Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 06 April, 23:34

Affärsvärlden - 17 okt 11 kl. 08:30

DI: Riskaktie kan lyfta 28 procentDagens Industri har hittat ett papper vars potential vida verstiger risken..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DI Riskaktiekan , lyfta28 procent
Nyheter 24 - 28 maj 11 kl. 07:40

Van der Sar får lyfta bucklan om United vinner


Edwin van der Sar får det ärofyllda uppdraget att lyfta pokalen mot skyn om United vinner ? trots att han inte är kapten. LONDON.

Dagen - 19 jan 11 kl. 03:00

Nytt flygplan med irakier ska lyfta i dag

I dag väntas ett plan lyfta med avvisade asylsökande som ska skickas till Irak. Det väcker starka reaktioner från den politiska oppositionen, kyrkorna och aktivister.

Amnesty kallade igår till en "blixtaktion" med en uppmaning mot utvisningen av kristna och andra individer som riskerar förföljelse vid ett återvändande.

Dagens PS - 02 jan 17 kl. 08:06

Full pilot skulle precis lyfta

DagensPS.se har tidigare berättat om incidenter med fulla piloter. Här är ett exempel från i somras.

PrivataAffärer - 04 dec 18 kl. 13:07

SAS kan lyfta igen

Man skulle kunna tänka sig att kursen borde lyfta efter bokslutsrapporten på tisdagen eftersom både omsättning och resultat var klart över förväntan. För vinsten blev 842 miljoner för räkenskapsårets fjärde kvartal mot förväntade 775 miljoner och intäkterna 12 678 miljoner kr mot förväntade 12 330 miljoner.   Detta är naturligtvis utmärkt, men den kursuppgång som varit har också varit driven av spekulationer kring ett bättre resultat än väntat.

Dagensanalys.se - 24 mar 19 kl. 18:39

Emma Svensson och Jonas Fagerström ska lyfta Huawei

Huawei inleder ett samarbete med fotografen Emma Svensson och äventyraren Jonas Fagerström inom sitt nya marknadsföringskoncept – Dare to Challenge. Emma och Jonas, likt Zara Larsson och Sarah Sjöström som tidigare kommunicerats, passar väl in i konceptet som handlar om att våga utmana, anser Huawei. Vi är väldigt stolta över att addera fler färgstarka profiler till konceptet Dare to Challenge.

Expressen - 15 jan 11 kl. 20:14

Piloten vägrade lyfta med presidenten

Piloten Mohammad bin Kilany valde också att protesterade mot den störtade tunisiske tyrannen - han vägrade lyfta sitt flygplan med sex av Ben Alis släktingar ombord. - Jag vägrar lyfta planet med mördare ombord, sa han. .

Kristianstadsbladet - 17 feb 11 kl. 09:02

Att lyfta sig ur fattigdom


Bröd hölls symboliskt upp vid revolutionen i Egypten, när folket vann över en korrupt envåldshärskare. "Jorden tillhandahåller tillräckligt för var mans behov, men inte för var mans girighet", sa Mahatma Gandhi, indisk politiker (1869-1948).

Sedan Indien blev självständigt för sextio år sedan har dess befolkning tredubblats.

Kristianstadsbladet - 30 jun 14 kl. 05:29

Svensken jagar stockar att lyfta

Att lyfta stockar och klättra i rep i parker lockar svensken från träningslokalen. Utegymmen sprider sig som en löpeld över landet och finns nu i flera städer.
- Det finns en längtan efter det autentiska.

BT - 30 jun 14 kl. 05:29

Svensken jagar stockar att lyfta

Att lyfta stockar och klättra i rep i parker lockar svensken från träningslokalen. Utegymmen sprider sig som en löpeld över landet och finns nu i flera städer. - Det finns en längtan efter det autentiska.

BT - 18 jul 14 kl. 10:31

"Jag vill lyfta fram individen"

Det är mer som förenar än skiljer oss människor åt. Att det är så har Lena Löfgren velat fånga med sin kamera när hon fotograferat hundratals boråsare, för att lyfta fram individen och mångfalden i Borås. Bilderna har nu blivit en fotoutställning på internet.

YLE - 10 mar 15 kl. 07:00

Ska Smulter lyfta ett halvt ton?

Tjuren från Malax, Fredrik Smulter, som nu också finns på Instagram under namnet superhurri, gästade Veckoslutskommittén i söndags. 400 kilogram är Freddis officiella världsrekord i bänkpress, men för några dagar sedan dök det upp ett klipp på Youtube där han bänkar hela 406,5 kilo. Det här är frågan om ett inofficiellt rekord eftersom det gjordes på hemmaplan i Malax och inte på en internationell tävling.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

USA-terminerna pekar kraftigt uppåt

På måndagseftermiddagen pekade USA-terminerna mot en öppning skarpt uppåt, efter att New York-börserna backat på fredagen i spåren av svaga jobbsiffror..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Svenskt Näringsliv: De dystra siffrorna är bara början

Arbetsförmedlingens senaste statistik över varsel och nya arbetslösa är väldigt dystra, men tyvärr bara början. Det säger Svenskt Näringslivs vice vd Mattias Dahl i en kommentar..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Rekordhög ökning av arbetslösheten

Arbetslösheten ökar nu med den högsta hastigheten på flera årtionden. Varslen ligger kvar på en rekordhög nivå, men antalet minskade under förra veckan..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

ABG: Investmentbolaget har straffats för hårt

Kinnevik har gått sämre än börsen generellt sedan investmentbolagets rapport för det fjärde kvartalet i februari. Aktien har därmed blivit straffad för hårt. Det menar ABG Sundal Collier..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Aktierna som lyfter på börsen

Stockholmsbörsen steg i likhet med sina europeiska motsvarigheter på måndagen..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Analyshusen gillade H&M:s rapport

ABG Sundal Collier, SEB Equities och Carnegie var alla positivt överraskade av H&M:s första kvartal som resultatmässigt slog marknadens förväntningar med råge..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Swedbank: Då kommer återhämtningen på bostadsmarknaden

Bostadspriserna i Sverige väntas falla i närtid på grund av coronapandemin, som lett till börsfall och snabbt stigande arbetslöshet. Sedan väntas en återhämtning på bostadsmarknaden, med stöd av låga räntor och en återhämtning i hela ekonomin. Det skriver Maria Wallin Fredholm, ekonom vid Swedbank, i en analys..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Analytiker: Oljepriskrisen överlever pandemin

Efterfrågechocken som vållats av covid-19 kommer inte nödvändigtvis att vara över samtidigt som pandemikrisen är det, och det är därför inte osannolikt att oljepriserna letar sig under 10 dollar per fat, anser en betydande andel analytiker i en prognossammanställning. Priserna kan till och med bli negativa, enligt Citi..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Pareto: Storbanken har sjunkit för mycket - köp

Riktkursen sänks, men rekommendationen höjs till köp..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Kindred rusar efter köpråd

Aktien i Kindred stiger med cirka 8 procent på måndagen efter att SEB höjt rekommendationen till köp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.