Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 01 April, 04:20

Sydsvenskan - 17 okt 11 kl. 05:51

Bostadsproblem i CSamtidigt fr Gran Lindell (C), nringsminister Annie Lfs (C) ersttare, lna en tillfllig bostad av Moderaterna, skriver Metro. En annan nybliven C-ersttare bor i ett rum p nio kvadrat.
.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bostadsproblemi C
UNT - 31 maj 11 kl. 09:42

Tidiga insatser mot bostadsproblem

Bostadssociala frågor inom Uppsala kommun har hittills hanterats av fem myndigheter och 200 socialsekreterare. I höst startar kommunen en ny enhet som ska ta sig an problemen..

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 11 kl. 01:32

Statsråd skapar bostadsproblem i C

Landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) lämnade riksdagen för fem år sedan ? men bor kvar i en riksdagslägenhet i Gamla stan. Samtidigt får Göran Lindell (C), näringsminister Annie Lööfs (C) ersättare, låna en tillfällig bostad av Moderaterna, skriver Metro.

Corren - 21 nov 13 kl. 14:25

De har lösningen på studenternas bostadsproblem

Linköpingsstudenterna Louise Skogh och Anna Fransson har prisats för en affärsidé som ska underlätta för studenter som inte hittar bostad till terminstart..

IDG - 26 maj 15 kl. 12:54

Minihus löser bostadsproblem - drivs av vindkraft och solpaneler


Ecocapsule är slovakiskt projekt som ska vara klart i slutet av 2015..

Nerikes Allehanda - 11 jun 15 kl. 05:03

Svårt att lösa akuta bostadsproblem

Situationen har förändrats i Laxå, det tar längre tid i dag att hitta ett nytt boende för den som har blivit vräkt, säger Jan-Åke Ahlin, chef för individ- och familjeomsorgen..

UNT - 13 sep 15 kl. 16:00

"Brutala bostadsproblem för unga"

Ångest och oro över bostadssituationen i Uppsala är vanligare än många tror..

SvD - 03 nov 15 kl. 12:21

Extrema hus ny lösning på bostadsproblem

Japanska minihus, jutaku, har på kort tid blivit en populär boendeform. Arkitekten Naomi Pollock reste runt i Japan för att fotografera några pärlor till hus som på flera håll löst trångboddheten i ett av världens mest folktäta länder. Bilder och underlag till texterna är hämtade från Jutaku: Japanese Houses (Phaidon, 2015) av Naomi Pollock..

DI - 15 apr 16 kl. 14:40

"Kom till San Francisco så ska vi visa dig bostadsproblem"

Miljardbolaget Zendesk är ett av den nordiska techscenens stora succéer. På blixtvisit i Köpenhamn ger grundarna sin syn på pågående diskussionen om bostadsbristen i Stockholm..

Skånskan - 05 okt 16 kl. 18:17

”General” ska lösa bostadsproblem

MALMÖ En särskild general ska få fart bostadsbyggandet i Malmö och försöka hitta nya, kreativa lösningar och billigare lösningar för boende.
Det beslöt en nästan enig kommunstyrelse på onsdagen.Det är den ökade kostnaden för hemlöshet i Malmö som gör att politikerna nu vill ha en särskild tjänst, en ”general” som på olika sätt ska försöka få ner de galopperande siffrorna.

Blekinge Läns tidning - 03 nov 16 kl. 13:59

Lös hennes bostadsproblem!

Läser BLT om kvinnan i Kallinge som sitter i rullstol och är bostadslös och politikern hänvisar henne till vandrarhem..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Explosion i Malmö – port i flerfamiljshus förstörd

Ambulans, räddningstjänst och polis larmades till den aktuella adressen. Explosionen ska ha hörts långväga..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Farfar hämtade fel barn på förskolan

När farfar kom till förskolan och ropade på sitt barnbarn kom en flicka glatt springande och följde med. Först när de kom hem till farmor upptäckte hon att det var fel barn. Uppenbarligen reagerade varken farfar eller flickan på att de inte kände varand.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Rusning efter plastskydd till butikskassorna

Det är svårt att hålla två meters avstånd när man ska betala. För att skydda sin personal mot droppsmitta väljer allt fler butiker att sätta upp plastskydd vid kassorna. Willys är en av de kedjor som satt upp skydd för personalen.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Hon har bytt New York-flyg till vårdutbildning

Bara för några veckor var hon ansvarig för servicen ombord på ett SAS-flyg till New York. Nu står Malin Öhman på Sophiahemmet och lär sig om smittspridning och patientsekretess. Hon är en av 300 före detta SAS-anställda som genomgår intensivutbildning f.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Resebyråerna kräver miljardfond av regeringen

Sveriges resebyråer vill att regeringen upprättar en fond för att rädda branschen när kunderna kräver tillbaka pengarna under coronakrisen. Näringsminister Ibrahim Baylan (S) säger i en kommentar till TT att regeringen inte utesluter fler åtgärder. – De.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Staffanstorp kovänder – blir kvar i Kommunförbundet Skåne

”Kom till en punkt där det var 'förändras eller dö' som gällde”, säger ordföranden Patric Åberg..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Brittiska dödssiffran ökar

Det senaste dygnet har 381 britter avlidit till följs coronaviruset vilket är mer är en fördubbling jämfört med dygnet dessförinnan. "Av dem som lagts in på sjukhus i Storbritannien har sorgligt nog 1 789 avlidit", skriver hälsodepartementet på Twitter..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Totalt besöksförbud på äldreboenden

Från och med på onsdag råder totalförbud för besök på äldreboenden. De tidigare rekommendationerna om att inte besöka äldreboenden räcker uppenbarligen inte, enligt regeringen. – Regeringen har tidigare lämnat en skarp rekommendation mot att besöka äldr.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Morötter på vägen skapar trafikproblem på väg 104

Ett lass med morötter stör trafiken på väg 104 vid Flyinge..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Spridning i Tokyo – Japan väger åtgärder

Japans regering pressas att vidta åtgärder mot coronaviruset. De få tester som genomförs i landet tyder på en spridning av coronaviruset och ett 60-tal smittade har avlidit. Smittan har upptäckts hos ytterligare 70 personer i Tokyo, meddelar myndigheter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.