Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 02 April, 07:34

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 11 kl. 08:25

Vann i väntan på barnetBen Crane var sju slag efter inför sista ronden men slutade som segrare i USA-tourtävlingen i golf i Georgia. Amerikanen gick på 63 slag, och vann sedan särspelet mot Webb Simpson. Att ha annat i tankarna var segerreceptet. ? Den här veckan kände jag att jag hade perspektiv på tillvaron, jag kände mig lugn, säger Crane, vars hustru väntas föda parets tredje barn på måndagen..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Crane, USA, Georgia, Webb Simpson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vann i väntan, barnet
Nyan - 18 aug 16 kl. 12:02

Utställningen och barnet föddes samtidigt

Erica Pettersson har gjort teckningarna till utställningen ”Små fingrar och fötter” under tiden hon väntade sitt tredje barn.

– Han kom lagom till vernissagen.
Nästan nyförlöst med en baby som inte ens är en vecka gammal har Erica Pettersson i dag vernissage på Folkhälsans allaktivitetshus i Mariehamn med sin utställningen ”Små fingrar och fötter”.

BT - 28 mar 14 kl. 10:58

Otrygg väntan i Kongo

Det gifta paret Linn och Steve befinner sig i Kongo där de väntar på att Steve ska få uppehållstillstånd för att få återvända till Sverige. Men väntan är lång - och de har ingen aning om när de får återvända. Samtidigt har läget blivit värre och okända män har sökt upp Steve utanför deras bostad.

YLE - 20 nov 16 kl. 10:10

Beröva inte barnet sin förälder vid skilsmässa - kan vara värre än död för föräldern

Efter en konfliktfylld skilsmässa är det lätt att längta efter hämnd: Barnet ska jag åtminstone ha! Men det lönar sig att tänka noga efter, att fjärma ett barn från sin förälder kan få allvarliga konsekvenser, varnar en expert. – Det kan ske en stor tillbakagång i utvecklingen.

YLE - 30 jun 16 kl. 10:27

"Billigt så länge barnet inte tävlar"

En förälder som Yle Nyheter talat med säger att det borde finnas en inkomstgräns för vad hobbyer får kosta. Undervisnings- och kulturministeriet presenterade på torsdagen sin rapport om hur idrottshobbyer kunde bli billigare. Avgifterna för idrottshobbyer och tävlingsidrott har i genomsnitt stigit, rapporterar Undervisnings- och kulturministeriet som på torsdagen presenterade en rapport om hur avgifterna kunde bli lägre.

YLE - 08 apr 17 kl. 11:10

Barnpsykoterapeuten: Överför inte din egen oro på barnet

Händelserna i Stockholm kommer väldigt nära de finländska barnen. De flesta har varit där någon gång och förknippar kanske staden med semester och glädje. - Det är inte konstigt om attacken i Stockholm väcker väldigt starka känslor hos barnen, säger barn- och ungdomspsykoterapeuten Daniela Seeskari.

BT - 06 feb 11 kl. 10:17

Bibliotekarien: ?Ett rikt språk är oerhört viktigt för barnet?

Viktigast av allt för barnens språkutveckling är föräldrarna. Särskilt om familjen är tvåspråkig. Som bibliotekarie träffar Shahla Sheikholeslami många barnfamiljer, och hon är angelägen om att få alla föräldrar att inse hur viktiga de är.

SmålandsPosten - 28 okt 13 kl. 00:30

Barnet som ägodel och produkt

Det handlar som så ofta om rättigheter. Vuxnas rätt att få barn. Och som vanligt är det de vuxnas perspektiv som går först.

YLE - 18 mar 17 kl. 06:00

Den åldrande föräldern ska klara sig själv medan det vuxna barnet får hjälp

Det är inte så vanligt att man ger sina åldrande föräldrar ekonomiskt stöd. Sina vuxna barn hjälper man däremot nog gärna ekonomiskt. Forskning visar att om man har möjlighet att dela med sig av sina pengar så går de pengarna så gott som alltid till barnen och mer sällan till föräldrarna.

Sydsvenskan - 09 jun 13 kl. 06:30

Barnet i badvattnet lär sig tala tonspråk

FRÅGA: Vad innebär talesättet ?kasta ut barnet med badvattnet?, och var kommer det ifrån?

BT - 09 dec 14 kl. 21:05

Hot får barnet att dra en vals

Om du vill att ditt barn ska säga sanningen, så hota det inte. Då blir effekten den motsatta visar ett forskningsexperiment. Forskare vid McGill University i Kanada gjorde ett enkelt experiment.

Helsingborgs Dagblad - 30 apr 15 kl. 17:59

Barn hjärnskadades i väntan på vård

En knappt tvåårig flicka fick vänta så länge på vård att hon drabbades av obotliga hjärnskador. Flickans familj sökte förgäves hjälp på vårdcentralen Västra Vall - Breared i Halland tre dagar i rad. Sedan tvingades barnet vänta på en barnläkare på barnmottagningen på Varbergs sjukhus i fyra timmar.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 4 minuter sedan

Extrem konkursökning i Skåne

”Det är skrämmande siffror”..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Stockholms krisfond till kulturen kritiseras

Den krisfond på 20 miljoner kronor som kulturborgarrådet i Stockholms stad, Jonas Naddebo (C), aviserat har blivit sågad längs fotknölarna av stadens kulturliv. I en debattartikel i Dagens arena skriver över 1 000 kulturarbetare, däribland regissörer so.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Dödsoffer i kriminella konflikter allt yngre

De som dödas i kriminella konflikter blir allt yngre, enligt en ny rapport från Brottsförebygganderådet, BRÅ. Rapporten visar att en fjärdedel av brottsoffren är 23 år eller yngre vid brottstillfället och medianåldern ligger på 28 år. Även medianåldern.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Ny busshållplats ger bättre förbindelser med köpcentrum

Ny hållplats vid stormarknad då tidtabellen byts..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Klassiska designstolar stulna på Skagenhotell

Över 30 designstolar, tillsammans värda hundratusentals kronor, har stulits i en fräck kupp på ett hotell i Skagen. De 34 stolarna är sammanlagt värda knappt 300 000 danska kronor, motsvarande över 400 000 svenska kronor, enligt hotelldirektören Tom Boy.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

USA-insats mot drogkarteller

Donald Trump varnar för att coronapandemin öppnar för drogkarteller och andra som försöker att dra fördel av situationen. Men att USA inte kommer tillåta detta. – Vi ska skydda det amerikanska folket från den illegala narkotikans dödliga plåga, sade Tru.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

H&M ger besked om coronakraschen

Med majoriteten av butikerna stängda – hur hård blir coronasmällen? När klädjätten H&M presenterar resultatet på fredag ligger allt fokus på framtiden. När H&M:s första kvartal avslutades den 29 februari hade spridningen av coronaviruset börjat ta fart..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

IS Göta-löpare med och slog världsrekord

Starka lopp av rutinerade damer på 4x800 meter..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Anslutning till a-kassan rusar i höjden

I mars anslöt sig 1 840 personer till Unionens a-kassa, att jämföra med 18 personer i februari, rapporterar Kulturnytt. Kassan är den största för kulturarbetare och samlar i dagsläget 10 000 stycken. – Det här saknar helt motstycke.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Okej att använda humvees i ”Call of duty”

Det är tillåtet för spel i USA att skildra riktiga militärfordon, även utan tillåtelse från företaget som äger varumärket. Det är slutsatsen sedan humveetillverkaren AM General förlorat en rättstvist mot spelutgivaren Activision, rapporterar amerikanska.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.