Expressen > Nyheter

Monday, 06 April, 23:28

Expressen - 17 okt 11 kl. 08:48

Halka bakom flera olyckorFlera trafikolyckor har intrffat i Stockholmsomrdet p mndagsmorgonen. Enligt polisen har det varit halka p sina hll. - S hr mnga singelolyckor brukar det inte vara normalt sett, sger Christina Johansson, informatr vid polisen i Stockholm..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Halka, bakomflera , olyckor
UNT - 19 okt 13 kl. 09:01

Halka bakom flera olyckor

Under lördagsmorgonen har flera trafikolyckor rapporterats i länet. Samtliga ska ha orsakats av halka på vägarna. Inga allvarliga personskador har rapporterats..

Kristianstadsbladet - 27 jan 14 kl. 11:34

Varning för halka efter olyckor


Polisen varnar för halt väglag på många håll i landet. En rad olyckor har inträffat i halkan under förmiddagen.Två personer fick föras till sjukhus efter olyckan på riksväg 34, söder om Linköping, där en personbil kört på en älg och sedan krockat med en annan bil.

BT - 27 jan 14 kl. 11:36

Varning för halka efter olyckor

Polisen varnar för halt väglag på många håll i landet. En rad olyckor har inträffat i halkan under förmiddagen. Två personer fick föras till sjukhus efter olyckan på riksväg 34, söder om Linköping, där en personbil kört på en älg och sedan krockat med en annan bil.

BT - 03 jan 15 kl. 17:18

Just nu: Svår halka - flera olyckor

Det råder just nu svår halka runt om i Sjuhärad. Flera olyckor har rapporterats. Strax norr om Timmele, utanför Ulricehamn, inträffade en olycka på väg 46 vid 16.

GöteborgsPosten - 08 jan 16 kl. 12:50

Live: Varning för snöhalka – 23 olyckor hittills

Ett flertal halkrelaterade olyckor inträffade runt om i Västsverige vid lunchtid på fredagen. Meteorologer varnar för snöhalka på vägarna under kvällen..

Expressen - 18 feb 13 kl. 22:37

Halka och olyckor i Jönköping

JÖNKÖPING. Snöfall och halka bidrog till ett 20-tal trafikolyckor i Jönköpings län på måndagen. ?

Helsingborgs Dagblad - 22 nov 14 kl. 16:27

Halka orsakar olyckor i väst

Halkiga vägar på flera håll i Västra Götaland har orsakat flera olyckor i länet, framförallt på riksväg 40 i Boråstrakten och E20. Sedan lunchtid på lördagen har närmare tio olyckor inträffat. — Folk har nog inte varit beredda på att det är minusgrader och så halt, det har ju varit en väldigt mild höst.

BT - 22 nov 14 kl. 16:25

Halka orsakar olyckor i väst

Halkiga vägar på flera håll i Västra Götaland har orsakat flera olyckor i länet, framförallt på riksväg 40 i Boråstrakten och E20. Sedan lunchtid på lördagen har närmare tio olyckor inträffat. - Folk har nog inte varit beredda på att det är minusgrader och så halt, det har ju varit en väldigt mild höst.

SvD - 22 nov 14 kl. 16:25

Halka orsakar olyckor i väst

Halkiga vägar på flera håll i Västra Götaland har orsakat flera olyckor i länet, framförallt på riksväg 40 i Boråstrakten och E20. Sedan lunchtid på lördagen har närmare tio olyckor inträffat..

NT - 18 feb 13 kl. 22:28

Halka och olyckor i Jönköpings län

Snöfall och halka bidrog till ett 20-tal trafikolyckor i Jönköpings län på måndagen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Tegnells svar om Boris Johnson

Brittiska premiärministern Boris Johnson vårdas på intensiven.Beskedet kom mitt under SVT:s ”Aktuellt”-sändning med Anders Tegnell och Björn Olsen. – Det är en rätt klassisk sjukdomsutveckling, säger Tegnell.

Expressen - 1 timme sedan

Linas och Pontus bröllop ställs in – förlorar 30 000

I maj skulle Lina Jansson och Pontus Thinggaard ha sitt drömbröllop. Men coronakrisen gör att bolaget som skulle anordnat festen har gått i konkurs – paret förlorar nu 30 000 kronor som de redan betalat in. – Vi har varit så inställda på att just 9 maj är vårt datum.

Expressen - 2 timmar sedan

Boris Johnson vårdas på intensiven

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson vårdas på intensiven. Enligt ett officiellt uttalande har hans tillstånd försämrats. .

Expressen - 2 timmar sedan

Man knivrånad i hemmet – flydde till kompis

En man blev knivrånad i sitt hem i Borås på måndagskvällen, skriver Borås Tidning.– Han tog sin tillflykt till en kompis, säger Jörgen Lindén, polisens stationsbefäl, till tidningen..

Expressen - 2 timmar sedan

Extremister terrorstämplas – har koppling till bombdåd i Göteborg

USA terrorstämplar ultranationalistiska Ryska imperiska rörelsen (RIR) med hänvisning till attacker som genomförts av svenska nazister i Göteborg.– Den här gruppen har blod på sina händer, säger Nathan Sales, koordinator för kontraterrorism, enligt nyhetsbyrån AFP..

Expressen - 3 timmar sedan

Danmark ska börja öppnas igen: ”Ett försiktigt steg åt gången”

Under tre veckor har Danmark varit stängt och danskarna har levt med hårda restriktioner för att bekämpa spridningen av coronaviruset. Nu meddelar statsministern Mette Frederiksen att landet ska börja lätta på restriktionerna.– Därför ska vi i dag presentera den första försiktiga fasen i återöppning av Danmark, säger statsminister Mette Frederiksen under ett pressmöte på måndagskvällen..

Expressen - 3 timmar sedan

Så är statusen för största Göteborgsevenemangen

Göteborg är en evenemangsstad och i takt med att coronapandemin breder ut sig är läget ovisst för många av sommarens höjdpunkter. GT har sammanställt läget på några av de största evenemangen i Göteborgsområdet. Hur tänker arrangörerna om framtiden?

Expressen - 3 timmar sedan

En person till sjukhus efter storbråk

En person har förts till sjukhus efter att ett storbråk utbröt i centrala Hultsfred på måndagskvällen.En annan person har omhändertagits för fylleri.– Det är ett 20-tal personer som bråkat, säger Patric Fors vid polisens ledningscentral..

Expressen - 3 timmar sedan

Färre döda, börsrekyl – och lättade restriktioner

Europa andas försiktig optimism igen.Flera länder, som Italien och Spanien, har redovisat allt lägre dödssiffror flera dagar i rad.Börsen stiger – och Österrike och Danmark vill lätta på sina restriktioner..

Expressen - 4 timmar sedan

Landslagsstjärnan jobbar extra på sjukhuset i Malmö

Basketproffset Kalis Loyd, 31, flydde Coronakrisen i Spanien.Nu är hon hemma i Malmö och extrajobbar på sjukhuset. – Det är konstiga tider, absolut.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.