Kristianstadsbladet > Kultur

Thursday, 02 April, 21:09

Kristianstadsbladet - 17 okt 11 kl. 06:30

Skolteater når inte längre än till kortlivade skrattTeater.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Lärare, Av, Fréden, Blekinge Kronoberg, Be, Bergström, Bredefeldt, Dahlberg, Maria Käll, Larsson, Lou Ward, Kristianstads Teater, Röda, Den, Christel, Margareta, Tylén, Kjell, Dyrssen, Olles

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skolteater, nårinte längre , äntill , kortlivade, skratt

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Kris för Öskg: Hade inga pengar till hyran

Den inställda konstrundan blev ett hårt slag mot konstnärsföreningen Öskg som redan före coronakrisen hade en hårt ansträngd ekonomi. Vid senaste månadsskiftet hade föreningen inga pengar till hyran för Tjörnedalagården..

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Prisad konstnär får turnéfinal i Kristianstad

Efter att ha visat sina målningar och skulpturer i Stockholm, Jönköping och Borås är det nu dags för den fjärde, och sista, utställningen i den här turnén för prisade konstnären Jakob Ojanen. Och denna plats är konsthallen i Kristianstad, med början den 4 april..

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Kulturtidskrifterna hotas av coronakrisen

Försäljningen störtdyker och alla evenemang måste ställas in – coronakrisen kan bli slutet för Sveriges rika flora av kulturtidskrifter..

Kristianstadsbladet - Igår: 16:33

Nattsvart på flera svenska museer

Det är låst, mörkt och man har stängt av värmen. Stora och välbesökta museer hotas på grund av coronaepidemin. Museerna vädjar nu om extra anslag från staten.

Kristianstadsbladet - I förrgår: 13:26

Baek Heena får årets Almapris

Årets Almapris om fem miljoner kronor går till den sydkoreanska barnboksillustratören Baek Heena..

Kristianstadsbladet - I förrgår: 09:24

Camus dotter: Hoppas "Pesten" väcker tankar

”Kanske kommer vi att ha mer tid över till att reflektera över vad som är viktigt på riktigt och bli mer mänskliga.” Det säger Catherine Camus efter att hennes pappas bok ”Pesten” fått många nya läsare. .

Kristianstadsbladet - I förrgår: 05:05

29 bokstäver som gör Kristianstadsbon stolt

Med hjälp av 29 bokstäver tar Per Erik Tell och Börje Berglund i sin nya bok ett grepp om Kristianstads historia och nutid. ”Tänk ändå så mycket den här lilla staden har presterat, och det är också vad vi hoppas att många ska inse. Att man som Kristianstadsbo kan känna stolthet.

Kristianstadsbladet - 30 mar 20 kl. 09:36

Almapriset flyttar hem till Astrid Lindgren

Vem får världens största barn- och ungdomslitteraturpris? Och kan det delas ut som vanligt? Det är dags för Almaprisets jury att tillkännage årets pristagare..

Kristianstadsbladet - 30 mar 20 kl. 09:25

Tonsättaren Krzysztof Penderecki död

Den polske tonsättaren och dirigenten Krzysztof Penderecki har dött, 86 år gammal..

Kristianstadsbladet - 29 mar 20 kl. 08:20

Corona: Svensk radiolegend död i coronaviruset

Radiolegendaren Kerstin Behrendtz har avlidit i sviterna av coronaviruset, uppger familjen i sociala medier. I över 40 år valde hon ut musiken som spelades i Sveriges Radios program. "Alla våra tankar går just nu till Kerstins familj och allra mest till hennes två barn som förlorat en älskad mamma", skriver Anna-Karin Larsson, områdeschef för musik på Sveriges Radio, i en kommentar som Ekot publicerat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.