Opinionen.se > Opinion

Tuesday, 31 March, 08:55

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Börsveckan: Nykomling får köprekommendation
Börsveckan har två köprekommendationer i det senaste numret, Intrum Justitia och nykomlingen Semafo..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Justitia, Semafo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsveckan, Nykomlingfår , köprekommendation
Dagens PS - 04 dec 17 kl. 07:01

Börsveckan tipsar om Bure och FlexQube

Börsveckan ger köprekommendation för Bure och rådet teckna nyintroduktionen FlexQube. Kvartetten AllTele, Ratos, Recipharm och Insplanet får rådet avvakta. Tidningen behåller sin aktieportfölj oförändrad denna vecka.

PrivataAffärer - 26 aug 19 kl. 08:10

Börsveckan: Fyra aktier att köpa

Skogsbolaget SCA bedöms ha en välskött operativ rörelse, men med en aning hög värdering. Detta kompenseras av skogstillgångarna som bedöms vara konservativt värderade. I jämförelse med UPM ser Börsveckan en högre omsättnings- och resultattillväxt hos SCA än för UPM samt på sikt även potential för högre marginaler.

PrivataAffärer - 13 maj 19 kl. 08:33

En ny köprek från Börsveckan

Bonava växer utanför den haltande svenska marknaden för nyproduktion, och Tyskland står nu för 40 procent av bostadsutvecklarens omsättning. Med en relativt låg värdering och en breddad geografisk exponering får aktien en köprekommendation. Börsveckan upprepar sin tidigare köprekommendation för Byggpartner från Dalarna.

PrivataAffärer - 06 maj 19 kl. 08:19

Ny köprek från Börsveckan

Catenas aktie är ett effektivt sätt att få exponering mot tillväxten inom e-handeln. Aktien har det senaste året slagit Stockholmsbörsen i sin helhet med råge och handlas med en hög premie sett substansvärdet, men prislappen är befogad anser Börsveckan som sätter en köprekommendation på aktien. Bufab fick en köprekommendation av Börsveckan redan under förra året.

PrivataAffärer - 19 aug 19 kl. 08:48

Två nya köpråd från Börsveckan

Värderingen av medicinteknikbolaget Mentice, som utvecklar system för kirurgiska simuleringar, är vid en jämförelse med andra snabbväxande medicinteknikbolag i linje med snittet. Mentice har dock goda chanser att visa en högre tillväxttakt de kommande åren vilket även lär ge rejäl hävstång i rörelsevinsten, menar tidningen och råder till köp. Även norska Contextvision, som är verksamt inom bildgivande undersökningar i vården, ges en köprekommendation.

Dagens PS - 22 maj 18 kl. 14:15

Börsveckan bjuder på tre köptips

Här är aktierna du bör tanka och vila på hanen med, enligt tidningens experter. Enligt tidningen Börsveckan är det köpläge i Cherry, Balco och Flexqube, rapporterar Nyhetsbyrån Direkt. När det gäller Cherry anser börsproffsen på tidningen bland annat att ”ledningen är tillbaka på rätt spår”.

PrivataAffärer - 02 sep 19 kl. 08:19

Börsveckan: Tre aktier att köpa

Munters expansion in i datacenterbranschen var en bro för mycket. Men nu när bolaget lägger ned den verksamheten i EMEA är fokus åter på kärnsegmenten, vilket är positivt för Munters som efter en hel del omstruktureringar har goda möjligheter att åter höja lönsamheten, skriver Börsveckan och drar slutsatsen att aktien därför kan vara värd en chansning Rådet blir köp, med brasklappen att risken också är lite högre än vanligt. Fastighetsbolaget Trianon handlas till en substanspremie om 15 procent med avdrag för hybridobligationen.

Dagens PS - 10 apr 17 kl. 09:58

Börsveckan: Köpvärt kvartett

Bolagen som åtnjuter förtroendet är Nobia, Nobina, Skanska och NCC, rapporterar Nyhetsbyrån Direkt. NCC har en högre värdering än Skanska men får ändå tuppen upp, men i valet av NCC och Skanska skulle det sistnämnda bolaget komma först då det bedöms vara ”en trygg aktie”, framgår det. Nobia får köprekommendation för att bolaget har en stark balansräkning och en struktur i koncernen som anses vara ”effektiv”.

Affärsvärlden - 29 okt 12 kl. 08:16

Börsveckan: 4 köprekar

Trelleborg, Oriflame, Transcom och Dedicare får köprekommendation av tidningen Börsveckan..

PrivataAffärer - 17 jun 13 kl. 09:10

Köptips från Börsveckan

Konsultmäklaren, telejätten och byggbolaget får köprekommendation i senaste numret av Börsveckan....

PrivataAffärer - 14 okt 13 kl. 09:32

Köptips från Börsveckan

Elhandlaren och pappersbolaget får köprekommendation i senaste numret av Börsveckan....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.