SvD > Ekonomi

Wednesday, 01 April, 23:43

SvD - 17 okt 11 kl. 02:00

Australien läxar upp ett skuldsatt EuropaUppmanar Europas politiker: Red ut skuldkrisen!.
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Europa, Europas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Australien, läxarupp ett , skuldsatt, Europa
YLE - 20 jan 16 kl. 11:45

Silja Europa kommer hem från Australien

Rederiet Tallink tar bilfärjan Silja Europa i trafik igen. Försäljningen har tills vidare inte lett till resultat och hon sätts in på rutten Helsingfors-Tallinn i mars. Silja Europa är byggd 1993 och har betydligt högre bränsleförbrukning än Tallinks moderna färjor, enligt sjöfartskällor.

Magazin24 - 01 aug 12 kl. 13:41

De är på kramturné genom Europa

Kompisarna Jesper Lissmark Hult och Elin Josefin Höglund har tagit på sig en intressant uppgift, de ska nämligen cykla genom Europa. På onsdagsförmiddagen träffade Magazin24 Jesper och Elin, som ska cykla från Nordkap i Norge till Tarifa i Spanien. Jesper blir den första som cyklar den 650 kilometer långa sträckan på en enhjuling och Elin cyklar med som sällskap och har hand om packningen.

Dagensanalys.se - 15 maj 16 kl. 10:53

Australien är superstolta över sin andraplats i Eurovision och vill vara med även nästa år

På andra sidan jordklotet firar Australien sin andraplats i Eurovision med bubbla och fest. Dani Im som upptäcktes i talangtävlingen X Factor har inte bara lyckats charma Australien utan nu även hela världen med sin röst. ”While it is a tiny margin, it represents a significant gain for Australia, a country which has competed for only two of the competition’s 61-year history,” skriver Sydney Morning Herald.

Sydsvenskan - 31 aug 13 kl. 00:57

Correa läxar upp Assange

I en film Wikileaksgrundaren Julian Assange spelat in från sin tillflyktsort på Ecuadors ambassad i London häcklas politiker i hemlandet Australien. Det fick Ecuadors president Rafael Correa att tröttna och slå Assange på fingrarna..

YLE - 21 jul 14 kl. 10:01

Silja Europa hyrs ut till Australien

Rederikoncernen Tallink Silja inleder samarbetsförhandlingar som gäller personalen på fartyg som seglar under estnisk och lettisk flagg. Koncernen har hyrt ut kryssningsfartyget Silja Europa till Australien från och med den 7 augusti och det innebär personalnedskärningar. Den finländska personalen berörs inte, säger Tallinks vd Margus Schults.

YLE - 22 jun 17 kl. 20:38

Tungslaget för Ilonen i Europa-touren i München

Mikko Ilonen fick inte till det i första rundan i Europa-touren i München. Mikko Korhonen lyckades däremot bättre och ligger två under par. Mikko Korhonen ligger bäst till av finländarna.

Cornucopia - 16 mar 20 kl. 07:40

Börskrasch i Australien - trots ny paniksänkning av amerikanska räntan och trots börsrusning i USA

Börserna faller i de asiatiska tidszonerna under morgonen, trots en ny paniksänkning av styrräntan från amerikanska Federal Reserve, och trots en enorm börsrusning i USA i fredags. I Australien kraschar börsen och ASX-200 stängde på -9.70%.

Metro - 13 jan 15 kl. 09:54

Europa får limiterade utgåvor av Final Fantasy Type-0 HD

Och även Australien. Europa och Australien får två limiterade utgåvor av kommande Final Fantasy....

Sydsvenskan - 12 mar 20 kl. 05:48

Australien kan stoppa resor från Europa

Australien funderar på att följa USA:s exempel och stoppa resenärer från Europa, rapporterar ABC News. Premiärminister Scott Morrison ska ha bett de ansvariga statstjänstemännen för folkhälsofrågor att överväga ett sådant stopp. Landets regering har sam.

Aftonbladet - 12 mar 20 kl. 05:48

Australien kan stoppa resor från Europa

▸ Australien funderar på att följa USA:s exempel och stoppa resenärer från Europa, rapporterar ABC News..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.