kronor extra för vattentjänster nästa år.
? Det gäller bland annat industrifastigheter med stora takytor, säger samhällsbyggnadsnämndens Patrick Ståhlgren (M).

Skånskan - 02 feb 19 kl. 19:00

Fastighetsägare: Hur många frågetecken som helst

ESLÖV En av Eslövs största privata fastighetsägare är avvaktande till kommunens ambitioner att få igång trygghetsboenden.
– Det finns hur många frågetecken som helst, säger Bert Andersson på BA Bygg Fastigheter.Hans främsta invändning är att satsningen verkar göras för att spara pengar.

UT - 17 jun 13 kl. 17:54

Fastighetsägare överklagar plan på återvinningsstation

Fastighetsägare i Stadsskogen i Ulricehamn överklagar kommunens plan på att bygga en återvinningsstation i området. Fastighetsägare som berörs av byggandet av en återvinningsstation i området Stadsskogen i Ulricehamn har lämnat in en överklagan på beslutet efter att detaljplanen skickats ut på samråd. Fastighetsägarna anser att placeringen av stationen kommer medföra stora besvär för de boende i närheten i form av bullerstörningar, dålig lukt, nedskräpning, förekomst av getingar och ökad trafikering av området.

UT - 17 jun 13 kl. 17:54

Fastighetsägare överklagar återvinning

Fastighetsägare i Stadsskogen i Ulricehamn överklagar kommunens plan på att bygga en återvinningsstation i området. Fastighetsägare som berörs av byggandet av en återvinningsstation i området Stadsskogen i Ulricehamn har lämnat in en överklagan på beslutet efter att detaljplanen skickats ut på samråd. Fastighetsägarna anser att placeringen av stationen kommer medföra stora besvär för de boende i närheten i form av bullerstörningar, dålig lukt, nedskräpning, förekomst av getingar och ökad trafikering av området.

BT - 05 sep 14 kl. 20:08

Fastighetsägare trötta på fortkörare

På Skogsrydsvägen i Frufällan är det 50 kilometer i timmen som gäller, men den raka vägbanan lockar till högre hastigheter. Fastighetsägare i området ber nu kommunen i en skrivelse att ta över väghållningen från Trafikverket. Susanne Nejderås och dottern Olivia Nejderås bor utmed Skogsrydsvägen i Frufällan.

Skånskan - 20 jan 20 kl. 16:27

Fastighetsägare ska åtgärda mögel skada

LUND En fastighetsägare till ett hus i sydöstra delen av Lunds innerstad måste åtgärda fuktproblem i en av lägenheterna han hyr ut.
Det har miljönämnden beslutat efter en längre tids skriftväxling med husägaren.Fastighetsägaren får fyra veckor på sig att presentera en fukt- och mögelutredning för hela bostaden.

Skånskan - 08 jan 19 kl. 05:00

Fastighetsägare vill inte betala 20 000

MALMÖ En fastighetsägare vänder sig nu till länsstyrelsen i hopp om att slippa betala en räkning från miljöförvaltningen på närmare 20 000 kronor.Personen som bor i lägenheten i Malmö har klagat på både lukt och buller och tog kontakt med miljöförvaltningen. Av klagomålen blev det ett ärende och här anser fastighetsägaren att han borde blivit kontaktad med en gång.

Sydöstran - 26 mar 20 kl. 06:00

Fastighetsägare öppnar för hyreslättnader

Flera av länets stora fastighetsägare är beredda att ge hyreslättnader till både företag och privatpersoner med anledning av coronakrisen. – Vi rekommenderar att man som fastighetsägare försöker vara så tillmötesgående som man kan, säger Tommy Svensson, Blekinge, förhandlare vid Fastighetsägarna Syd..

Magazin24 - 21 apr 13 kl. 17:58

Hotade sin fastighetsägare

På torsdagsförmiddagen blev en fastighetsägare på Vasagatan i Arboga utsatt för olaga hot. Fastighetsägaren träffade på en hyresgäst utanför porten och bestämde sig för att prata med honom. Hyresgästen uppskattade dock inte samtalet, så han hotade fastighetsägaren och knuffade till honom, innan han gick in i fastigheten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.