SN > Nyheter

Friday, 10 April, 13:47

SN - 17 okt 11 kl. 07:51

Video: Synsvaga kräver markerade övergångsställen i centrumInte ett enda övergångsställe finns på Västra Kvarngatan i Nyköping. Hur det är att ta sig över utan att se fick en grupp politiker känna på när de spelade blinda för en stund..
Läs mer på SN
Läs mer om:
Västra Kvarngatan, Nyköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Video, Synsvaga, kräver, markerade, övergångsställeni , centrum
DN - 20 sep 12 kl. 15:08

Audio Video vill ta över 63 Expert-butiker

Expert går i konkurs och kvar står 63 franchisebutiker med oklar framtid. Men nu har kedjan Audio Video klivit fram som potentiell ersättare och kan i så fall bli Sveriges största hemelektronikaktör..

Dagensanalys.se - 09 aug 16 kl. 11:17

År 2020 kommer 80 procent av allt på internet vara video

Absolut alla stora drakar satsar idag på online-video format. Man beräknar att 80 procent av allt som publiceras och konsumeras på nätet år 2020 kommer vara digital video. Man behöver bara gå in på Facebook för att se att det mesta av flödet är video, de har ändrat algoritmerna för att lyfta fram Facebook Live video (för er som har missat det, kör Facebook Live om nio vill öka er räckvidd på Facebook).

Dagensanalys.se - 22 jun 16 kl. 09:32

Facebook har betalat över 400 miljoner kronor till dem som använder Facebook Live

Facebook har spenderat över 50 miljoner dollar på cirka 140 medieföretag och kändisar, det rapporterar The Wall Street Journal. De olika digitala förlagen inkluderar framträdande nyhetskanaler som The New York Times, och CNN samt kändisar som Gordon Ramsey, Kevin Hart, Deepak Chopra och NFL-quarterback Russell Wilson. Vissa samarbetsavtal ligger på över 1 miljon dollar, dessa har erbjudits till 17 företag, med specifika priser som baseras på ett förlags – eller personens – erfarenhet med videoformat och engagemang.

Expressen - 07 nov 16 kl. 16:33

Linda Lindorffs video på Instagram hyllas

Här gör Linda Lindorff träningssuccé på Instagram. Programledaren imponerar på sina följare när hon går ner i spagat i en video, som har över 32 tusen visningar. "Ny bra spagat- och balansövning.

Expressen - 07 nov 16 kl. 16:33

Linda Lindorffs video på Instagram förbryllar

Här gör Linda Lindorff träningssuccé på Instagram. Programledaren förbryllar på sina följare när hon går ner i spagat i en video, som har över 32 tusen visningar. "Ny bra spagat- och balansövning.

SR - 20 apr 18 kl. 15:30

Video: Liberalerna behöver fler liberaler

"Det finns liberaler överallt – då borde det ju vara en lysande idé att ha ett parti som heter Liberalerna." Ekots inrikespolitiske kommentator Tomas Ramberg, om partiet som fått förmånen att verka på den mest konkurrensutsatta marknaden i svensk politik..

Sydsvenskan - 25 okt 11 kl. 10:27

Captain Video gick sin egen väg


Hur många gånger har vi inte hört hockeytränare som säger i stil med: visserligen förlorade vi matchen med 2?3, men vi borde ha vunnit, vi vann ju skottstatistiken med 48?23.

Dagensanalys.se - 21 jun 16 kl. 22:03

Sverige kan bli kung på programmatisk video enligt ny rapport

Programmatisk video ökar snabbt världen över och förväntas nästintill dubblas till år 2018. Trots det kvarstår stora utmaningar i att skapa tillväxt. I en rapport från MTM på uppdrag av Ooyala undersöks faktorer för tillväxt inom programmatisk video på marknaderna USA, Frankrike, Tyskland, Storbritannien och Sverige.

Dagensanalys.se - 31 okt 17 kl. 17:55

Annonsörer världen över har en positiv syn på digital video

Alla i mediabranschen är överens om att digital video är både oundviklig och ovärderlig för annonsörer. Men vilka utmaningar finns det? Vilka verktyg ser annonsörer och utgivare som de viktigaste för att lyckas med digital video – nu och i framtiden?

Dagensanalys.se - 08 sep 17 kl. 18:40

Streamad video går om musiken, och allt fler hakar på trenden

I en undersökning av mediekonsumentens framgår det att streamingmetoder av video nu för första gången har gått om streamingmetoder av musik. Samtidigt går både Apple och Spotify ut med att de nu intensifierar sina satsningar på rörlig bild. Det är Audienceprojects senaste rapport ”Insights 2017” som det framgår att TV fortfarande har en stark position, i alla fall bland personer över 35.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.