UNT > Inrikes

Thursday, 02 April, 06:04

UNT - 17 okt 11 kl. 07:44

Hus intill hotade vid lagerbrandNr en lagerlokal brann i Herrljunga i morse hotades ven ett frsamlingshem, gamla kommunalhuset och bostadshus. "Vi vattenbegt dem fr att stoppa spridningsrisken", sger Jonas Myrn vid rddningstjnsten. (TT).
Läs mer på UNT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hus, intill, hotadevid , lagerbrand
Helsingborgs Dagblad - 17 okt 11 kl. 07:46

Hus intill hotade vid lagerbrand

När en lagerlokal brann i Herrljunga på måndagsmorgonen hotades även ett församlingshem, gamla kommunalhuset samt bostadshus. ? Vi vattenbegöt dem för att stoppa spridningsrisken, säger Jonas Myrén, jourhavande räddningschef vid räddningstjänsten.

Skånskan - 09 jun 16 kl. 16:18

Prefabricerade hus intill Scoutgården

Lund Det är nu aktuellt att bygga prefabricerade permanenta bostadshus norr om Scoutgården vid Häradsvägen.Tekniska nämnden ställde sig vid onsdagens sammanträde bakom att planförändringar genomförs för att göra en sådan lösning möjlig. – Antingen ändras den nuvarande detaljplanen eller också görs en ny, säger nämndens ordförande Emma Berginger (MP).

BT - 15 maj 12 kl. 15:55

Psyksjuk man trängde in i hus och hotade offer verbalt med 19 taggar

En man från Svenljunga trängde sig in i ett hus till en bekant, spottade honom i ansiktet och uttalade hot. Han döms nu till rättpsykiatrisk vård. Mannen har ett barn med sin före detta partner, som vid tillfället bodde med sin syster och dennes man.

Nya Wermlands Tidningen - 07 jan 15 kl. 13:42

Förstörde hus och hotade hyresvärd

Först blev det problem med hyran. När husägaren knackade på upptäckte han att huset var förstört..

UNT - 03 sep 15 kl. 13:18

Skadade hus och hotade kvinna

En man åtalas för en rad hot mot en kvinna och omfattande skadegörelse på hennes hus..

YLE - 17 nov 16 kl. 11:21

Byggstart för Havets hus i höst

Havets hus intill Replotbron i Korsholm kan stå klart redan om ett drygt år. Ifall ingen av grannarna besvärar sig mot de nya ritningarna kan bygglovet vinna laga kraft redan i år. Sedan ska det gå raskt via upphandlingsprocess i vår till byggstart under hösten, uppger Erik Sjöberg som är styrelseordförande för Fastighets Ab Havets Hus.

YLE - 15 mar 17 kl. 14:24

Byggstart för Havets Hus i augusti

Efter år av dragkamp ska man nu börja bygga Havets Hus intill Replotbron. Entreprenörerna har valts och priset landar på 800 000 euro. Havet Hus har diskuterats i åratal.

YLE - 20 feb 13 kl. 15:04

Fler hus vid bostadsmässområdet i Karleby

Det ska byggas ännu fler hus intill bostadsmässområdet i Karleby. Sju hus med åtta våningar planeras intill Outokumpuvägen, totalt handlar det om 250 bostäder. Karleby börjar planera området nu och byggen inleds eventuellt redan i höst..

YLE - 27 maj 16 kl. 15:19

Havets hus kan komma att byggas utan torn

Det är inte säkert att det omtvistade Havets hus intill Replotbron i Korsholm byggs med ett utkikstorn. Efter att en namninsamling startats mot tornhuset kommer man både inom kommunstyrelsen och Havets hus-styrelsen mötas för att fundera om man måste tänka om. För en vecka sedan fick man bygglov för ett hus på 382 kvadratmeter.

YLE - 07 jun 16 kl. 13:29

Havets hus styrelse: Hoppas vi kan nå samsyn idag

Under tisdagseftermiddagen möts styrelsen för Havets hus och föreningen Världsarvet i Kvarken för att än en gång diskutera planerna för världsarvsporten i Korsholm. Styrelsens viceordförande Alice Lillas hoppas att man äntligen kunde nå en överenskommelse kring byggplanerna. Vid 14-tiden på tisdag eftermiddag samlas styrelsen för Havets hus och föreningen Världsarvet i Kvarken för att om möjligt komma fram till vilken typ av hus man vill bygga.

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Kosläpp sänds på nätet

Arlas kosläpp har ställts in som offentligt evenemang i år till följd av coronaviruset..

UNT - 2 timmar sedan

Man stickskadad i södra Stockholm

En blödande man med stickskador upptäcktes i en trappuppgång i stadsdelen Farsta, i södra Stockholm..

UNT - 3 timmar sedan

Stormbyar stoppar tåg i söder

Det blir ordentligt blåsigt i södra Sverige under torsdagen..

UNT - 3 timmar sedan

Tjuv brottades ned under after work

Inbrottstjuven trodde att det skulle bli en enkel stöt..

UNT - 4 timmar sedan

Person till sjukhus efter frontalkrock

En person fick föras till sjukhus i ambulans efter att två personbilar frontalkrockat i Olofströms kommun under onsdagskvällen..

UNT - 6 timmar sedan

Coronakrisen: Globala klimatmötet skjuts upp

Det internationella klimatmötet i Glasgow i november skjuts upp på grund av coronakrisen..

UNT - 7 timmar sedan

Klimatmötet i Glasgow ställs in

FN:s stora klimattoppmöte COP26 som var planerat att äga rum i Glasgow 9–19 november i år ställs in på grund av coronavirusets framfart, meddelar Finlands miljödepartement där FN:s miljöexperter citeras..

UNT - 8 timmar sedan

Löfven: Tar längre tid än vi vill att det ska

Månader – inte veckor..

UNT - 8 timmar sedan

Svenskar i masstämning efter Ischgl-smitta

Sjutton svenskar finns bland de 2 723 personer som har anmält sig till en gruppstämning mot myndigheterna i regionen Tyrolen i ÖsterrikeDen österrikiska konsumentskyddsorganisationen VSV anser att Tyrolen bidrog till smittspridningen bland annat genom att dröja med att stänga Ischgl och andra skidorter där många skidturister smittades med coronaviruset, rapporterar den norska tidningen Dagbladet..

UNT - 8 timmar sedan

Regeringen lovar mer hjälp till kommuner

Regeringen kommer i närtid att presentera en rad åtgärder för att stötta landets kommuner under den rådande coronakrisen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.