BT > Nyheter

Saturday, 04 April, 20:19

BT - 17 okt 11 kl. 05:12

Storbrand i Herrljunga
En stor lagerlokal p Magasinsgatan i Herrljunga stod under natten i lgor. Nra den brandhrjade lokalen finns bde bostadshus, skola och mataffr.
Branden larmades in till SOS vid 04.45-tiden p natten mot mndagen. Byggnaden r cirka 10 gnger 80 meter.
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbrandi , Herrljunga
BT - 05 jan 15 kl. 08:30

Så ska Herrljunga växa

Om Herrljunga ska växa till 10 000 invånare krävs fler bostäder och för det krävs rimliga priser för att bygga. Ny Dinau och Per Florén på Fokus Herrljunga har arbetat med flera projekt för att öka antalet bostäder och därmed möjliggöra inflyttning. Det första uppdraget 2008/2009 handlade om visionsarbete.

Alingsås tidning - 08 mar 16 kl. 16:15

Fler kvinnor blir företagare i Vårgårda och Herrljunga

Antalet nya kvinnliga företagare i Vårgårda och Herrljunga ökade markant förra året. Det visar ny statistik från Svenskt Näringsliv. 
Där framgår också att företagsamheten är större i Alingsås, Vårgårda och Herrljunga än i regionen och landet.

Alingsås tidning - 23 okt 19 kl. 05:30

Tre nya stjärnor i Herrljunga

I morgon torsdag är det återigen dags för Herrljunga Walk of fame där personer och företag hyllas.
– Det är ett fantastiskt trevligt arrangemang där vi försöker att hylla dem som gjort något bra för Herrljunga. Det blir marschaller och en fin stämning i höstrusket, säger Jessica Pehrson, ordförande Herrljunga Köpmannaförening.

Alingsås tidning - 07 okt 17 kl. 12:49

Rykande tågjubileum i Herrljunga

Många ville åka med veterantåget som gick mellan Herrljunga och Grästorp under lördagen. Tågresan är en del i firandet av att Uddevalla – Vänersborg – Herrljunga Järnväg (UWHJ) fyller 150 år. Perrongen på Herrljunga station fylldes med vit, grå och svart rök på lördagsförmiddagen.

Alingsås tidning - 14 okt 15 kl. 14:05

Vem blir årets eldsjäl i Herrljunga?

Nu har ni chansen att nominera er kandidat till Herrljunga kommuns fjärde eldsjäl.
– Årets eldsjäl är en del i populära Flammande höstkväll. Idén väcktes av dåvarande ordförande i köpmannaföreningen och av mig, säger Ronny Olofsson, t f annonschef på Alingsås Tidning.

BT - 10 feb 13 kl. 22:10

Webbportal för hela Herrljunga

Snart finns allt från lediga jobb och kommunal information till väder att tillgå på en och samma plats för Herrljungaborna. Anna Forsberg och Therese Bidesjö på Vimle Webb har utvecklat webportalen iherrljunga.se tillsammans.

BT - 15 apr 13 kl. 14:21

Låt ny järnväg vika av till Herrljunga

Företagarna i föreslår att en kommande höghastighetsbana mellan Göteborg och Borås efter det viker av till Herrljunga vid Västra stambanan. Då skulle man kunna spara pengar och snabbare få full nytta av banan än om man fortsätter till Jönköping. Kanske skall man inte ha en höghastighetsbana mellan Borås och Herrljunga men väl en bana för 250 kilometer i timmen.

BT - 23 nov 14 kl. 09:56

Femvåningshus byggs i Herrljunga

Det kommunala bostadsbolaget Herbo, Herrljungabostäder AB, planerar att bygga ett femvåningshus på kvarteret Linden i centrala Herrljunga. Kommunstyrelsen förordar att företaget får en kommunal borgen för ett lån på 30 miljoner kronor. Det slutliga beslutet om borgen tas i kommunfullmäktige, men det är inte troligt att den stoppas där.

BT - 04 sep 11 kl. 09:55

Villapriserna ökade mest i Herrljunga

Villor i Herrljunga har haft landets bästa prisutveckling. Det visar nya siffror från Fastighetsbyrån. Siffrorna jämför vad som såldes under första halvåret 2006 och med vad som sålts samma period i år.

BT - 18 feb 12 kl. 13:32

Godståg spårat ur i Herrljunga

Det är stopp i tågtrafiken mellan Herrljunga och Borås på grund av ett godståg som spårat ur i Herrljunga. Vad som ligger bakom urspårningen är oklart. Bussar ersätter från Borås mot Herrljunga och Uddevalla samt från Herrljunga mot Borås och Varberg, enligt Trafikverket.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Fältsjukhus i Stockholm öppnar på måndag

Trycket på vården i Stockholm ökar snabbt. På lördagen intensivvårdas 157 patienter vid regionens akutsjukhus. Men ännu finns lediga vårdplatser, enligt hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson.

BT - 15 minuter sedan

Svensk galopp populär i världen i coronatider

Svensk galoppsport är plötsligt en världsangelägenhet. När nästan all annan hästsport har avstannat kommer intresserade från hela världen att kunna spela på svenska hästar i helgen..

BT - 1 timme sedan

Sverige ändrar inte strategi trots WHO-besked

Coronaviruset kan vara luftburet, meddelade WHO i fredags. En omsvängning som är problematisk, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell – som säger att Sverige inte kommer att ändra sin strategi..

BT - 1 timme sedan

Irland byter kapten direkt

Mick McCarthys andra period som förbundskapten för Irlands fotbollsherrar tog slut på lördagen. Då meddelade det irländska fotbollsförbundet att efterträdaren Stephen Kenny får ta över direkt..

BT - 1 timme sedan

Brittisk coronakritik: "Målat in oss i hörn"

De långtgående restriktioner som införts i Storbritannien för att bromsa coronautbrottet väntas inte kunna lyftas förrän i slutet av maj. Men nu ifrågasätts nedstängningen av en av regeringens egna experter..

BT - 1 timme sedan

Hittade flaskpost från 1997 i Borås – och avsändaren

Robins fisketur ledde till ett flaskpostfynd. Avsändarna – två 14-åriga tjejer från Brämhult. Med ett Facebookinlägg nådde han en av dem, 23 år senare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.