Dagens Medicin > Nyheter

Friday, 03 April, 03:17

Dagens Medicin - 17 okt 11 kl. 09:09

Rena bondfångerietLäkarna inom vuxenpsykiatrin i Kronoberg rasar mot nya sparkrav. Landstingets relation till ett konsultföretag beskrivs som bondfångeri och korrupt..
Läs mer på Dagens Medicin
Läs mer om:
Kronoberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rena, bondfångeriet
DN - 30 dec 14 kl. 00:01

Mattias Karlsson (SD): Rena bondfångeriet av Alliansen


Vågmästarrollen kvarstår och SD är ett stärkt oppositionsparti, hävdar vikarierande partiledaren Mattias Karlsson i en DN-intervju. Han saknar helt förtroende för statsminister Stefan Löfven och anser det vara ”rena bondfångeriet” av Alliansen att ge rege­ringen fritt spelrum. Enligt Mattias Karlsson vet ingen när partiledaren Jimmie Åkesson är så pass återställd att han kan komma tillbaka..

Skånskan - 15 okt 15 kl. 14:00

Lyckad SD-manipulation

Opinion SD vill sprida skrämselpropaganda i Sverige och utomlands där man hävdar att vi befinner oss i undantagstillstånd och att flyktingar inte ska komma hit eftersom vi inte kan hjälpa. De vill också fråga svenska folket vad de tycker i en folkomröstning. Att fråga den majoritet som inte röstar SD om vad de tycker om påfundet med att försöka skrämma nödställda (dessutom med osanning) verkar inte ha fallit dem in.

Computer Sweden - 04 okt 18 kl. 13:01

"It-konsulterna lurar sina kunder på miljardbelopp"


Konsultbolagen lurar på sina kunder dåliga intergrationslösningar som låser in kunderna i livslånga och dyra beroenden. Bondfångeriet måste få ett stopp, skriver Mikael Boquist, vd på Icore Solutions..

IDG - 04 okt 18 kl. 13:01

"It-konsulterna lurar sina kunder på miljardbelopp"


Konsultbolagen lurar på sina kunder dåliga intergrationslösningar som låser in kunderna i livslånga och dyra beroenden. Bondfångeriet måste få ett stopp, skriver Mikael Boquist, vd på Icore Solutions..

Länstidningen i Jämtland - 18 nov 19 kl. 11:00

Kåseri Per Orvegård: Släkten är kanske värst, men otroligt kul att känna till

Jag har redan skrivit om det. Men jag kan inte låta bli att orera mera. Om bondfångeriet det var....

Fler nyheter från Dagens Medicin

Dagens Medicin - 7 timmar sedan

Försörjning av sjukvårdsmaterial ”svag länk”

Lagerhållningen av sjukvårdsmaterial måste förbättras på alla nivåer för att samhället bättre ska klara svåra krissituationer och krig. Det säger regeringens utredare som pekar ut den nuvarande försörjningsberedskapen som en svag länk..

Dagens Medicin - 8 timmar sedan

Stockholm vill aktivera krislägesavtal

Region Stockholm har fattat beslut om att begära att krislägesavtalet aktiveras hos Sveriges Kommuner och Regioner, SKR..

Dagens Medicin - 11 timmar sedan

Corona på äldreboenden i var tredje kommun

Det finns bekräftade eller misstänkta fall av coronaviruset på äldreboenden i var tredje kommun i Sverige, visar en kartläggning från Ekot. Ett vårdbolag rapporterar att 50 äldre patienter har avlidit i covid-19..

Dagens Medicin - 11 timmar sedan

”Inför peer review av svensk sjukvård”

Sjukvårdspersonal borde regelbundet få be kunniga medicinska experter inom samma fält om granskning och råd om arbetsplatsen, skriver Lina Nordquist (L)..

Dagens Medicin - 12 timmar sedan

Kömiljardens krav pausas

Delar av prestationskraven för kömiljardspengar tas bort i år. Samtidigt skjuter staten till totalt 20 miljarder till kommuner och regioner i vårändringsbudgeten. Det meddelade partierna bakom januariavtalet i dag..

Dagens Medicin - 13 timmar sedan

Skyddsstopp på Östra sjukhuset i Göteborg

Fackförbundet Kommunal har utlyst skyddsstopp på en epidemiavdelning på Östra sjukhuset i Göteborg, rapporterar Sveriges Radio P4 Göteborg. På avdelningen finns patienter som väntar på svar om huruvida de är smittade av det nya coronaviruset eller inte..

Dagens Medicin - 13 timmar sedan

Försök inleds med plasma från tillfrisknade

Runt om i världen testas nu om blodplasma från tidigare coronasjuka patienter kan dämpa förloppet av covid-19. Forskare vid Karolinska institutet hoppas starta behandling i en studie i nästa vecka..

Dagens Medicin - 15 timmar sedan

Blandad nytta av initial kranskärlsröntgen

En initial kranskärlsröntgen för att hitta eventuella åtgärdbara förträngningar minskade inte ny hjärt-kärlsjukdom på sikt hos patienter med stabil kranskärlssjukdom, enligt en stor studie. .

Dagens Medicin - 17 timmar sedan

Vitalis flyttas fram igen

E-hälsomässan Vitalis flyttas till slutet av augusti. Det meddelar arrangörerna..

Dagens Medicin - 18 timmar sedan

Almedalsveckan ställs in

Almedalsveckan, politikerveckan i Visby, ställs in i år, bekräftar Region Gotland för TT..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.