Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 01 April, 13:18

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 11 kl. 08:06

Vattenhotet mot Bangkok minskarversvmningarna fortstter att vxa i industriomrden runt Bangkok, men det akuta vattenhotet mot den thailndska huvudstaden verkar ver fr denna gng. Vattenmassorna frn monsunregnen lngre norrut leds s gott det gr runt Bangkok via floder och kanaler, meddelade p mndagen en tillfllig versvmningsmyndighet, frkortad Froc, som upprttats p huvudstadens gamla storflygplats Don Muang..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vattenhotetmot , Bangkok, minskar
VA - 25 feb 11 kl. 14:36

Bangkok för de rika

25 februari Thailands huvudstad har på bara några år förvandlats till en kaxig och internationell metropol, där unga designer öppnar butiker och gör sig ett namn globalt. Skytrain susar ovanför gatorna och galleriorna är större och lyxigare än i väst. Skyskraporna blir inte bara fler utan också allt högre och mer tekniskt avancerade.

YLE - 14 jan 14 kl. 04:42

Resebyråer skippar sightseeing i Bangkok

Trots oroligheterna i Thailands huvudstad Bangkok kan finländare resa till Thailand som förut. Men vissa resebyråer har valt att skippa sina arrangerade rundturer i Bangkok. - Vi vill vara den på säkra sidan, därför avbokades måndagens sightseeing i Bangkok, säger platschef Jaana Kavisto vid resebyrån Aurinkomatkat i Åbo.

BT - 17 jan 14 kl. 13:43

Boråsare i Bangkok: "Försöker att inte röra oss centralt"

Boråsarna Christoffer Gustavson och Johan Klevensparr bor mitt i oroligheternas Bangkok. – Vi håller oss mest inne i lägenheten och försöker hålla oss uppdaterade på nyheterna, säger Christoffer Gustavson. De är i Bangkok för att göra ett examensarbete tillsammans med 12 klasskompisar från Högskolan i Jönköping.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här detonerar bomben i centrala Bangkok

Enligt AP är det minst två bomber som dentonerat på ett buddistiskt tempel i närheten av ett lyxhotell i centrala Bangkok. 15 personer har rapporterats dött i explosionen och flera är skadade. LÄS MER: Stor explosion i centrala Bangkok – flera döda och skadadeFlera medier med reportar på plats rapporterar om att ha sett skadade och kroppsdelar på gatorna.

YLE - 18 aug 15 kl. 10:37

Ambassadören i Bangkok: De röda kan vara skyldiga

I Bangkok spekuleras det vilt kring vem som egentligen ligger bakom måndagens bombattack mot en hinduhelgedom i stadskärnan. Militärjuntan i Thailand beskyller rödskjortorna för dådet. Det kan vara en möjlighet, svarar Finlands ambassadör i Bangkok.

Sydsvenskan - 21 okt 11 kl. 06:30

Östra Bangkok offras för vattnet

I ett försök att rädda centrala Bangkok undan vattenmassorna beslutade regeringen igår att offra de östra delarna av staden.
? Vi kan inte hålla emot vattnet hur länge som helst.

BT - 13 jan 14 kl. 11:12

Bangkok "stängs" av protester

Tiotusentals oppositionella har tagit över knutpunkter i Thailands huvudstad Bangkok och talar om en "stängning" av huvudstaden. - Det har börjat rätt fredligt, säger Palmecentrets Jens Orback som är i Bangkok.Premiärminister Yingluck Shinawatra har gått oppositionen till mötes genom att utlysa nyval till den 2 februari, men demonstranterna vill ha mer djupgående förändringar.

Sydsvenskan - 25 okt 11 kl. 22:08

Vattnet hotar Bangkok

Foto: AP
Thailands regering har beslutat om fem dagars långhelg i Bangkok och 20 andra provinser för att ge invånarna möjlighet att rädda ta sig undan de hotande översvämningar. Vattnet beräknas nå Bangkoks centrum på fredag.
Thailands regering har beslutat om fem dagars långhelg i Bangkok och 20 andra provinser, när de värsta översvämningarna på tiotals år hotar att förvärras.

Sydsvenskan - 25 okt 11 kl. 22:08

Vattnet hotar centrala Bangkok

Foto: AP
Thailands regering har beslutat om fem dagars långhelg i Bangkok och 20 andra provinser för att ge invånarna möjlighet att rädda sig undan de hotande översvämningar. Vattnet beräknas nå Bangkoks centrum på fredag.
Thailands regering har beslutat om fem dagars långhelg i Bangkok och 20 andra provinser, när de värsta översvämningarna på tiotals år hotar att förvärras.

Sydsvenskan - 08 nov 11 kl. 16:20

Sopberg plågar Bangkok

Foto: AP
Myndigheterna i Thailands huvudstad Bangkok tänker nyanställa 2 000 sopåkare för de enorma sopberg som nu börjar skymta under sjunkande vattenmassor efter veckor av översvämningar.
Myndigheterna i Thailands huvudstad Bangkok tänker nyanställa 2 000 sopåkare för de enorma sopberg som nu börjar skymta under sjunkande vattenmassor. En femtedel av staden har legat under vatten som förorenats alltmer av sopor, döda djur och industriavfall.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Barnen i Vejbystrand säger stopp till fortkörare förbi förskolan

Annorlunda aktion i Vejbystrand har redan gett resultat..

Helsingborgs Dagblad - just nu

Nya coronabeskedet: ”Skjut upp matcher”

Folkhälsomyndigheten skärper rekommendationerna på grund av coronaviruset. – Vi vill också att man ska skjuta upp matcher, träningsmatcher och cuper, säger Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson. De nya rekommendationerna meddelades på en p.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Filmen om cirkusfamiljen Rhodin ger mersmak

Malin Krutmeijer ser Åsa Sjöströms ”Den sista cirkusprinsessan” på SVT Play..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Malmö FF lånar ut Gall till Stabæk

Malmö FF lånar ut mittfältaren Romain Gall till norska Stabæk. Lånet gäller det här året. "Vi har tuff konkurrens på våra offensiva platser och Romain behöver speltid.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Även Brynäs permitterar

Brynäs gör som flera av sina konkurrenter i SHL. Ishockeyklubben korttidspermitterar all personal inklusive spelare och ledare för att försöka mildra de ekonomiska effekterna av coronakrisen. "All personal är fullt införstådd med att det nu handlar om a.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

EU-system med korttidsarbete mot corona

Korttidsarbete lanseras nu på EU-nivå för att bekämpa effekterna av coronakrisen. – Det här är avgörande för att starta om EU:s ekonomiska motor så snabbt som möjligt. Det kommer att hjälpa de värst drabbade länderna och det garanteras av alla medlemsst.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Äldre får se ”Persona” och ”Strul” gratis

Hemmasittande 70-plussare får chansen att se gratis film på SF Anytimes tjänst. Ett 30-tal svenska filmer, från Ingmar Bergmans "Jungfrukällan", "Persona" och "Det sjunde inseglet" till moderna klassiker som "Utvandrarna", "Yrrol", "Mitt liv som hund" o.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Ökat stöd till utsatta barn och kvinnor

Regeringen ökar stödet till våldsutsatta kvinnor och barn med hundra miljoner kronor. Deras utsatthet bedöms öka under coronakrisen. Pengarna ska gå till organisationer och föreningar som bland annat arbetar mot våld i nära relationer och med utsatta ba.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Josefin Björk Werner värmer upp inför debutsläppet i ”Scenen är vår”

”Livet är liksom jazzen en blandning av sorg och glädje”.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

PK med Hallengren och Folkhälsomyndigheten

Socialminister Lena Hallengren (S) håller presskonferens tillsammans med Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson klockan 13. Klockan 14 har även Folkhälsomyndigheten presskonferens för att informera om det senaste kring coronaviruset. Enligt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.