IDG > IT

Monday, 06 April, 06:51

IDG - 17 okt 11 kl. 07:00

Sex miljarder mejl på ett dygnYahoo visar hur dataflödet för sin mejltjänst ser ut. Cirka 70 000 mejl per sekund skickas genom systemet, som också blockerar 300 000 mejl under samma tid..
Läs mer på IDG

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sex, miljarder, mejlpå ett , dygn
Cornucopia - 27 feb 17 kl. 07:51

Regeringen lägger sex miljarder i höjda avgifter på bankernas kunder

Regeringen och finansminister Magdalena Andersson (s) belägger bankernas kunder med höjda avgifter på 6 miljarder kronor till år 2019. Redan år 2018 ska bankkunderna betala 3 miljarder extra.

Det handlar om höjda avsättningar till den sk resolutionsreserven, något som bankerna betalar in, och alltså i slutändan betalas av bankernas kunder.

HBL - 19 mar 15 kl. 09:30

Finansministeriet: Åtgärder för sex miljarder krävs

Utsikterna för Finland ekonomi har mörknat ytterligare, anser Finansministeriet. I ljuset av ministeriets rapport i dag verkar de sparlistor som partierna hittills har lagt fram tagna ordentligt i underkant. Tjänstemän på ministeriet uppskattar att det krävs anpassningsåtgärder för sex miljarder euro för att skuldutvecklingen ska kunna vändas till 2019.

HBL - 19 mar 15 kl. 09:23

"Åtgärder för sex miljarder krävs"

Utsikterna för Finland ekonomi har mörknat ytterligare, anser Finansministeriet.I ljuset av ministeriets rapport i dag verkar de sparlistor som partierna hittills har lagt fram tagna ordentligt i underkant. Tjänstemän på ministeriet uppskattar att det krävs anpassningsåtgärder för sex miljarder euro för att skuldutvecklingen ska kunna vändas till 2019.

HBL - 24 mar 15 kl. 08:09

Fyra eller sex miljarder?

Partierna vill spara miljarder, men var landar räkningen? Slopade indexjusteringar betyder sänkt levnadsstandard.Enligt Finansministeriet är anpassningsbehovet i den offentliga ekonomin sex miljarder euro.

Supermiljöbloggen - 11 jul 14 kl. 12:48

FN: Sex miljarder kommer bo i städer 2045

Världens städer behöver svälja ytterligare 2,5 miljarder människor de kommande tre årtiondena. I dag bor mer än hälften av världens sju miljarder människor i städer. Störst är megastäderna Tokyo (38 miljoner), Delhi (25), Shanghai (23), Mexico City (21) och Sao Paulo (21), detta enligt en FN-rapport som publicerades i veckan och som nyhetsbyrån Reuters rapporterar om.

BT - 28 jun 13 kl. 21:34

Riksbankens guldreserv minskar - med sex miljarder kronor

Sex miljarder kronor. Så mycket har Riksbankens valutareserv tappat i värde på grund av det sjunkande guldpriset, rapporterar svd.se.

TA - 28 aug 13 kl. 08:27

Stölder för sex miljarder i butiker


Svinnet på grund av stölder i svenska butiker är värt runt sex miljarder kronor om året, enligt en undersökning som Handelns utredningsinstitut har gjort på uppdrag av bransch- och arbetsgivarorganisationen Svensk Handel.Merparten av det uppskattade kriminella svinnet, 4,4 miljarder kronor, är externt svinn, det vill säga kundstölder. Det interna svinnet, stölder som begås av personal och chefer, uppskattas i rapporten till drygt 1,6 miljarder kronor.

Kristianstadsbladet - 28 aug 13 kl. 08:27

Stölder för sex miljarder i butiker


Svinnet på grund av stölder i svenska butiker är värt runt sex miljarder kronor om året, enligt en undersökning som Handelns utredningsinstitut har gjort på uppdrag av bransch- och arbetsgivarorganisationen Svensk Handel.Merparten av det uppskattade kriminella svinnet, 4,4 miljarder kronor, är externt svinn, det vill säga kundstölder. Det interna svinnet, stölder som begås av personal och chefer, uppskattas i rapporten till drygt 1,6 miljarder kronor.

BT - 28 aug 13 kl. 08:29

Stölder för sex miljarder i butiker

Svinnet på grund av stölder i svenska butiker är värt runt sex miljarder kronor om året, enligt en undersökning som Handelns utredningsinstitut har gjort på uppdrag av bransch- och arbetsgivarorganisationen Svensk Handel. Merparten av det uppskattade kriminella svinnet, 4,4 miljarder kronor, är externt svinn, det vill säga kundstölder. Det interna svinnet, stölder som begås av personal och chefer, uppskattas i rapporten till drygt 1,6 miljarder kronor.

YLE - 22 mar 15 kl. 16:34

Stubb beredd att spara sex miljarder

Statsminister Alexander Stubb (Saml.) vill få ordning på statens finanser och stoppa skuldsättningen under nästa valperiod. Finansministeriets anpassningsprogram på sex miljarder euro är ett lämpligt verktyg, anser Stubb.

Fler nyheter från IDG

IDG - 12 timmar sedan

GM och Honda göra två nya elfordon tillsammans – släpps 2024


Kommer bära Hondas märke men använda GM:s mjukvara för säkerhet och självkörning..

IDG - 12 timmar sedan

E3 tillbaka i "ny form" juni 2021


Fortfarande oklart om E3 2020 kommer hållas online i någon form..

IDG - 13 timmar sedan

Apple Music knappar in på Spotify


Har nu 19 procent av marknadens prenumeranter gentemot Spotify som har 35 procent..

IDG - 14 timmar sedan

Läckta bilder på IOS 14 visar nya inställningar för bakgrunden


Betakod visar samtidigt att operativsystemet också kan få nya verktyg direkt på hemskärmen..

IDG - 23 timmar sedan

Microsoft Office går i graven – och det handlar inte bara om ett namnbyte


Nu i april byter Microsoft namn på flera av sina produkter. En av de största ändringarna rör själva Officepaketet. Vi går igenom namnbytena och förklarar hur detta drabbar dig som administratör, det här är nämligen mer än bara en kosmetisk ändring..

IDG - Igår: 19:52

Skype flaggar för kontolösa videosamtal


Vill uppmärksamma att det går att göra videosamtal via Skype även utan användare..

IDG - Igår: 17:34

Hackare hittade sätt att ta över Apples webbkameror


Sårbarheterna som utnyttjades genom Safari har nu täppts igen av Apple..

IDG - Igår: 17:00

AI-startup ska förbättra Siris språkkunskaper


Apple har köpt Voysis vars plattform tidigare använts för att ställa detaljerade frågor i shoppingappar..

IDG - Igår: 16:08

Google Chrome pausar tillfälligt nytt kakkrav


Kommer sluta kräva att Samesite-kakor beter sig på ett visst sätt för att öka nätets stabiliteten i samband med säkerhetsarbetet kring coronaviruset..

IDG - Igår: 15:33

Zoom lägger till nya funktioner för att förhindra "Zoombombing"


Kommer nu automatiskt slå på väntrum och lösenord..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.