Polisen > Nyheter

Thursday, 09 April, 05:38

Polisen - 17 okt 11 kl. 07:43

Tips och råd hur du som är äldre skyddar dig mot brottBrott som sker ute Fickstöld Vid stor trängsel, till exempel i kassaköer eller ombord på bussar, tåg och liknande kan ficktjuvar vara närgångna utan att bli upptäckta. De är fräcka och fingerfärdiga när de agerar och oftast märker man inte att stölden har skett förrän man behöver plånboken nästa gång. Ficktjuvar förbereder sig ibland genom att spana vid uttagsautomater eller bankkontor. Då vet ....
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Fickstöld Vid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tipsoch , rådhur du som är , äldre, skyddar, dig mot brott
Dagensanalys.se - 12 jun 19 kl. 15:12

Sveriges Annonsörer ger tips om hur du skyddar ditt varumärke på Youtube

Sveriges Annonsörer vill bidra till att skapa en ”brand safe” miljö på Youtube med några tips för hur du kan skydda ditt varumärke när du annonserar där. Här kan du läsa om alla tips från Sveriges Annonsörer. Tipsen från Sveriges Annonsörer berör Brand Control Levers med riktlinjer för innehåll med rekommendationer och länkar och en Brand Suitability Guide som enkelt förklarar olika inställningar för när du ska köpa annonser på YouTube.

Expressen - 26 jul 17 kl. 11:03

3 tips på hur du skyddar dig mot boprisfall

Bostadspriserna i Sverige har gått ner de senaste tre månaderna och det finns alltid en risk att man tajmar marknaden fel och gör en förlustaffär. Men det finns sätt att skydda sig - här är 3 snabba tips!.

Sydöstran - 06 okt 17 kl. 16:18

Tips för äldre om att balansera mera

Göra dagliga balansövningar, äta näringsrik mat och se över sina mediciner. Det tipsades äldre om när kampanjen Balansera mera uppmärksammades i Karlskrona..

YLE - 09 okt 17 kl. 15:22

Att bli pappa sent i livet ger perspektiv - Niinistö får tips av annan äldre far

Vasabon Birger Enges har åtminstone en sak gemensamt med presidenten, och det är att få barn på äldre dar. Sin yngsta dotter fick han då han var över 60 år gammal, och två andra barn när han var 50 plus..

Expressen - 30 mar 20 kl. 10:01

Agnes Wold: Så skyddar du dig mot corona om du är över 70 år

Personer över 70 år räknas in bland de som riskerar att bli mycket sjuka av coronaviruset.Agnes Wold, professorn i klinisk bakteriologi, ger sina bästa tips till hur äldre ska skydda sig.– När det är otäcka tider så vill man ju träffa de närmaste, och det är det som man måste förhindra.

PrivataAffärer - 31 jul 13 kl. 13:57

Så skyddar du kortet mot skimning

I sommar har en mängd bensinmackar utsatts för skimning där kundernas kontoinformation stulits och pengar har tagits ut i andra länder. Privata Affärer ger fem tips på hur du skyddar dig....

Nyheter 24 - 28 okt 13 kl. 11:25

iPhone 5S är högst upp på tjuvarnas önskelista Så skyddar du dig

STOCKHOLM. Intresset kring teknikjätten Apples iPhonesläpp är enormt. Båda hos kunderna ?

P3 - 26 jan 15 kl. 10:47

Så skyddar du dig mot de som vill stjäla din identitet

Fler och fler får sin identitet kapad. Vi har sammanfattat polisens tips på hur du skyddar dig mot identitetstjuvarna..

Expressen - 13 apr 17 kl. 22:35

Så skyddar du dig mot inbrott – i påsk

Påsk och långhelg innebär inte bara en chans att resa väg – utan även ett guldläge för inbrottstjuven. Polisen varnar för risken att bli utsatt av internationella stöldligor, men det finns tips på hur man skyddar sig. – Det gäller att stoppa tjuven från att ta sig in, säger Lars Silferswärd på försäkringsbolaget If..

Sydsvenskan - 06 maj 14 kl. 14:47

4 enkla tips för att stoppa resistenta bakterier i vardagen

Professor Inga Odenholt ger sina bästa tips på hur du skyddar dig själv och andra mot resistenta bakterier..

Blekinge Läns tidning - 29 aug 17 kl. 11:57

Polisens tips när båttjuvarnas tid är här

Under sensommaren brukar båtmotortjuvarna slå till. Nu går polisen ut med en varning på sin hemsida. Samtidigt ger man tips på hur man skyddar sig bäst..

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 12 timmar sedan

Gränskontrollanter förstärker utredningsverksamheten

Sedan den 1 april utreder 50 gränskontrollanter brottsutredningar från hela polisregion Stockholm. Det är resultatet av en förändrad samhällsbild med minskat resande, som innebär att polisen tillfälligt har styrt om en resurs..

Polisen - 13 timmar sedan

Felparkerad bil ledde till misstanke om grovt vapenbrott

Tisdagen den 7 april observerade en patrull en felparkerad bil på en gata i centrala Stockholm. I bilen låg en man och sov. Efter misstanke om brott hittades bilder i mannens mobiltelefon där han poserade med vapen..

Polisen - 13 timmar sedan

Stockholmspolisen vässar arbetet mot grooming

Polisen i region Stockholm har inrättat ett nytt team av utredare som ska arbeta mot internetrelaterade sexuella övergrepp mot barn. Det är ett led i polisens nationella satsning på brott mot särskilt utsatta brottsoffer..

Polisen - 15 timmar sedan

Kör säkert i påsk

Under påsken genomför polisen fordons- och förarkontroller längs vägar och i terräng med syfte att förhindra och förebygga olyckor..

Polisen - 16 timmar sedan

Tillfällig återgång till yttre tjänst kan bli aktuellt

För att säkerställa att polisen kan upprätthålla kärnverksamhet har det beslutats att myndigheten ska förbereda polismän, som haft andra arbetsuppgifter under en period av max 5 år, för att tillfälligt kunna återgå till arbete i yttre tjänst..

Polisen - 18 timmar sedan

Döden i en sprayflaska

Ett gift femtio gånger starkare än heroin dödade 300 personer på tre år – men såldes lagligt på nätet. För att stoppa säljarna vände polisen på alla stenar, i en kamp mot tiden för att rädda liv..

Polisen - 18 timmar sedan

Två gripna i Rimbo för stöld av grävmaskin

På tisdag eftermiddag grep polisen en man och en kvinna i trettioårsåldern i Rimbo misstänkta för att ha stulit en liten grävmaskin..

Polisen - 19 timmar sedan

Ingen ökning av anmälningar av brott i nära relation

Polisen i region Väst ser ingen ökning av antalet anmälningar inom brott i nära relation kopplats till coronaviruset. Det gör man inte heller på nationell nivå..

Polisen - 20 timmar sedan

Grannsamverkan viktig dessa tider

Vi vill uppmärksamma, framförallt äldre personer, på hur bedrägerier används med koppling till Coronaviruset..

Polisen - 21 timmar sedan

Tätare samarbete ska fånga upp avhoppare

Polisen ska jobba mer enhetligt med personer som vill lämna kriminella gäng. Ett pilotprojekt i lokalpolisområde Rinkeby ska ta fram ett arbetssätt att sprida i regionen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.