Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 09 April, 09:18

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 11 kl. 07:21

Philips skär bort 4 500 jobbDen nederländska elektronikjätten Philips planerar att minska personalstyrkan med cirka 4 500 anställda. Beskedet lämnades i samband med delårsrapporten där Philips redovisar en rörelsevinst på 273 miljoner euro, motsvarande cirka 2,5 miljarder kronor. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 334 miljoner euro..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Philips

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Philips, skär, bort4 , 500, jobb
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Philips skär ned igen

Holländska Philips har höjt ambitionerna för sitt pågående besparingsprogram med 1,1 miljarder euro och kommer för att nå målet att göra sig av med ytterligare 2 200 anställda. I fjol gjorde sig Philips av med 4 500 anställda. Koncernledningen motiverar beslutet med att man står inför en ekonomisk svacka och ett ökat tryck uppåt på pensionskostnader..

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 12 kl. 08:38

Philips skär ned igen

Holländska Philips har höjt ambitionerna för sitt pågående besparingsprogram med 1,1 miljarder euro och kommer för att nå målet att göra sig av med ytterligare 2 200 anställda. I fjol gjorde sig Philips av med 4 500 anställda. Koncernledningen motiverar beslutet med att man står inför en ekonomisk svacka och ett ökat tryck uppåt på pensionskostnader..

Aftonbladet - 15 okt 13 kl. 11:45

Svenskt Tenn tar bort prinsens namn

Efter avslöjandet: Carl Philips namn tas bort ur produktbeskrivningen.

SvD - 11 sep 12 kl. 08:32

Philips skär bort 6700 jobb

E24 - 17 okt 11 kl. 07:19

Philips skär bort 4 500 jobb

Den nederländska elektronikjätten Philips planerar att minska personalstyrkan med cirka 4 500 anställda. Beskedet lämnades i samband med delårsrapporten där Philips redovisar en rörelsevinst på 273 miljoner euro, motsvarande cirka 2,5 miljarder kronor. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 334 miljoner euro..

IT24 - 17 okt 11 kl. 08:03

Philips sparkar 4 500

Trots storvinst under tredje kvartalet ska den holländska elektronikjätten Philips skära bort 4 500 tjänster..

DN - 17 okt 11 kl. 09:04

Philips skär bort 4.500 jobb

Den nederländska elektronikjätten Philips planerar att minska personalstyrkan med cirka 4.500 anställda..

IDG - 17 okt 14 kl. 13:09

Philips laddar med 40 tums 4k-skärm under 7 500 kronor

Philips BDM4065UC är en datorskärm på hela 40 tum som trots 4K-upplösning kostar bara 7 500 kronor. .

SN - 13 dec 13 kl. 06:55

Nu måste Carl Philips gärdesgård flyttas bort

Prins Carl Philips gärdesgård vid Ökenäs måste bort. Det står klart efter ett beslut i Mark- och miljööverdomstolen, och att det sker är troligt. En olaglig brygga vid Gisesjön ser däremot ut att bli kvar ett tag till..

DI - 10 jan 12 kl. 08:32

Philips skruvar ned siffrorna

Elektroniktillverkaren Philips spår att ebitda-resultatet för det fjärde kvartalet kommer att uppgå till cirka 500 miljoner euro och bolagsledningen säger sig vara "besviken" över siffrorna..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Börsen öppnar uppåt

Stockholmsbörsen inleder Skärtorsdagen med ett kurslyft på bred front. OMXS-index har efter tio minuters handel gått upp 1,7 procent, i linje med ledande Europabörser. Getinges aktie rusar uppåt med nästan 9 procent efter en så kallad omvänd vinstvarnin.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Tvärnit i europeiska bilfabrikerna

Coronapandemin har fått till följd en kraftigt minskad bilproduktion i Europa när fabriker tvingas hålla stängt. Den europeiska branschorganisationen Acea uppger att det handlar om drygt 1,4 miljoner bilar i minskad produktion men säger att siffran kan.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nent tappar Champions League

Det blir inget Champions League i TV3 och Viasat från nästa höst. Nent Group får i stället visa Europa League och nya Europa Conference League. Nent Group, tidigare MTG, har sänt Champions League-matcher i sina kanaler sedan starten 1992.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Uniqlo vinstvarnar

Japanska bolaget Fast Retaliing med bland annat klädkedjan Uniqlo tvingas att vinstvarna efter ett rejält inkomstfall på den kinesiska marknaden. Uniqlo som är en av H&M:s konkurrenter spår nu att intäkterna i år kommer att sjunka med 41 procent. Detta.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Miljöaktivist mördad i Mexiko

En miljöaktivist som motsatt sig öppnandet av gruvor i delstaten Veracruz i Mexiko har skjutits ihjäl, uppger poliskällor enligt mexikanska medier. Hans kropp hittades, genomborrad av kulor, i det lilla kustsamhället La Mancha i kommunen Actopan. Adán V.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Getinges vinst nästan fördubblad i krisen

Getinge har fått rejäl draghjälp av coronakrisen, visar en omvänd så kallad vinstvarning från medicinteknikbolaget. Getinges orderingång under första kvartalet i år ökade till 9 450 miljoner kronor, en ökning organiskt med 47,2 procent jämfört med motsv.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Tyskland rapporterar närmare 5 000 virusfall

Det senaste dygnet har 4 974 nya fall av coronaviruset konstaterats i Tyskland. Det är en ökning för tredje dagen i rad efter att antalet minskat de fyra föregående dagarna, visar siffror från Robert Koch-institutet, landets folkhälsomyndighet som ansva.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Scandic: Omsättningsras på 47 procent i mars

Scandic Hotels Group är i akut finansiell kris och skjuter på årsredovisningen för att få tid att hitta en finansieringslösning. Hotellkedjans omsättning rasade med 47 procent i mars, skriver hotellkedjan i ett pressmeddelande. För hela första kvartalet.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Högre potatispriser i hamstringens spår

Hamstrande svenskar har drivit upp priset på potatis, rapporterar atl.nu. I mars ökade försäljningen kraftigt och nådde nivåer som man annars bara ser vid storhelger som jul och påsk.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Stockholmare stannar hemma i påsk

Stockholmarna har hörsammat Folkhälsomyndighetens uppmaning om att inte resa i påsk. I coronakrisens spår väljer de flesta att skippa skidresan och stannar istället hemma. Helgen före påsk minskade resor till de stora skidorterna i fjällen med över 90 p.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.