Nyhetskanalen > Nyheter

Sunday, 29 March, 10:52

Nyhetskanalen - 17 okt 11 kl. 06:03

Annie Lööf lyft för CCenterpartiet har passerat Folkpartiet i Skops väljarbarometer efter valet av Annie Lööf till ordförande. Lööf drog upp sitt parti nästan två procentenheter jämfört med förra mätningen.
- C är den stora vinnaren, säger Skops Birgitta Hultåker..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Lööf, Folkpartiet, Skops, Annie Lööf, Skops Birgitta Hultåker

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Annie, Lööf, lyftför C
Aftonbladet - 26 feb 12 kl. 12:43

Annie Lööfs lovande lyft blev ett cänke

Centern är farligt nära riksdagsspärren men Lööf är inte stressadTrots svarta siffror ? målet är att bli statsminister..

Nyhetskanalen - 23 apr 12 kl. 18:44

C: "Annie Lööf ska bli statsminister"

Centerpartiet är i kris och kämpar i motvind men i en ny handlingsplan sätts målsättningen högt. Tanken är att Centern ska bli den dominerande kraften i svensk politik och att partiledaren Annie Lööf ska bli statsminister. Ett drygt halvår efter det att Annie Lööf och en delvis ny partistyrelse tog över efter Maud Olofsson och hennes arv har förhoppningarna om ett snabbt lyft för partiet kommit på skam.

BT - 14 sep 14 kl. 21:25

Inget lyft för Centern

Jublet var starkt men inte öronbedövande hos Centerpartiet när resultatet från SVT:s valundersökning presenterades. Någon Annie Lööf-effekt går knappast att uttyda ur de preliminära siffrorna.Stödet i SVT:s vallokalsundersökning landade på 6,5 procent, vilket innebär att partiet hamnar på i stort sett samma nivå som vid förra riksdagsvalet 2010.

Vimmerby Tidning - 15 maj 14 kl. 08:57

Annie Lööf vill höja valtemperaturen

Minska krånglet och lyft miljöfrågorna.Det är Centerpartiets ledare Annie Lööf budskap när hon agerar vallokomotiv och besöker Linköpings för att få flera att gå att rösta den 25 maj..

Kristianstadsbladet - 22 jun 16 kl. 03:00

Annie Nilsson Lindahl gör en kometkarriär

I söndags invigdes Bro Park, en anläggning som företrädare för galoppsporten hoppas ska bli ett lyft. Kristianstadstjejen Annie Nilsson Lindahl var en av dem som fick chansen att testa banan i skarpt läge..

DN - 27 feb 19 kl. 21:12

Förtroendet rasar för Annie Lööf – Busch Thor fortsätter lyfta

Förtroendet för Annie Lööf (C) rasar efter striderna om regeringsmakten, enligt en mätning från DN/Ipsos. Ebba Busch Thor (KD) däremot får ett rejält lyft. Undersökningen visar att Alliansens haveri skapat djup splittring i den borgerliga väljarkåren..

NT - 16 sep 12 kl. 09:36

Centerns lyft med Lööf dröjer

Annie Lööf skulle frälsa ett Centerparti i kris. Men ett år efter växlingen mellan Maud Olofsson och den då 28-åriga Lööf väntar partiet ännu på ett opinionslyft. Centern harvar kvar knappt ovanför riksdagsspärren..

DI - 27 dec 16 kl. 10:54

Nytt lyft för Lööf

Förtroendesiffrorna för Centerledaren Annie Lööf rusar i höjden. Samtidigt minskar stödet för M-ledaren Anna Kinberg Batra, enligt en ny mätning..

GöteborgsPosten - 03 feb 17 kl. 08:54

Centern hoppas på ett lokalt Lööf-lyft

Centern för en undanskymd tillvaro i Göteborg, utan plats i fullmäktige. Emmyly Bönfors hoppas att Annie Lööf ska lyfta partiet även lokalt..

TA - 27 jun 13 kl. 03:55

Vem ser Centern i dag?

På Centerpartiets hemsida kan man läsa att partiet under våren lyft fram frågor om jobben, företagande och grön omställning.
Alla dessa kampanjer ska ha skett under paraplyet: ?Vi ser hela landet?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.