Expressen > Nyheter

Tuesday, 07 April, 02:15

Expressen - 17 okt 11 kl. 08:17

Många fel när liten pojke dog på sjukhusAllt blev fel när en nästan tvåårig pojke kom till Skånes universitetssjukhus i Lund med vattkoppor och hög feber i mars. Efter en rad misstag avled pojken av blodförgiftning dagen därpå..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Skånes, Lund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många felnär , liten, pojke, dog, sjukhus
BT - 09 jan 12 kl. 14:25

Liten pojke dog i ryskt slukhål

Ryska räddningsarbetare hittade på måndagen kroppen efter en liten pojke som rapporteras ha sugits ner i avloppssystemet i Brjansk i centrala Ryssland. Enligt myndigheter i staden trillade den 18 månader gamle pojken ner i kloakerna tillsammans med sin mamma när ett så kallat slukhål plötsligt uppstod då familjen var ute på promenad i söndags. Pappan lyckades dra upp sin hustru ur hålet, men pojken hade trillat ur sin vagn nere i hålet och spolats bort.

Expressen - 07 nov 19 kl. 07:45

Kommunen struntade i staket – liten pojke dog

Kommunen fick i flera års tid påpekningar om att sätta upp ett staket vid järnvägen – men inget gjordes. Det är en av faktorerna bakom olyckan i Kristianstad där en liten pojke miste livet, enligt Trafikverkets utredning..

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 11 kl. 01:33

Många fel när pojke dog på sjukhus

Allt blev fel när en nästan tvåårig pojke kom till Skånes universitetssjukhus i Lund med vattkoppor och hög feber i mars. Efter en rad misstag avled pojken av blodförgiftning dagen därpå. Dödsfallet anmäldes enligt lex Maria, och nu har sjukhuset angett elva åtgärder som ska vidtas, skriver Sydsvenskan..

Sydsvenskan - 27 aug 15 kl. 11:24

Råttbiten nyfödd pojke dog

En nyfödd pojke dog på ett sjukhus i delstaten Andhra Pradesh i södra Indien efter att ha blivit biten av råttor.Den tio dagar gamla pojken vårdades på ett sjukhus i staden Guntur när han blev angripen av råttor. Det var hans mamma som slog larm när hon såg att pojken hade blivit biten.

Helsingborgs Dagblad - 27 aug 15 kl. 11:24

Råttbiten nyfödd pojke dog

En nyfödd pojke dog på ett sjukhus i delstaten Andhra Pradesh i södra Indien efter att ha blivit biten av råttor.Den tio dagar gamla pojken vårdades på ett sjukhus i staden Guntur när han blev angripen av råttor. Det var hans mamma som slog larm när hon såg att pojken hade blivit biten.

Posh24 - 18 okt 12 kl. 08:05

Megan Fox har fött en liten pojke!

Det blev en liten pojke för Megan Fox och maken Brian Austin Green! Paret tillkännagav nyheten själva i går på hennes Facebook-sajt. "Vi har haft ett par lugna och sköna veckor hemma, men vi skulle vilja släppa nyheten själva innan någon annan gör det", skrev hon.

NSD - 09 jan 12 kl. 16:26

Pojke dog i ryskt slukhål

Ryska räddningsarbetare hittade på måndagen kroppen efter en liten pojke som rapporteras ha sugits ner i avloppssystemet i Brjansk i centrala Ryssland. Enligt myndigheter i staden trillade den 18 månader gamle pojken ner i kloakerna tillsammans med sin mamma när ett så kallat slukhål plötsligt uppstod då familjen var ute på promenad i söndags..

Posh24 - 13 sep 12 kl. 13:11

Nick Lachey och Vanessa Minillo har fått en liten pojke!

Har ni också tröttnat lite smått på den pågående babyboomen i Hollywood? Det är galet! Det känns som att alla blir föräldrar nu!

Posh24 - 09 aug 12 kl. 15:20

Kristin Cavallari har fött en liten pojke!

Nu är Kristin Cavallari officiellt mamma! I går morse födde Kristin nämligen en liten pojke, och hon berättade om det på Twitter bara timmar efter födseln: "Vi kan äntligen berätta att Camden Jack Cutler har kommit till världen", skrev den tidigare realitystjärnan.

"Han föddes i morse och vägde 3180 gram.

HBL - 12 nov 12 kl. 08:31

Pojke dog i olycka på övergångsställe i Åbo

En 8-årig pojke dog när en buss körde på honom på ett övergångsställe i Åbo i dag på morgonen.Olyckan inträffade i korsningen av Östra Strandgatan och Martinsgatan strax efter klockan 8. Enligt polisens ögonvittnen ska pojken och bussen har kommit samtidigt till korsningen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Man död i hajattack vid Stora barriärrevet

En ung man har dött på sjukhus efter att blivit biten av en haj vid södra Stora barriärrevet i Australien.Han blev 23 år gammal, skriver The Guardian. .

Expressen - 2 timmar sedan

Kvinna till sjukhus – körde in i parkerade bilar

Vid 22.27 på måndagskvällen larmades polisen om att en personbil kört in i flera parkerade bilar på Merkuriusgatan i Ödåkra.Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, förs till sjukhus med ambulans.

Expressen - 2 timmar sedan

Ungdomar krossade rutor på skola

Polisen larmades vid 23-tiden på måndagskvällen om ett pågående inbrott vid grundskolan Mariaskolan i Malmö.Det visade sig handla om ungdomar som krossade rutor på platsen.– En 18-åring är misstänkt för brott, säger Patric Fors vid polisens ledningscentral..

Expressen - 2 timmar sedan

20-tal ungdomar i knivbråk – skadade personer hittade

Ett 20-tal ungdomar har varit inblandade i ett slagsmål i Upplands Väsby. I närområdet har två personer hittats skadade.Enligt polisen har en av dem stickskador.

Expressen - 3 timmar sedan

Tegnells svar om Boris Johnson

Brittiska premiärministern Boris Johnson vårdas på intensiven.Beskedet kom mitt under SVT:s ”Aktuellt”-sändning med Anders Tegnell och Björn Olsen. – Det är en rätt klassisk sjukdomsutveckling, säger Tegnell.

Expressen - 4 timmar sedan

Linas och Pontus bröllop ställs in – förlorar 30 000

I maj skulle Lina Jansson och Pontus Thinggaard ha sitt drömbröllop. Men coronakrisen gör att bolaget som skulle anordnat festen har gått i konkurs – paret förlorar nu 30 000 kronor som de redan betalat in. – Vi har varit så inställda på att just 9 maj är vårt datum.

Expressen - 4 timmar sedan

Boris Johnson vårdas på intensiven

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson vårdas på intensiven. Enligt ett officiellt uttalande har hans tillstånd försämrats. .

Expressen - 4 timmar sedan

Man knivrånad i hemmet – flydde till kompis

En man blev knivrånad i sitt hem i Borås på måndagskvällen, skriver Borås Tidning.– Han tog sin tillflykt till en kompis, säger Jörgen Lindén, polisens stationsbefäl, till tidningen..

Expressen - 5 timmar sedan

Extremister terrorstämplas – har koppling till bombdåd i Göteborg

USA terrorstämplar ultranationalistiska Ryska imperiska rörelsen (RIR) med hänvisning till attacker som genomförts av svenska nazister i Göteborg.– Den här gruppen har blod på sina händer, säger Nathan Sales, koordinator för kontraterrorism, enligt nyhetsbyrån AFP..

Expressen - 5 timmar sedan

Danmark ska börja öppnas igen: ”Ett försiktigt steg åt gången”

Under tre veckor har Danmark varit stängt och danskarna har levt med hårda restriktioner för att bekämpa spridningen av coronaviruset. Nu meddelar statsministern Mette Frederiksen att landet ska börja lätta på restriktionerna.– Därför ska vi i dag presentera den första försiktiga fasen i återöppning av Danmark, säger statsminister Mette Frederiksen under ett pressmöte på måndagskvällen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.