SN > Nyheter

Tuesday, 07 April, 11:55

SN - 17 okt 11 kl. 07:48

Just nu:Flera avåkningar i morgontrafikenFlera singelolyckor inträffade på måndagsmorgonen - men inga allvarliga personskador, enligt polisen. Uppdateras.
Läs mer på SN
Läs mer om:
Flera

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Just, nu:Flera, avåkningari , morgontrafiken
BT - 26 apr 17 kl. 07:09

JUST NU: Flera olyckor i morgontrafiken: "Glashalt"

Flera singelolyckor har inträffat inom loppet av en timme i Sjuhärad. Räddningstjänsten varnar nu för det hala väglaget..

BT - 16 jan 18 kl. 06:59

JUST NU: Flera olyckor i morgontrafiken

Vädret ställer till det i trafiken med flera olyckor på morgonen i Sjuhärad..

Expressen - 04 nov 19 kl. 10:01

Varning för ishalka – flera avåkningar

Det är just nu svårt väglag i Dalsland – Trafikverket varnar för att det är halt på E45 mellan Åmål och Mellerud.P4 Väst skriver att det varit flera avåkningar på Länsväg 172 mellan Bäckefors och Högsäter. .

GT - 02 okt 15 kl. 08:10

Flera älgolyckor i morgontrafiken

Under fredagsmorgonen har flera olyckor mellan bilar och älgar inträffat. Det finns inga uppgifter om personskador i någon av olyckorna. – Det är många viltolyckor just nu, säger Jenny Widén, presstalesman på polisen i Västra Götaland..

GT - 02 nov 15 kl. 08:26

Flera trafikolyckor i morgontrafiken

Flera trafikolyckor inträffade vid sjutiden på måndagsmorgonen. Vid två olyckor, en utanför Alingsås och en mellan Trollhättan och Grästorp, handlar det om krockar mellan två personbilar. Just nu har även en olycka på E6 i Mölndal inträffat där en personbil och en lastbil krockat..

Dagensanalys.se - 23 feb 18 kl. 12:32

Att ställa frågor och få relevanta svar inför årets alla opinionsundersökningar

Förra veckan bjöd Surveyföreningen in till kvalitetsseminarium, och årets tema var frågemetodik och opinionsundersökningar. Med tanke på att det är valår var ämnet högaktuellt, och flera av talarna lyfte funderingar kring hur undersökare ska gå till väga för att ställa bra frågor, i synnerhet när det gäller att fånga uppfattningar kring politik. Seminariet drog ett 60-tal personer från såväl forskningsvärlden och statliga myndigheter, som media och kommersiella aktörer.

Sydsvenskan - 20 apr 13 kl. 06:30

Orsakerna kan vara flera

Både Trafikverket och Strabag gör just nu omfattande undersökningar av vägens kvalitet och vad som behöver göras för att förvandla den till en anständig motorväg för de omkring 9?000 fordon som passerar varje dygn.??Det kan finnas olika orsaker.

YLE - 21 maj 16 kl. 18:47

Napp efter 116 jobbansökningar för diplomingenjör - i Sverige

Det märks av en viss kompetensflykt från Finland inom flera branscher. Sverige är ett av de länder som har möjligheter att rekrytera utomlandsifrån. Finlandssvenska Malin Ekman har just fått jobb i Stockholm.

Dagensanalys.se - 07 dec 17 kl. 13:45

Undersökningar i wifi-nätverk kan utveckla såväl fastighetsägarens erbjudande som annonsaffären och användarupplevelsen

Förra veckan skrev vi om att mjukvaruföretaget Aptilo Networks startar ett samarbete med mät- och analysföretaget Inizio för att kunna genomföra undersökningar i wifi-nätverk. Jag fick sitta ner med Jan Sjönell, medgrundare till Aptilo och Mikael Larsson på Inizio. Aptilo har sedan mer än 16 år tillbaka jobbat för att utveckla tillgången till trådlösa nätverk genom wifi.

YLE - 12 dec 16 kl. 04:06

Tingsrätten stockas av ansökningar att döda Sampoaktier - Ägarna kan förlora sina pengar

Flera tusen Sampoägare verkar ha slarvat bort sina aktier. Eller så har de aldrig fått information om att de äger dem. De kan nu förlora tusentals euro.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.