NSD > Nyheter

Wednesday, 01 April, 05:58

NSD - 17 okt 11 kl. 07:29

LTU firades med musikI lrdags hlls ett par evenemang i samband med firandet av Lule tekniska universitets 40-rsjubileum, denna gng frst och frmst fr allmnheten..
Läs mer på NSD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LTU, firadesmed , musik
Västerbottens Folkblad - 30 aug 11 kl. 07:30

LTU firades av Campus Skellefteå

SKELLEFTEÅ?Luleå tekniska universitet firar 40 år. I?

Länstidningen i Jämtland - 12 mar 20 kl. 18:00

Här firades Jämtlands nationaldag – med musik och kolbullar i ett soligt Rissna

Jämtlands nationaldag firades traditionsenligt med kolbullar, musik och fika i Rissna under....

BT - 01 jul 12 kl. 12:57

Sagor och musik i skogen

I går kväll var det dags för andra delen av Musik i skogen. I en skogsglänta intill en tältkåta utanför Rydal kunde man höra trolsk musik, gamla berättelser och äta renskav tillagad över öppen eld. Första delen var den 20 juni då sommarsolståndet firades.

YLE - 08 jul 17 kl. 14:36

Marinens årsdag firades i soligt Vasa

Marinens årsdag firades i år i Vasa. Bland annat stod paradmönstring, kransnedläggning, besök ombord på fartygen och konsert med flottans musikkår på programmet. Marinens årsdag firas till minnet av slaget vid Svensksund, den 9-10 juli 1790.

NT - 09 dec 11 kl. 06:28

LTU anklagas för förfalskning

Nu polisanmäls Luleå tekniska universitet (LTU) för urkundsförfalskning. Konkurrenskommissionen anser att LTU har brutit mot lagen om offentlig upphandling när universitet köpte tjänster av tryckerier utan att ta in anbud från konkurrenter. LTU anklagas för att ha förfalskat handlingar för att dölja alltihop och undslippa prövningen, rapporterar lokala medier..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

LTU anmält för förfalskning

Luleå tekniska universitet, LTU, har polisanmälts för urkundsförfalskning. LTU har brutit mot lagen om offentlig upphandling, enligt Konkurrenskommissionen, och förfalskat handlingar för att dölja missen. Det gäller upphandlingar av tryckeritjänster i tre fall.

Västerbottens Folkblad - 18 apr 11 kl. 16:40

Skivbutikens dag firades

UMEÅ I helgen firades skivbutikens dag och en rad band avlöste varandra på Burmans musik. UMEÅBANDET PRO ? PunkRockOrchestra.

Magazin24 - 06 jun 11 kl. 20:30

Nationaldagen firades i strålande sol

Stor uppslutning på Gammelgården. Under måndagens eftermiddag firades så nationaldagen i Köping.
Festligheterna började med samling på Stora torget där man under ledning av Hemvärnets Musikkår Västmanland marscherade till HGammelgården.

NT - 21 apr 12 kl. 15:07

Record Store Day firades på Vaxkupan

När fler och fler laddar hem musik från Internet blir små skivaffärer som Vaxkupan sällsynta oaser för musikälskare. I lördags firades Record Store Day där och i resten av den civiliserade världen..

Kristianstadsbladet - 14 okt 12 kl. 15:00

Spänstig 20-åring firades med show

Foto: Annica Jönsson
Föreningen Bromöllagymnasterna är en spänstig 20-åring. Jubileumsåret firades på lördagen med en välbesökt familjeföreställning på Humlescenen.
- De är mycket bra med barnen, säger Johanna Vallin, mamma till fyraåriga Ida Vallin.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.