Sydsvenskan > Nyheter

Saturday, 04 April, 10:34

Sydsvenskan - 17 okt 11 kl. 06:30

"Jag kan inte bara ge upp barnen"MALM.. Resvskan str nstan frdigpackad p golvet. En rosa prinsessklnning, knckebrd och Dumlekolor.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag kan inte barage upp , barnen
YLE - 12 dec 19 kl. 14:48

Haavisto diskuterade al-Hol med riksdagsgrupperna - Centern håller fast vid sin linje: "Bara barnen till Finland"

Centern håller fast vid sin linje om att enbart barnen och inte kvinnorna, ska tas från al-Hol lägret till Finland. Utrikesminister Pekka Haavisto (De gröna) informerade riksdagsgruppen under torsdagen..

Kristianstadsbladet - 18 jun 13 kl. 08:30

Barnen hade full kontroll i Björket

Foto: Tom Wall
Första dagen på sommarlovet och i vanlig ordning första dagen på C4-lägret som i år har lockat 550 barn i årskurs 3-7. Orientering är en av 23 aktiviteter som barnen ska testa på under lägrets tio dagar och Bladetsporten var självklart på plats för att dokumentera.
Barnen var på plats, ledarna var på plats och även solen infann sig när det var dags att dra igång C4-lägret.

Skånskan - 28 jan 20 kl. 17:12

Lyssna på barnen

Barnkonventionen blev lag den 1 januari 2020. Det är ett viktigt steg för att stärka barnets rättigheter. Kraven på tillämpning skärps och det blir möjligt att pröva om en verksamhet har brutit mot barnets rättigheter enligt barnkonventionen.

ÖstersundsPosten - 20 apr 17 kl. 06:00

Basketproffs drillar ungdomar i Bispgården: "Det är inte bara barnen som blir peppade av det här"

Det är svettigt, lärorikt och roligt när basketbollarna studsar i Forshallen i Bispgården under påsklovet. Med amerikansk hjälp får ungdomarna hjälp att fila sina kunskaper..

Corren - 06 jul 17 kl. 07:30

Bara barnen vågar bada

Sommaren tvekar..

DN - 01 feb 18 kl. 11:46

Är det bara barnen som ärver eller ärver min fru halva min del?

Britt-Marie Svensson, chefsjurist och grundare av Bra juridik, svarar på läsarnas frågor om familjejuridik. Mejla till juristen@dn.se.

Dagensanalys.se - 21 maj 18 kl. 10:40

96 procent av barnen är uppkopplade

Idag är i princip alla barn på nätet. Enligt Orvesto Junior är 96 % av barnen online minst en minut varje dag via sin mobil, surfplatta, dator, smart-tv eller spelkonsol. I princip alla barn (9 av 10) mellan 7 – 15 år är inne på Youtube minst en gång i månaden, vilket betyder att Youtube fortfarande har barnen i ett hårt grepp.

YLE - 14 apr 14 kl. 04:36

Barnen blir trygga i små grupper

I Petsmo daghem i Korsholm delar personalen in de 23 barnen i mindre grupper enligt ålder. Personalen hinner ge barnen mer uppmärksamhet och stämningen på dagiset blir lugnare. Det här görs också i en eller annan form på många andra daghem.

Kristianstadsbladet - 23 mar 11 kl. 06:30

Kommunens misstag gör att barnen kan avvisas

Normalt placeras barn i familjehem så snart som möjligt efter att de blivit tvångsomhändertagna. Men Östra Göinge har låtit de två Makedoniska barnen sitta på barnhem i tre år. - De har helt enkelt hoppats att barnen ska avvisas så att de slipper det här problemet, säger barnens advokat Peter Henrysson.

Nerikes Allehanda - 13 okt 13 kl. 05:15

Hur gamla är barnen egentligen?

Den 7 mars 2010 gick Radio Örebro ut med följande: ?... i Norge visade tandtester förra året att nio av tio minderåriga i själva verket var över 18 år?. Det är i och för sig sant att 208 asylsökande barn och ungdomar i Norge hade undersökts med tandtester.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.