Opinionen.se > Opinion

Wednesday, 08 April, 13:00

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Folkpartiets vankelmod
Striden mot sänkta skatter på Folkpartiets kongress illustrerar de tre mindre borgerliga partiernas dilemma: de vill inte sticka ut, de vill inte vara kontroversiella. De vill vara lagom. Men då behövs de inte..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Folkpartiets

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Folkpartiets, vankelmod
Kristianstadsbladet - 29 mar 20 kl. 09:00

Läsartext: Politiskt vankelmod i flygplatsfrågan

Politikernas vankelmod är stort när det gäller våra regionala flygplatser. 19 mars skrev tre moderata riksdagsledamöter; Alexandra Anstrell, Maria Malmer Stengard och Hans Wallmark här på Debatt om vikten av att ha många flygplatser. Deras långa text slutade i ett önskemål om att statliga Swedavia ska ta ett större ansvar för de regionala flygplatserna, skriver Åke Nyholm.

YA - 15 mar 14 kl. 17:17

Förändringar i Folkpartiets topp

Arkivfoto: Mark Hanlon
Kommunfullmäktiges ordförande Matts Johnsson, FP, lämnar sina politiska uppdrag i Ystad vid valet i höst och är därmed inte med på folkpartiets lista. Nu står Hans Hultén på första plats följd av Karin Olsson Lindström.
- Jag fyller 64 år, det innebär att jag är 68 år i slutet av nästa mandatperiod.

YA - 17 mar 14 kl. 11:25

Flera förändringar i Folkpartiets topp

Kommunfullmäktiges ordförande Matts Johnsson, FP, lämnar sina politiska uppdrag i Ystad vid valet i höst och är därmed inte med på folkpartiets lista. Nu står Hans Hultén på första plats följd av Karin Olsson Lindström.
– Jag fyller 64 år, det innebär att jag är 68 år i slutet av nästa mandatperiod.

Sydsvenskan - 20 jul 15 kl. 16:13

Barn och unga är vinnare i ­­Folkpartiets Lund

Socialdemokraterna i Lund riktar kritik mot Folkpartiets budget, trots att de själva var med och släppte fram den. Det är en budget med hjärta och hjärna som satsar på våra barn och unga.Vi fick igenom ökat underhåll av våra lekplatser och cykelvägar, vi satsar på att ha kvar biblioteken på Järnåkra och Nöbbelöv och ökar stödet till föreningslivet.

BT - 06 jul 11 kl. 20:45

Folkpartiets utspel centerns önskedröm

Visby. Alldeles uppenbart är alliansfamiljen i behov av familjeterapi. Gårdagens centeruppror formligen skrek ?

BT - 17 nov 13 kl. 10:55

Svalander invald i Folkpartiets partistyrelse

Utbildningsnämndens ordförande i Borås, Anna Svalander (Fp), valdes sent i går kväll in i Folkpartiets partistyrelse. BT skrev i början av oktober om att Svalander blivit nominerad till partistyrelsen av valberedningen. I går blev det klart.

Nyhetsverket - 18 dec 13 kl. 12:53

Cnattingius och Dahlgren bryter mot Folkpartiets etikregler

Mitt inlägg - Är inte svaret givet, skolminister Jan Björklund? (http://moralrevisorn.wordpress.

Alliansfritt Sverige - 07 mar 14 kl. 10:30

Folkpartiets fotfolk fortsätter tåflört med Socialdemokraterna

I helg är det folkpartistiskt riksmöte i Örebro. Det betyder att liberaler från hela landet träffas i Närkes pärla och berättar för varandra vad riktig liberalism är. På kvällen blir det liberal middag med efterföljande liberal dans.

Sydsvenskan - 06 aug 14 kl. 05:30

Feminism på Folkpartiets valaffischer

”Feminism utan socialism” blir ett av budskapen på Folkpartiets valaffischer. Skolan får dock åter huvudrollen i partiets affischkampanj. ”Viktigaste framtidsfrågan är skolan”, säger Folkpartiets partiledare Jan Björklund.

Alliansfritt Sverige - 07 jul 11 kl. 11:00

Folkpartiets förvirrade försvarspolitik


STRIDIS. Jan Björklund vill ha 5 000 soldater på Gotland för att försvara ön mot en Rysk invasion. Statsminister Fredrik Reinfeldt menar att inget land i vår närhet har som militär doktrin att dominera svenskt territorium.

Västerbottens Folkblad - 15 feb 12 kl. 08:16

Obbolapolitiker tar fram Folkpartiets nya partiprogram

UMEÅ ?I politiken har jag valt att främst arbeta med det social- och sjukvårdspolitiska området?.Folkpartiets partiledning har nu utsett den kommitté som ska utarbeta ett förslag på nytt partiprogram till landsmötet 2013.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.