SvD > Nyheter

Monday, 06 April, 10:36

SvD - 17 okt 11 kl. 04:48

?Sverige måste lyssna på kritiken från FN?Ecpats råd: Barn måste få skydd mot sexuell exploatering..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
FN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigemåste , lyssna, kritikenfrån FN
Alliansfritt Sverige - 06 jul 13 kl. 10:49

Centern överväger att kanske börja lyssna på experter

Idag är det Centerns dag i Almedalen och det är dags för ett otydligt utspel. Denna gång är det om kemikalier. Centern vill få bort farliga kemikalier och det är ju bra.

Alliansfritt Sverige - 21 jan 14 kl. 10:37

I dagens medielandskap tvingas DN lyssna på läsarna

http://www.politism.se/story/i-dagens-medielandskap-tvingas-dn-lyssna-pa-lasarna/#post-8956.

Alliansfritt Sverige - 09 aug 13 kl. 11:38

Moderat landshövding bröt mot reglerna ? nu hopar sig kritiken

Margareta Pålsson är före detta riksdagsledamot för Moderaterna och nuvarande landshövding i Skåne. Pålsson har hamnat i blåsväder till följd av att hon mailade en nämndordförande med sin jobbmail, där hon hotade att "vidta åtgärder" om det inte löste sig för en av Pålssons vänner. Pålsson har för detta tilltag blivit kritiserad av nämdordföranden som menar att Pålssons mail var ett förtäckt hot, juridisk expertis vilken menar att tilltaget är olämpligt, liberala Kristianstadbladets ledarsida tycker att Pålsson borde veta bättre och inte minst har hon blivit JO-anmäld.

Alliansfritt Sverige - 13 jul 13 kl. 13:20

Det var bara det här som krävdes för att borgerliga politiker skulle börja lyssna på barnmorskorna

Det här är en helt rimlig debattartikel i Svenska Dagbladet: Under våren har barnmorskor runt om i Sverige tagit initiativ till demonstrationer för bättre villkor, bland annat utanför landstingshuset i Stockholm. Vi sympatiserar med deras anspråk. Deras krav är inte orimliga.

Expressen - 24 okt 13 kl. 08:33

Fleetwood Macs mest spelade låtar i Sverige

36 år efter att Fleetwood Macs klassiska skiva "Rumours" kom ut står bandet på scenen i Globen och spelar för sina svenska fans. Flera av låtarna från albumet finns med på listan över bandets mest spelade låtar på Spotify i Sverige. Lyssna på listan här ovan..

Alliansfritt Sverige - 02 feb 12 kl. 11:00

Efter kritiken: Proffice får fortsätta sköta lärarleg


UTBILDNING. Det var inte absurt nog att bemanningsföretaget Proffice får administrera lärarlegitimationerna. Det räckte inte heller med att Proffice satt människor på uppgiften som helt och hållet saknar kompetens för det.

Alliansfritt Sverige - 18 dec 13 kl. 11:05

Reinfeldts förmåga att försvara sig mot kritik är bättre än Försvarsmaktens förmåga att försvara Sverige

Riksrevisionens granskningsrapport av Sveriges försvarsförmåga presenterades igår. Ingen munter läsning för Fredrik Reinfeldt: Riksrevisionen har funnit att Försvarsmakten vare sig idag eller de närmaste åren kommer att kunna nå upp till de krav på insatsverksamheten som regeringen och riksdagen beslutat. Riksrevisionen bedömer även att förmågan är bristfällig att leva upp till kraven då insatsorganisation 2014 ska vara fullt införd.

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.

Alliansfritt Sverige - 06 feb 14 kl. 15:45

Sverige har fått en ny socialtjänst och det kallas för frivilligorganisationer

En sak som Sverige sedan andra världskriget har förknippats med är den så kallade ”svenska modellen”, där alla människor garanteras någon form av trygghet i form av ekonomiskt stöd och liknande. Modellen har blivit prisad många gånger om internationellt och flera andra länder runtom i världen har tagit efter och infört liknande välfärdssystem. Men det var då det.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.