SVT > Videos

Wednesday, 08 April, 09:44

SVT - 17 okt 11 kl. 07:33

4-åring hittat dödEn 4-årig pojke har hittats på söndagskvällen död utomhus nära sitt hem i Ljungby. Det finns just nu ingen brottsmisstanke, men det kan heller inte uteslutas. Medverkande: Robert Cederholm, reporter, Ingvar Svensk, yttre befäl polisen Kronoberg, fotograf Mikael Nilsson..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ljungby, Cederholm, Svensk, Kronoberg, Mikael Nilsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 4-åring, hittatdöd
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Försvunnen 35-åring hittat död

Den 35-årige man från Kungsbacka som försvann den 28 december har nu anträffats död.Mannen hittades i närheten av sitt hem. Polisen misstänker inte att han utsatts för något brott, uppger SR P4 Hallandsekot..

BT - 20 okt 14 kl. 16:36

"Försvaret kan ha hittat något"

HMS Stockholm bad i dag civila båtar att hålla sig 10 000 meter från fartyget under sökandet efter undervattensfarkoster i Stockholms skärgård. Stefan Ring, militärstrategisk expert vid Försvarshögskolan, tror att anledningen kan vara att försvaret hittat någonting under vattenytan. Försvarsmakten vill inte kommentera varför man via komradio meddelat att andra båtar måste hålla sig borta från militärens fartyg.

YLE - 19 apr 13 kl. 12:59

Hangöring hittade ägare via Facebooksida

Hangöbon Jonna Immonen hade tappat bort sin diamantring. Hon fick tillbaks den via en Facebooksida för borttappade och upphittade föremål i Hangö som Monica Ferm är initiativtagare till. Jonna Immonen skrev på Facebook att hon hade tappat ringen.

Expressen - 03 jun 15 kl. 13:55

V86: Supertalangen har hittat formen igen

Dominant som tvååring. Bra som treåring. Segerlös som fyraåring.

Kristianstadsbladet - 03 maj 13 kl. 18:40

25-åring misstänks för inblandning i Willysinbrott

En 25-åring har häktats för häleri efter inbrottet hos Willys. Polisens teori är att 25-åringen utfört inbrottet tillsammans med en av de åtalade för rånet mot Guldfynd.
Den 25-årige Kristianstadsbon anhölls i sin frånvaro för en vecka sedan.

Trelleborgs Allehanda - 23 sep 14 kl. 13:14

Ken Ring har hittat hem

Han var med och grundade svensk hiphop och blev dess mest skandalomsusade huvudperson. I biografin "Livet" berättar Ken Ring om hur Sveriges svarta får hittade hem - och musiken som gjorde det möjligt.
Klockan är sex på morgonen och dimman över Hässelby i Stockholms nordvästra förorter är ogenomtränglig.

Kristianstadsbladet - 23 sep 14 kl. 13:14

Ken Ring har hittat hem

Han var med och grundade svensk hiphop och blev dess mest skandalomsusade huvudperson. I biografin "Livet" berättar Ken Ring om hur Sveriges svarta får hittade hem - och musiken som gjorde det möjligt.
Klockan är sex på morgonen och dimman över Hässelby i Stockholms nordvästra förorter är ogenomtränglig.

YA - 25 jul 13 kl. 06:30

Johan hittade brorsans ring i havet

Foto: Ita Jablonska
Semesterresan till Löderups strandbad höll på att sluta i tragedi. Först blev Peter Blomberg osams med sin bror ? sedan tappade han sin jubileumsring på stranden.

Cornucopia - 07 okt 17 kl. 09:28

Räkna inte med GPS när kriget kommer - samt Öland utsatt för rysk elektronisk krigföring

Under en vecka kunde inte flygplan i Nordnorge använda GPS, då geopositioneringssystemen slogs ut av rysk elektronisk krigföring under Zapad-17. Räkna inte med att GPS fungerar när kriget kommer, utan både det civila samhället och det militära måste utgå från att elektronisk geopositionering inte fungerar. Anledningen till störningen är att Ryssland övar att just bli utsatta för utslagna system.

Nyan - 07 jul 16 kl. 16:25

”Gabbe” har hittat hem

FOTBOLL. Storklubbsmiljön höll på att kväva talangen Gabriel Petrovic.

Nu har Solnagrabben återvänt till lugnet på Åland – och bytt överlevnadskamp med BP till guldjakt med IFK Mariehamn.

News55 - 18 sep 17 kl. 12:28

Hittade avföring på dements tandborste

Enligt en granskning som tidningen Kommunalarbetaren har gjort är Västerås den kommun som har sämst äldreomsorg i Sverige. I Västerås går det en personal på fem äldre, det rapporterar P4 Västmanland. IVO (Inspektionen för vård och omsorg) har kritiserat äldreboendet Pilfinksgården för bland annat låg bemanning och stängda dörrar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.