DI > Ekonomi

Tuesday, 31 March, 07:58

DI - 17 okt 11 kl. 06:52

FP-ledningen fick backa från skattekravFP-ledaren Jan Björklund lanserade en tuffare skattesänkarlinje som ny profilfråga för partiet. Men partiets högsta beslutande organ sade först oväntat nej. Det gamla kravet på "hälften kvar" skulle ligga fast..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Jan Björklund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FP-ledningenfick , backafrån , skattekrav
GöteborgsPosten - 30 sep 18 kl. 16:37

Seger för Väröbacka mot Träslövsläge efter sent avgörande

Efter en mållös första halvlek, tog Väröbacka ledningen i andra halvleken i matchen i division 5 Halland mot Träslövsläge, och bortalaget lyckades inte resa sig. Söndagens match slutade 2–1 till Väröbacka..

GöteborgsPosten - 20 jun 19 kl. 22:13

Seger för Kungsbacka IF mot Väröbacka efter sent avgörande

Efter en mållös första halvlek, tog Kungsbacka IF ledningen i andra halvleken i matchen i division 4 Halland mot Väröbacka, och hemmalaget lyckades inte resa sig. Torsdagens match slutade 3–1 till Kungsbacka IF..

Polisen - 04 jan 11 kl. 13:53

Fängelsedomar och dryga skattekrav

Två av de tre Köpingsbor som åtalats för olaglig alkoholförsäljning och grov smuggling av alkohol, dömdes av Västmanlands tingsrätt till fängelse i två år respektive 1 år och två månader. För en av de två väntar även skattekrav på miljonbelopp..

DI - 17 feb 11 kl. 08:53

Nya skattekrav på Kungsleden

Skatteverket har under slutet av 2010 och i början av 2011 upptaxerat bolag inom Kungsledenkoncernen motsvarande ett skattekrav om 120 miljoner kronor. Kraven är överklagade till förvaltningsrätten..

BT - 22 jun 11 kl. 01:33

Skattekrav efter nätförsäljning

Den 40-årige Lundabon sålde för drygt 780 000 kronor på sajter som Blocket och Tradera under perioden maj 2009 till maj 2010. Men han redovisade inga inkomster från handeln, trots insättningar på hans konto med sammanlagt en halv miljon under de båda åren. Mannen deklarerade endast sin ersättning från Försäkringskassan.

DI - 10 feb 12 kl. 12:25

Ökade skattekrav fick greker att ta ut sina pengar

Inlåningen hos de grekiska bankerna minskade i januari med två miljarder euro när kunderna tog ut pengar för att använda till ökade skattekrav, enligt uppgifter i den grekiska tidningen Kathimerini..

Affärsvärlden - 12 feb 13 kl. 10:55

Nokia protesterar mot Indiska skattekrav

Telekombolaget Nokia har skickat in ett brev till skatteverket i den indiska staden Chennai där det protesterar mot indiska skattekrav och agerande..

Affärsvärlden - 21 mar 14 kl. 12:32

Nytt skattekrav mot Nokia

Nokia har mottagit ett skattekrav på ytterligare 300 miljoner euro från den indiska delstaten Tamil Nadu, rapporterar Dow Jones Newswires..

Kristianstadsbladet - 28 aug 14 kl. 14:03

Oriflame får skattekrav i Ryssland


Sminkföretaget Oriflame har fått ett skattekrav på 21 miljoner euro i Ryssland, inklusive straffavgifter, efter flera års skatteutredning. Oriflame kommer att överklaga beslutet."Kravet motsäger lokala och internationella experters bedömning som stödjer sig på lokal och internationell lagstiftning och praxis", skriver Oriflame i ett pressmeddelande.

UNT - 28 aug 14 kl. 14:03

Oriflame får skattekrav i Ryssland

Sminkföretaget Oriflame har fått ett skattekrav på 21 miljoner euro i Ryssland, inklusive straffavgifter, efter flera års skatteutredning..

DalaDemokraten - 28 aug 14 kl. 14:03

Oriflame får skattekrav i Ryssland

Sminkföretaget Oriflame har fått ett skattekrav på 21 miljoner euro i Ryssland, inklusive straffavgifter, efter flera års skatteutredning. Oriflame kommer att överklaga beslutet..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Skistars girighet slår sönder varumärket

Alla måste ta sitt ansvar, vädjar statsministern. Kom inte hit, ropar vården i Östersund..

DI - 15 minuter sedan

Oljepriserna vänder blygsamt upp efter Donald Trumps förmedlarplaner

Efter gårdagens extrema fall med de lägsta priserna på 20 år vänder oljepriserna blygsamt uppåt efter att Donald Trump meddelat att han….

DI - 15 minuter sedan

Orbán stärker sin makt under coronakrisen – ”helt galet”

Nödvändigt och begränsat, tycker Ungerns regering om att nu kunna styra med dekret under obegränsad tid för att bekämpa coronasmittan..

DI - 30 minuter sedan

Tobiis storägare säljer för 25 miljoner kronor

Nils Bernhard har mellan 25-27 mars sålt totalt 1 miljon aktier för nästan 25 miljoner kronor i Tobii där han sitter i styrelsen. .

DI - 45 minuter sedan

Tillfrisknades blodplasma prövas mot corona

Svenska forskare ska pröva att ge både blodplasma och antikroppar från personer som tillfrisknat från covid-19 till svårt sjuka patienter,.

DI - 45 minuter sedan

Zalando vinstvarnar – spår intäkter långt under prognosen

Tyska klädjätten Zalando varnade på måndagskvällen för att siffrorna i det första kvartalet på ett betydande sätt kommer att understiga….

DI - 45 minuter sedan

Biogaia ser hittills begränsad coronapåverkan

Probiotikabolaget Biogaias verksamhet har hittills bara påverkats i begränsad omfattning..

DI - 1 timme sedan

Corona stoppar körkort – 8.000 prov avbokas

Det blir tufft för dem som hade räknat med att ta körkort till sommaren. Trafikverket har på grund av coronaviruset stängt all ny bokning….

DI - 1 timme sedan

Sciety investerar i diagnostikbolag inom hjärta-kärl

Sciety-nätverket genomförde nyligen en investering om 9,1 miljoner kronor i företaget Cavis Technologies som utvecklat en patentsökt….

DI - 1 timme sedan

Världsbanken varnar för ekonomisk chock och utbredd fattigdom

Coronapandemin kan få Kinas ekonomiska tillväxt att helt avstanna, vilket skulle kunna få 11 miljoner människor i Östasien att hamna under….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.