DI > Ekonomi

Sunday, 29 March, 05:16

DI - 17 okt 11 kl. 07:59

Volvo PV spår snabb ökning av försäljningenVolvos vd Stefan Jacoby har börjat bygga på en andra fabrik i Kina. Därmed inleds en snabb tillväxtresa. Redan tidigare än 2020 säljer företaget 800.000 bilar enligt Volvochefen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
PV, Stefan Jacoby, Kina, Volvochefen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: VolvoPV , spår, snabb, ökningav , försäljningen
Helsingborgs Dagblad - 10 jun 11 kl. 06:21

Volvo hoppas på snabb Kinatillväxt

Kinamarknaden väntas växa till att bli Volvo Groups tre viktigaste marknader inom tre till fem år, uppger en hög Volvochef. För fyra år sedan bidrog Kina bara till 1 procent av intäkterna för att stiga till 7 procent 2009. Därmed var landet den tredje viktigaste intäktskällan, uppger China Daily på nätet.

Cornucopia - 22 feb 20 kl. 17:35

Undersökning: Ett elbilsmärke högst statussymbol bland svenskarna - högre än Ferrari

Ett elbilsmärke har seglat upp som det som har högst status som bilmärke bland svenskarna enligt en undersökning från Blocket Bilar och YouGov. Elbilsmärket överträffar såväl Ferrari som Porsche, BMW, Mercedes och Volvo.
Inte högst statussymbol längre.

PrivataAffärer - 18 okt 19 kl. 07:30

Godkänd vinstnivå för Volvo – men orderingången en besvikelse

Volvos rörelseresultat uppgick till 10.885 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019. Det framgår av delårsrapporten.

Dagens PS - 21 nov 17 kl. 09:04

Volvo Cars superaffär – miljardavtal med Uber

Har tecknat ett stort kontrakt med Uber rörande om att leverera 24 000 bilar som är kompatibla med självkörande teknologier. Det rapporterar bland andra Di.se.

Dagensanalys.se - 09 mar 16 kl. 12:21

Volvo Cars är mest innovativ enligt ny undersökning

En ny undersökning om innovation som genomförts av Novus på uppdrag av Dassault Systèmes, avslöjar att Volvo Cars är det företag som uppfattas som mest innovativt i Sverige. 300 beslutsfattare i svenska nyckelindustrier har deltagit i undersökningen. Deltagarna ombads besvara frågan ”Vilket svenskt företag uppfattar du som mest innovativt, oavsett bransch?

Dagens PS - 04 sep 17 kl. 09:51

Volvo Cars växlade upp i augusti

Så mycket ökade biljätten försäljningen. Geely-ägda Volvo Cars ökade sin försäljning på årsbasis med 15,5 procent i augusti, enligt ett pressmeddelande. Ackumulerat för perioden januari till augusti har Volvo Cars sålt 359 798 bilar.

Cornucopia - 20 mar 20 kl. 14:35

Volvo Car, AB Volvo, Scania och Svedavia permitterar 56 600 anställda

Kina-Volvo Car stänger alla sina fabriker och permitterar 25 000 personer. AB Volvo stänger alla sina fabriker och permitterar 20 000 personer. Det statliga flygplatsbolaget Swedavia permitterar 26 000 personer.

Dagens PS - 24 okt 19 kl. 12:44

Volvo Cars hittar vinnande väg

Biltillverkaren Volvo Cars ökade leveranserna, omsättningen och vinsten i det tredje kvartalet. Omsättningen uppgick till 64.827 miljoner kronor (56.

VA - 25 feb 11 kl. 13:42

"Den kinesiska volymen kan utarma varumärket Volvo"

25 februari Förstora VA:s bilexpert Jonas Malmborg Ett år efter att det slutgiltiga avtalet mellan säljaren Ford och köparen Geely färdigställdes blir de långsiktiga konsekvenserna för Volvo personvagnar tydliga. En nya Volvo-fabrik byggs i Chengdu, ytterligare en planeras i Daqing. På fem investerar Geely ofantliga 70 miljarder kronor för att det svenska premiummärket på allvar ska ta upp kampen med marknadsdominanterna BMW, Mercedes och Audi.

Dagens PS - 07 feb 19 kl. 07:11

Volvo Cars trycker gasen i botten

Biltillverkaren Volvo Cars redovisar såväl en ökande vinst som stigande omsättning i det fjärde kvartalet. Omsättningen uppgick till 73 025 miljoner kronor (60 959), en ökning med 20 procent mot föregående år. Rörelseresultatet blev 4 505 miljoner kronor (3 616), med en rörelsemarginal på 6,2 procent (5,9).

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Nytt stimulanspaket till akut nödställda medborgare i Italien

Virusdrabbade Italien har passerat 10.000 dödsfall. Corona har krävt 889 liv det senaste dygnet..

DI - 7 timmar sedan

Styrelseproffsen: Så tar ni er genom krisen

Skilj på känslor och fakta, håll borta egot som rädsla för att misslyckas och fokusera på att det är företaget som ska klara sig..

DI - 8 timmar sedan

Nordmakedonien medlem i Nato – efter lång diplomatisk dispyt

Nordmakedonien har formellt upptagits i militäralliansen Natos gemenskap. USA:s utrikesminister Mike Pompeo konstaterade i ett uttalande….

DI - 9 timmar sedan

Donald Trump överväger att sätta New York i karantän

USA:s president Donald Trump överväger att sätta delstaterna New York, New Jersey och Connecticut i karantän för att begränsa spridningen….

DI - 9 timmar sedan

Avdragen du måste ha koll på – innan du hetsar iväg deklarationen

Tiden börjar rinna ut för den som vill ha skatteåterbäringen redan före påsk. Men hasta inte om du har möjlighet att göra avdrag..

DI - 9 timmar sedan

Italien passerar 10.000 dödsfall

Med 889 döda i corona det senaste dygnet har Italien nu passerat 10.000 dödsfall..

DI - 10 timmar sedan

Ohelig oljeallians hägrar i coronaorons skugga

En flodvåg av ny olja står redo att skölja över de globala energimarknaderna samtidigt som världens lagerkapacitet börjar fyllas upp..

DI - 11 timmar sedan

Ryssland stänger alla gränser

Ryssland stänger samtliga gränser för att begränsa spridningen av coronaviruset..

DI - 12 timmar sedan

Dödstal ökar i Storbritannien – ytterligare minister isolerar sig

Det senaste dygnet har 260 människor avlidit i covid-19 i Storbritannien. Det innebär att antalet dödsfall är uppe i 1.019, enligt….

DI - 13 timmar sedan

Tiotaggarnas pension drabbas hårdast av börskollapsen

Experterna vill tona ner larmklockorna som ringer om branta pensionsfall i börsrasets spår..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.