Alliansfritt Sverige > Opinion

Thursday, 09 April, 06:09

Alliansfritt Sverige - 17 okt 11 kl. 08:00

Nyheter i korthet: timbroprofilen, kongressbeslut och en utrikespolitisk talespersonMNDAG. Det r bara mndag en dag i veckan. Hr r mndagens nyheter i korthet.
Kristdemokraterna har dagen till ra skickat fram tv av sina fretrdare fr att frklara att vrnskatten - 5% extra skatt p inkomster ver 47.000 kronor i mnaden, r omoralisk. S nr Kristdemokraterna lite luddigt talar om vikten av moral i samhllet r det allts det hr som menas.
Timbroprofilen Fredrik Segerfeldt, mest knd fr att pst att Hkan Juholt vill stnga landets grnser samt recensera bcker utifrn deras titlar, kommer idag med ett spektakulrt avsljande. Mnniskor inom vnstern ligger bakom den antikapitalistiska occupy-rrelsen. Segerfeldt avsljar detta efter att ha lst det i tidningen. Han avsljar ocks att Gran Greider i sjlva verket inte r vem som helst, samt att hyresgstfreningens ordfrande tidigare varit socialdemokratisk riksdagsledamot. Ls det gripande scoopet!
Folkpartiet har beslutat att man vill avskaffa vrdnadsbidraget. Folkpartiet har drmed kongressbeslut p att man vill avskaffa Kristdemokraterna.
I Aftonbladet frsvarar sig utrikesminister Carl Bildt (M) mot hans felaktigheter om Lundin Oils verksamhet i Etiopien. Det r en intressant artikel, mest fr att det visar sig att Centerpartiet har en utrikespolitisk talesperson.
Integrationsminister Erik Ullenhag (FP) tycker att det r ett problem att ungdomar tjnar s ohemult mycket pengar. Inte nog med att idn r helt uppt vggarna, ska det hr vara ngot annat n ett tomt utspel s frutstter det ocks att staten framver ska lgga sig i lnesttningen.
Fr vrigt har Alliansfrittredaktionen frstrkts med Misjia de Rond. Hennes premirinlgg publicerades nu p morgonen.
Läs mer på Alliansfritt Sverige Bilden delad av Alliansfritt Sverige via deras RSS-flöde och visas på deras server.

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyheteri , korthet, timbroprofilen, kongressbeslutoch en , utrikespolitisk, talesperson
Nyheter 24 - 01 okt 13 kl. 14:08

Statsminister Özz Nûjen: "Våra politiker har slutat att drömma"Om ÖzzSå spelas Statsminister Özz NûjenOm huruvida det är viktigt med politisk humorOm nyheter ? och kärleken till text-teveOm reklam

STOCKHOLM. Det var inte direkt länge sen som ungefär hela Sverige pratade om succén "Dålig stämning". Och Özz Nûjen är snart tillbaka igen med nya föreställningen "Statsminister Özz Nûjen".?

Fria Nyheter - 28 sep 10 kl. 13:29

Fria Nyheter bygger nytt

Fria Nyheter bygger om. Efter ombyggnaden av Fria Nyheter kommer läsarna utgöra en viktig del i uppdateringen av Fria Nyheter. Detta kommer göra att ni som läsare får större inflytande över vad som skrivs.

Fria Nyheter - 30 sep 10 kl. 11:39

Fria Nyheter 2010

Nu kan du testa nya Fria Nyheter: Fakta, statistik och migrationsdomar kommer att läggas upp allt eftersom. Besök Fria Nyheter.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

3 punkter som förklarar hur Facebook ska stoppa fejkade nyheter

1. Facebook har märkt att när någon delar en bluffartikel så kommenterar folk ofta på inlägget för att göra personen som postat länken uppmärksam på att ”nyheten" inte stämmer. Det leder inte sällan till att personen raderar inlägget.

Nyheter 24 - 13 okt 11 kl. 13:48

Skräckscenariot nära: "Löpsedlar och nyheter i 100 år"


Slutet nära för Hammarby - nu är det vinna eller försvinna som gäller. STOCKHOLM. Endast tre matcher återstår och nu börjar chanserna att hålla sig kvar i superettan försvinna för Hammarby.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Glada nyheter för alla som brukar få batteritorsk på iPhone

I går hade Apple en liten presentation igen, och berättade dels om sin nya "Spotifydödare" – men presenterade lite andra nyheter också. Framförallt om hur man med IOS 9 kommer att förbättra batteritiden på din iPhone, och det rätt rejält.LÄS MER: Nu får Spotify konkurrens Bild: Apple
Minst en timme extra – om man inte kopplar in den nya energispararfunktionen.

Alliansfritt Sverige - 10 nov 11 kl. 07:00

Nyheter i korthet: Insatsstyrkor, historierevisionism och värdet av polisuppgifter


TORSDAG. Det är torsdag. Och precis som så många andra dagar i veckan är det dags för nyheter i korthet.

Alliansfritt Sverige - 05 okt 11 kl. 14:00

Nyheter i korthet: KD-kris, planekonomi och en förbaskad dyr spårväg


ONSDAG. Det är onsdag. Vet ni vad det betyder?

Alliansfritt Sverige - 01 nov 11 kl. 13:00

Nyheter i korthet: Oljeborrning, partiledarkamp och en räddningsfond du betalar


TISDAG. Hur korta nyheter kan man publicera? Såhär korta:
Flera av taltidningarna sitter löst efter sänkta nedslag.

Alliansfritt Sverige - 10 okt 11 kl. 09:50

Nyheter i korthet: Raincheck, tidsbegränsade lagar och små medel

MÅNDAG. Nu är det dags för nyheter i korthet, och det måste bli perfekt! Hör du det?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.