Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Wednesday, 08 April, 14:08

Expressen Dina Pengar - 17 okt 11 kl. 08:38

Inte alltid lönsamt med examen
Läs mer på Expressen Dina Pengar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inte alltid, lönsamtmed , examen
SR - 20 okt 16 kl. 21:10

Ny analys: Inte alltid lönsamt med högskoleutbildning

Det lönar sig inte att skaffa en högskoleutbildning, åtminstone om du väljer fel yrke efter examen. Det visar en analys över livslönen på 37 akademikeryrken som Sveriges akademikers centralorganisation, Saco, har gjort..

Nya Wermlands Tidningen - 05 jul 16 kl. 09:03

Omorganisation inte alltid lönsamt

Att genomföra en omorganisation blir inte alltid framgångsrikt. Allt för ofta påverkas den psykosociala arbetsmiljön negativt, enligt Unionen..

Barometern - 16 okt 13 kl. 07:51

Satsningar på kulturen är alltid lönsamma

Det är alltid lönsamt att satsa på kulturen. Det fastslår professor Göran Cars som forskat på städers attraktivitet. Kulturupplevelser och inte minst eget skapande påverkar människors hälsa och välmående positivt.

Dagens Media - 19 jun 18 kl. 22:00

Åkestam Holst om guldlejonen: "Kreativitet är alltid lönsamt"

CANNES LIONS 2018. Åkestam Holst kammar hem lejon för både "Ikea pee ad" och "Voice for change"..

YLE - 01 nov 18 kl. 12:43

Skatteplanering är inte alltid lönsamt - försäkringsskalens avkastning är liten

Alla privata kapitaltillgångar syns inte i de skattelängder som Skatteverket publicerar i dag. Det finns olika sätt att undvika kapitalskatt. Du kan placera dina pengar i så kallade placeringsskal eller fonder..

YLE - 01 nov 18 kl. 12:43

Skatteplanering är inte alltid lönsamt - de omstridda försäkringsskalens avkastning är liten

Alla privata kapitaltillgångar syns inte i de skattelängder som Skatteverket publicerar i dag. Det finns olika sätt att undvika kapitalskatt. Du kan till exempel placera dina pengar i så kallade placeringsskal eller fonder..

Sydsvenskan - 23 nov 19 kl. 17:00

”Alltid mer lönsamt att reparera mobilen”

Expert: ”Alltid mer lönsamt att reparera mobilen”.

Helsingborgs Dagblad - 23 nov 19 kl. 17:00

”Alltid mer lönsamt att reparera mobilen”

Expert: ”Alltid mer lönsamt att reparera mobilen”.

Skånskan - 25 feb 20 kl. 05:00

Inte lönsamt att förlänga förbifarten

Skurup Det är inte lönsamt att förlänga västra förbifarten runt Skurups tätort. Det fastslår Trafikverket i en färsk ÅVS, åtgärdsvalsstudie.Hösten 2017 kunde Skurups kommunledning lättad berätta att kommunen fått med Trafikverket på att göra en ÅVS, det vill säga, en åtgärdsvalsstudie som analyserar kommunens trafiksituation.

HBL - 11 jun 13 kl. 09:11

Lönsamt bygga cykel nära kunden

Finland är inte alltid dyrast. Efter att ha kontrollerat alla kostnader visade det sig förmånligast att tillverka Jopo-cykeln i Hangö. Där slipper Helkama tullavgifter och kan dra ner på transportkostnaderna.

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 4 timmar sedan

Ica ökade försäljningen rejält under coronakrisens mars

Försäljningen i de svenska Ica-butikerna steg med 11,1 procent i mars 2020 jämfört med motsvarande månad i fjol.I jämförbara butiker var försäljningen upp 10,8 procent under månaden.Det framgår av ett pressmeddelande från Ica..

Expressen Dina Pengar - 5 timmar sedan

Cloetta: Efterfrågan på påskgodis minskar kraftigt

Konfektyrbolaget Cloetta bekräftar i en uppdatering om effekterna av covid-19 risken att kundernas efterfrågan av lösgodis kommer att minska kraftigt.Det framgår av ett pressmeddelande..

Expressen Dina Pengar - 5 timmar sedan

Tecken på att börsen öppnar på rött i dag

Efter uppgångarna i början av veckan ser börsen ut att öppna betydligt försiktigare i dag.Förhandeln antyder att Stockholmsbörsen backar med omkring en procent. I Asien visar flera av de största börserna röda siffror på onsdagen..

Expressen Dina Pengar - 9 timmar sedan

Experten: Smartaste sätten att använda skattepengarna

Nu i veckan börjar skattepengar trilla in på bankkontot och då är frågan, ska man spara, amortera, investera eller konsumera pengarna?– Det beror på hur ekonomin i just ditt hushåll ser ut, säger Johanna Kull, sparekonom på Avanza.Här är hennes tips på hur just du använder dina skattepengar bäst..

Expressen Dina Pengar - 9 timmar sedan

Historien och pengarna bakom kungliga juvelerna

Det svenska kungahusets smycken väcker uppmärksamhet i hela världen.– Det är ett kulturarv. Det står för så mycket av det som Sverige har stått för, säger drottning Silvia.

Expressen Dina Pengar - 22 timmar sedan

Nu gör Isabella Löwengrip sig av med ännu ett bolag

Isabella Löwengrips bolagsimperium fortsätter krympa.Nu avvecklar hon Löwengrip Social Relations, vars affärsidé var att hjälpa företag att använda social medier.Det skriver Dagens industri i dag.

Expressen Dina Pengar - Igår: 11:57

Gränshandeln går på knä: ”Det är stendött, riktigt illa”

Den stängda gränsen mot Norge slår skoningslöst mot gränshandeln.– Det är stendött. Hela Charlottenberg är stendött.

Expressen Dina Pengar - Igår: 11:27

Skatteverket nedringt om skatteåterbäringen

Skatteverket är redo att trycka i väg miljarder kronor i skatteåterbäring.Oroliga deklaranter utan några skattepengar på sina konton har ringt förskräckta till Skatteverket i tron att pengarna redan började betalas ut efter midnatt.– Utbetalningarna börjar i dag efter lunch, säger Johan Schauman, verksamhetsutvecklare på Skatteverket.

Expressen Dina Pengar - Igår: 11:07

SAS-raset för flygtrafiken

SAS hade nära 60 porcent färre passagerare mars i år jämfört med förra året, enligt företagets trafiksiffrorUnder april har nästan samtliga flyg ställas in med undantag av ett fåtal inrikeslinjer i Norge och Sverige..

Expressen Dina Pengar - Igår: 07:54

4 av 10 är oroliga för hur krisen slår mot pensionen

Fyra av tio svenskar känner sig oroliga för hur coronakrisen slår mot deras pension. Det framkommer i en undersökning från Yougov, som gjorts på uppdrag av nätbanken Nordnet.– Vi ser hur en hel del känner oro – men samtidigt är det faktiskt hälften som känner sig lugna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.