Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 01 April, 06:11

Affärsvärlden - 17 okt 11 kl. 08:05

Börsveckan: Köp nykomlingenEn veteran och en ny börsstjärna finns på listan när tidningen Börsveckan ger sina köpråd i senaste numret..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Börsveckan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsveckan, Köp, nykomlingen
Dagens PS - 29 jan 18 kl. 07:01

Börsveckan ger köpråd för Boule och Stille

Börsveckan rekommenderar köp av Boule Diagnostics och Stille samt ger rådet avvakta för Scout Gaming, MAG Interactive, Kakel Max, Scandic Hotels och Irisity i den senaste utgåvan av tidningen. Boule Diagnostics är högt värderat i absoluta tal, men i relation till bolagets tillväxt och intjäningspotential är värderingen attraktiv, anser Börsveckan som ger köpråd på tolv månaders sikt, även om det kommande kvartalet kan bli svagt. Medicinteknikbolaget Stille fick köpråd av tidningen för 1,5 år sedan och aktien har gått bra sedan dess.

Dagens PS - 22 jan 18 kl. 06:51

Börsveckan: Inget köpläge – trots kursras

Tidningen Börsveckan ger tre köpråd men uppmanar spekulanter att hålla sig borta från redan pressade Nepa. Börsveckan analyserar främst norska laxodlingsbolag i den senaste utgåvan. Det resulterar i köpråd för Bakkafrost och Marine Harvest samt rådet avvakta för Lerøy Seafood, SalMar och Norway Royal Salmon.

DI - 13 apr 15 kl. 09:18

Börsveckan lämnar köpråd för SEB och Trelleborg

Börsveckan ger köpråd för SEB och Trelleborg i den senaste utgåvan. Vidare avvaktar tidningen med Nordea, Handelsbanken, Alfa Laval, Elos och nykomlingen Troax..

PrivataAffärer - 03 sep 18 kl. 07:35

Tre heta köptips

Börsveckan reder även ut vad ett affiliatebolag egentligen är, mot bakgrund av Catena Medias stora kursfall förra veckan. Följande är en sammanfattning av analyserna i veckans utgåva och återspeglar Börsveckans synpunkter. Den senaste rapporten från Resurs Holding bjöd ånyo på fina siffror vad gäller översta raden.

Dagens PS - 18 jun 18 kl. 07:01

Proffsen tar hem vinsten – hur gör du?

Börsveckan rekommenderar köp av H&M, New Wave och Global Gaming i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Sensys Gatso, Clas Ohlson, NCAB, Storytel och Byggmax samt lämnar säljråd för Inditex. Det är sista utgåvan innan sommaruppehållet.

Dagens PS - 09 dec 19 kl. 07:51

Sista chansen för i år att göra aktieklipp

Börsveckan rekommenderar köp av Allgon, Academedia och Recipharm i årets sista utgåva. Tidningen ger rådet avvakta för Engelska Skolan, Mentice, K-Fastigheter, Railcare och Note. Teknikbolaget Allgons stora förvärv av Tele Radio ser ut att leverera bra resultat.

PrivataAffärer - 17 mar 14 kl. 10:31

Börsveckans nya köpråd

Teckna nykomlingen och köp läkemedelsbolaget och låneförmedlaren. Det skriver Börsveckan i måndagens upplaga....

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

USA-terminerna pekar nedåt

Terminerna för USA-börserna rörde sig på tisdagen mestadels i negativt territorium, men rörelserna varit relativt sett begränsade..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Expertens varning: Arbetslösheten kan bli ännu värre

Regeringen spår att arbetslösheten stiger till 9 procent i år. Men experter varnar för att arbetslösheten kan bli ännu större, och hur snabbt den hittar tillbaka efter raset blir helt avgörande..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Cykliskt i topp på börsen

Med måndagens uppgång i ryggen fortsatte Stockholmsbörsen att handlas i positivt territorium vid lunchtid på tisdagen..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Värsta arbetslösheten på över 20 år

Regeringen spår att arbetslösheten stiger till nio procent i år i en ny ekonomisk bedömning i coronakrisens spår. Det skulle innebära den högsta arbetslöshetssiffran på över 20 år..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

ECB inleder jakt på höga bankbonusar

Europeiska centralbanken ECB:s bankövervakningsfunktion tar ytterligare ett steg efter att ha propagerat mot utdelning av 2019 års vinst. Nu varnas banker också för att betala ut för höga bonusar till ledningen i ljuset av den pandemikris som pågår, enligt uttalanden som ordförande Andrea Enria gjort för Financial Times..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Etrion rusar efter köprekommendation

Solenenergibolaget Etrion steg brant under god omsättning i tisdagens inledande handel och handlades på plus för 2020..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Sveriges BNP väntas minska med 4 procent

Regeringen räknar med att Sveriges BNP minskar med 4,0 procent 2020 för att sedan öka med 3,5 procent 2021.Det sade finansminister Magdalena Andersson vid en pressträff på tisdagen, då hon presenterade nya ekonomiska prognoser..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Är det värt att platta till puckeln?

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Förmiddagens nya köpråd

Flera aktier får nya köprekommendationer under tisdagen..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

"Ett förlorat år för bankerna"

2020 är redan ett förlorat år för de större nordiska bankerna, skriver Ålandsbanken i en morgonkommentar på tisdagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.