Expressen > Nyheter

Tuesday, 07 April, 22:20

Expressen - 17 okt 11 kl. 08:24

Man hittades död i strandkantenEn man har hittats död vid en strandkant i Kalmar. Kroppen var illa åtgången och har inte kunnat identifieras. Polisen misstänker att det kan vara en 63-årig man som försvann från sitt hem i juli. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kalmar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man hittadesdöd i , strandkanten
Västerbottens Folkblad - 02 nov 16 kl. 23:42

Mannen som hittades död var från Skellefteå

Enligt SVT så var den man i 60-årsåldern som på tisdagen hittades död i en sjö i Arjeplogsfjällen från Skellefteå. Mannen anmäldes försvunnen i söndags och eftersöktes av polis, fjällräddare och räddningstjänst. Kroppen hittades vid 13-tiden på tisdagen.

DalaDemokraten - 17 jun 17 kl. 10:31

Stulen kanin hittades dränkt med bruten nacke – familjen utfäster belöning för att få fast den skyldige

Julia Tenlén var bara sex år gammal när hon för elva år sedan fick sin älskade kanin Kola. I fredags eftermiddag hittades Kola dränkt med bruten nacke vid Tingsnäsbadet i Mora.
– Det var en mamma och hennes lilla dotter som hittade kaninen vid strandkanten, berättar en förtvivlad Julia Tenlén..

Dalarnas tidningar - 17 jun 17 kl. 10:31

Stulen kanin hittades dränkt med bruten nacke – familjen utfäster belöning för att få fast den skyldige

Julia Tenlén var bara sex år gammal när hon för elva år sedan fick sin älskade kanin Kola. I fredags eftermiddag hittades Kola dränkt med bruten nacke vid Tingsnäsbadet i Mora.
– Det var en mamma och hennes lilla dotter som hittade kaninen vid strandkanten, berättar en förtvivlad Julia Tenlén..

Expressen - 29 jun 13 kl. 15:28

Man hittad död vid strandkanten på Utö

HANINGE. En man som i tisdags gav sig ut på en kajaktur från Utö i Stockholms skärgård hittades på fredagen död, skriver SVT:s regionala program ABC. Mannen anmäldes saknad av sina kollegor på Utö på fredagen och ett stort sökpådrag sattes i gång.

Nyan - 05 dec 14 kl. 07:32

Försvunnen man hittades på strand

En äldreman anmäldes i går kväll försvunnen på Föglö. Han återfanns i strandkanten, där han troligen trillat omkull, sent i går kväll och fördes till sjukhus..

SVT - 30 jan 11 kl. 18:53

Olyckan inträffade 75 meter från strandkanten

Olyckan inträffade 75 meter från strandkanten. Medverkande: Magnus Rostedt polisen Kronoberg, reporter Nicklas Carlsson. Fotograf stillbild: Carl Carlert.

Expressen - 20 maj 17 kl. 18:09

Tovas kropp släpades längs strandkanten

Tova Mobergs misstänkte mördare bar eller släpade hennes kropp längs strandkanten vid fyndplatsen. Hennes kropp placerades på sjöbotten utan att en båt användes, enligt åklagarens misstankar. Polisen ska inom kort åter förhöra mannen som nekar.

Nya Wermlands Tidningen - 27 jul 17 kl. 11:42

"Gå inte vid strandkanten"

Gå inte vid strandkanten eller på sandbanken. Det är rekommendationen från Karlstads kommun..

Sydsvenskan - 14 maj 11 kl. 11:23

Porr hittades i bin Ladins gömställe

Vid räden i Pakistan då Usama bin Ladin dödades hittades pornografi i huset som varit al-Qaida-ledarens gömställe, säger amerikanska källor. Men de vet inte var i huset porren hittades eller om bin Ladin själv använt den.
WASHINGTON.

Nyheter 24 - 25 maj 12 kl. 16:11

Vanvårdade katter hittades instängda på toalett


En kvinna har anmälts för djurplågeri efter att ha vanvårdat elva katter. LULEÅ. I februari i år hittades elva katter instängda och övergivna i en villa.

Nyan - 20 okt 19 kl. 16:26

Två avlidna hittades på Silja Europa

En 25-årig kvinna och en 21-årig man, båda finländska medborgare, hittades avlidna tidigt på söndagsmorgonen på Tallinks Silja Europa, rapporterar Polisen i Estland. När kropparna hittades låg båten i hamn i Tallinn. Inga spår av våld hittades på vare sig kvinnan eller mannen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Norrmännen rasar mot Sverige: ”Bra att gränsen är stängd”

Norge och Sverige har gått olika vägar i bekämpningen av coronaviruset.Nu rasar norrmännen mot Stockholms nattliv.”Bra att gränserna är stängda”, lyder en av kommentarerna till en artikel om läget i huvudstaden..

Expressen - 30 minuter sedan

Polisen tror på lugn påsktrafik

Polisen i Skaraborg spår att det blir en lugnare påsktrafik på grund av coronapandemin.Men förberedelserna går som planerat och syftet är att förebygga olyckor, skriver Skaraborgs Läns Tidning..

Expressen - 1 timme sedan

Dödsfall inom äldreomsorgen ökar snabbt i Stockholm

Dödsfallen i covid-19 ökar snabbt inom äldreomsorgen, enligt SVT.Allvarligast är det i Stockholm, där 159 personer – mer än 40 procent av alla döda i regionen – har avlidit på äldreboenden.Samtidigt testas ”chockerande” många i personalen positivt, skriver Dagens industri.

Expressen - 1 timme sedan

Tusen stockholmare kan testas för corona i hemmet

I påsk kan tusen stockholmare testa sig för corona i hemmet.KTH skickar nu ut provtagningskit i studiesyfte.– Jag tror vi är världsunika på detta, säger universitetslektor Niclas Roxhed..

Expressen - 1 timme sedan

Michele och Paola fann varandra från balkongerna

Det som här följer är en Romeo och Julia romans i coronans tid.Ja, den utspelar sig i Verona.Med balkong och allt..

Expressen - 1 timme sedan

Därför dör fler i Sverige än i våra grannländer

Fler personer har avlidit till följd av coronaviruset i Sverige än i de nordiska grannländerna, även när man ser till befolkningens storlek.Statsepidemiolog Anders Tegnell ger flera förklaringar till siffrorna.– Jag har pratat med mina norska kolleger och de har testat fler på äldreboenden, och de har mindre problem, säger Tegnell..

Expressen - 2 timmar sedan

Skolan stängde och skyllde på lärarbrist – tjänar miljoner

Internationella Engelska Skolan delade i höstas ut närmare 50 miljoner kronor till sina ägare. Utbildningsminister Anna Ekström var kritisk och menade att pengarna borde gått till mer personal. I mars stängde Engelska skolan i Liljeholmen sin ordinarie skolverksamhet – på grund av personalbrist – med hänvisning till situationen i bland annat Frankrike och Spanien.

Expressen - 2 timmar sedan

Så hjälper Mohamad riskgrupper i coronakrisen

Mohamad Allatif, 39, och hans söner Omar, 10, och Ali, 7, började med att hjälpa grannar i riskgrupper att handla mat under coronakrisen. Efterfrågan växte och nu har de startat en Facebookgrupp för att hjälpa alla Strängnäsbor. – I helgen hjälpte vi 31 personer med att handla mat, säger Mohamad Allatif.

Expressen - 2 timmar sedan

Corona skördar liv på äldreboenden

Smittspridningen på landets äldreboenden är det största bekymret just nu, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell.I Göteborgs stad finns ett 40-tal konstaterat smittade på äldreboenden och inom hemtjänsten – och ett 10-tal äldre har dött de två senaste veckorna.– Men det är svårt att veta exakt dödsorsak, om det är covid-19 eller andra orsaker, säger Babbs Edberg, stadsdelsdirektör i centrum, Göteborgs stad.

Expressen - 2 timmar sedan

Julia från Malmö träffade Joe Exotic från ”Tiger King”

Dokumentärserien ”Tiger King” har snabbt blivit en av Netflix största succéer.Fotografen Julia Lindemalm, 35, från Malmö träffade honom redan för flera år sedan – när hon gjorde ett reportage om vilda djur i fångenskap.– Det var obehagligt att vara där och jag är glad att jag lyckades ta mig därifrån, säger hon..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.