Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Monday, 06 April, 12:43

Nya Wermlands Tidningen - 17 okt 11 kl. 07:30

Gårdarna på väg att bli bättre
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gårdarna, vägatt bli bättre
YLE - 04 jan 13 kl. 04:42

Nya krav på svingårdarna

Från och med början av det här året skall grisarna ha det bättre. En ny förordning träder i kraft och en tioårig övergångsperiod för tidigare krav tog nyss slut. De gamla kraven som börjar gälla nu handlar förutom om att svinen ska ha mera utrymme också om att de, med några undantag, alltid skall hållas i grupper.

SmålandsPosten - 03 jun 13 kl. 07:12

Fritidsgårdarna ska ha gemensamma aktiviteter

Ett ökat samarbete mellan fritidsgårdarna i Uppvidinge planeras. Samarbetet ska bland annat resultera i att ungdomarna ska ha gemensamma aktiviteter någon gång om året. Först ut är en biokväll i höst.

YLE - 02 apr 16 kl. 08:11

De gamla bondgårdarna i Österbotten är eftertraktade

Nätverket för Österbottengårdar består av experter och husägare. Nu vill man växa, speciellt bland småföretagare som skulle kunna ge råd och genomföra traditionellt husbygge både på insidan och utsidan. Man letar bland annat och letar efter möbelbyggare, inredare och formgivare.

Kristianstadsbladet - 07 jun 12 kl. 09:08

Tågvärdarna vädjar till politikerna

Foto: Bosse Nilsson
Tågvärdarna på Öresundstågen tror att både service och arbetsmiljö kommer att försämras betydligt på grund av varslet som Veolia har lagt. Nu vädjar de till regionfullmäktiges ledamöter.
Efter att Veolia varslat 87 av 261 tågvärdar och 18 lokförare vänder sig nu Seko klubb Öresundståg till regionfullmäktiges ledamöter för att försöka stoppa nedskärningen.

HBL - 25 sep 12 kl. 13:19

Närståendevårdarna måste få ta en paus

? Att ta hand om en närstående blir för vem som helst psykiskt tungt i längden. För att orka ta hand om ett barn med handikapp eller en äldre släkting behöver vårdaren få vila emellanåt för att gå inte gå in i väggen, säger koordinatorn för närståendevården i Kyrkslätt Bodil Lindholm och berättar entusiastiskt om det nya alternativet som införs i Kyrkslätt.

YLE - 26 maj 16 kl. 16:04

Henriksson: Mer rättvisa för närståendevårdarna

Regeringen borde skapa ett rättvist ersättningssystem för närståendevårdarna, säger SFP:s riksdagsledamot Anna-Maja Henriksson. Ersättningen för närståendevårdare varierar märkbart mellan olika kommuner. Henriksson vill att utbetalningen av närståendevårdarnas ersättning överförs till Folkpensionsanstalten i stället för att skötas av kommunerna som nu.

Skånskan - 08 dec 16 kl. 17:02

Domen får stå fast om dagbarnvårdarna

Lund Kommunen drar tillbaka sitt överklagande av förvaltningsrättsdomen som stoppade beslutet om att avveckla dagbarnvårdarna. ERWP.fif(2)Det står klart sedan de båda styrande partierna S och MP inte fått med sig något ytterligare parti när ärendet togs upp i kommunstyrelsen.

Skånskan - 11 jun 19 kl. 01:30

Byg­de­gårdarna är som Lena Nyman, en­ligt Lööf

Ny­li­gen firade Byg­de­gårdarnas Riksförbund sitt 75-års­ju­bi­le­um. Fi­ran­det skedde i sam­band med för­bunds­stäm­man som hölls i Vär­na­mo. Nära Vär­na­mo byggdes för hela 100 år se­dan den första byg­de­gården av ung­domar i SLU (nu­me­ra CUF) som inte hade nå­gon­stans att träffas.

Skånskan - 01 nov 19 kl. 08:45

Kyrkogårdarna öppna under allhelgonahelgen

Under allhelgonahelgen är kyrkogårdarna öppna på de flesta håll i Skåne. Allhelgonahelgen är den tid på året då många besöker kyrkogårdarna för att tända ljus och minnas vänner och släktingar som gått bort. I Malmö är alla kyrkogårdar öppna från fredag och framåt under helgen.

NSD - 29 apr 13 kl. 14:36

Fritidsgårdarna premieras - får 100 kilo korv

Fritidsgårdarna i Luleå har lagom till valborgsmässoafton tilldelats ett pris i form av 100 kilo Kruuvakorv av Nordchark.- Fritidsgårdarna utvecklar unga och tillför Luleå kommun mycket. Det vill vi premiera, sade Bengt Niska som tillsammans med Per-Ola Eriksson överräckte priset på måndagen..

YLE - 18 jun 13 kl. 15:16

Ny bok om gravgårdarna i Karleby

En ny bok ska berätta gravgårdarnas historia i Karleby. Boken ska också fungera som guide för den som vill vandra på gravgårdarna. Boken "I vigd jord" handlar om Karlebys fyra gravgårdar; Katarine, Marie, Elisabeth och Anna.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 30 minuter sedan

Rekordhög ökning av arbetslösheten

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Vem äger den mystiska husbåten?

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Mystiskt Lerin-porträtt hittat i förråd

Nya Wermlands Tidningen - Igår: 09:00

160-årig församling minns sin historia

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Satsning på vandring i Sunne och Arvika

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Tufft läge för många företagare

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Husbilsparkering i Ed på försök

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Körde på person - flydde i 125 på 40-väg

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

3 tips från Bengt Berg: "Poesin har inte gått i karantän"

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.