DI > Ekonomi

Wednesday, 03 June, 19:16

DI - 17 okt 11 kl. 06:21

Minister biter sig kvar i riksdagslägenhetLandsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) lämnade riksdagen för fem år sedan - men bor kvar i en riksdagslägenhet i Gamla stan..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Eskil Erlandsson, Gamla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minister, bitersig , kvari , riksdagslägenhet
Sydsvenskan - 14 mar 20 kl. 20:00

Cannabisodlare på Möllan får ha kvar lägenhet

Hyresgästen hävdar att han inte bedrivit försäljning..

UT - 10 maj 14 kl. 08:37

Minister ringde på hos tilltänkta väljare

Det blev oväntat besök för ett stort antal ulricehamnare i fredags eftermiddag. Det var minister Billström som ringde på. Billström, som heter Tobias i förnamn, är M-märkt migrationsminister i regeringen.

Cornucopia - 07 jan 18 kl. 12:30

Den viktiga skillnaden på median och medel när det gäller förmögenhet

Ekonomen Tino Sanandaji kritiserar "den virala kartan" över svenskarnas låga medianförmögenhet och vill hellre använda medelförmögenhet. Men medelförmögenhet visar inte hur situationen är för vanligt folk, eftersom förmögenheterna är snedfördelade i en sk Paretofördelning där 20% äger 80% av tillgångarna. Anser man att majoritetens frånvaro av rikedom kompenseras av minoritetens rikedom, menar man implicit att denna rikedom ska beslagtas socialistiskt och ges till majoriteten.

YLE - 01 apr 16 kl. 19:42

Inga säkra besked av minister Rehula

Kärnan är personlig valfrihet gällande vården sa minister Rehula i Kronoby Den brännande frågan till minister Rehula var om Kronobyborna ännu efter vårdreformen kan få sin vård i Karleby. Vi skapar en modell för valfrihet, men landskapstillhörigheten är inte betydelselös, sa Rehula. Familje- och omsorgsminister Juha Rehula besökte Kronoby kommunfullmäktige på fredag kväll.

Barometern - 06 jan 14 kl. 10:49

Hon tvingas bo kvar hemma

Bostadsbristen gör att allt fler unga tvingas bo kvar hemma. Kajsa Nilsson är en av dem. Snart ser hon ingen annan utväg än att flytta till annan ort.

Cornucopia - 21 okt 15 kl. 14:26

Läsarfråga: Behålla eller sälja lägenhet på närförort?

Nedanstående är en frågeställning från en läsare. Ska vederbörande sälja eller behålla sin lägenhet. Mina funderingar efter den anonyme läsarens text.

Skånskan - 08 mar 16 kl. 11:24

Hölls kvar av rånarna i en lägenhet under flera timmar

rosengård Två män kunde snabbt gripas efter ett rån på ett studentboende på Thomsons väg i Rosengård.
Två studenter hölls kvar av rånarna i en lägenhet under flera timmar.Det var på söndagskvällen som de båda studenterna, 20 och 21 år, utsattes för den brutala behandlingen.

Cornucopia - 30 maj 17 kl. 09:49

Högre kommunalt bostadstillägg åt äldre vid liten lägenhet?

Svenskarna bor på bland de största ytorna per person. Men bostadsytorna är ojämnt fördelade på grund av att äldre inte flyttar pga flyttskatter och att de vill bo kvar i området. Förutom slopandet av flyttskatterna, återinförande av fastighetsskatt kan byggande av seniorbostäder och trygghetsboenden i befintliga bostadsområden kanske kombineras med högre kommunalt bostadstillägg om senioren bor i en liten lägenhet?

BT - 15 sep 13 kl. 07:10

Brand i lägenhet på Gulbrandsgatan

En brand bröt i morse ut i ett lägenhetshus på Guldbrandsgatan. En lägenhet är helt utbränd och hela trapphuset har fått utrymmas. - Det finns risk att någon var kvar i lägenheten, säger Jan Kuusisto, stabschef på räddningstjänsten.

Skånskan - 07 apr 16 kl. 10:00

Äldre kan bli nekade lägenhet

HÖRBY Ett LSS-boende är på gång på Källhagaområdet på Byggmästaregatan, där det finns ett 50-tal marklägenheter för äldre.
Socialnämnden planerar att införa ett tillfälligt intagningsstopp och göra om sex lägenheter till LSS-boende för funktionshindrade. Men förslaget möter kritik.

Cornucopia - 22 jun 16 kl. 18:16

Läsaranekdot: Någon vecka tills försthandskontrakt på lägenhet i Stockholm

Dags för ännu en läsaranekdot om hur enkelt det är att få ett förstahandskontrakt på en lägenhet i Stockholm. En läsare flyttar nu till Stockholm med familjen och det tog någon vecka att ordna ett förstahandskontrakt på en stor familjelägenhet, utan att någonsin stått i bostadskö i Stockholmsområdet.

Som bekant är alla gnällspikars definition av bostadsbrist att det saknas billiga lägenheten med reglerade hyror i Gamla Stan.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Het fajt om första kallbadet

Om allt går enligt plan kan stockholmarna ha ett nytt kallbadhus om två år. ”Kallbadet är här för att stanna”, säger initiativtagarna som….

DI - 15 minuter sedan

Uppgift: Efter börsfloppen – nu hänger krisbolagets styrelse löst

Efter omfattande ägarförändringar i den krisdrabbade fordonsunderleverantören Haldex väntar stora förändringar i styrelsen på årsstämman om….

DI - 45 minuter sedan

Di:s expert: Så mycket ska du spara – ”bra tumregel”

Ekonomiråd i bröllopstider, eviga räntefria skattekrediter och sparformer. Det är ämnen som diskuteras av Di:s privatekonomiska experter i….

DI - 45 minuter sedan

Våldet i USA drabbar svenskar: ”Som en Batman-dystopi”

Svenska entreprenörer i USA drabbas hårt av upptrappade protester, våld och vandaliseringar..

DI - 1 timme sedan

Lars Kevsjö ny finanschef på Eniro

Eniro har utsett Lars Kevsjö till ny finanschef och medlem av koncernledningen. Han tillträder den 17 juni och ersätter Anne Langbraaten. .

DI - 1 timme sedan

Oljebolag och Maersk tog täten på Nordenbörserna

De nordiska börserna handlades åter upp på onsdagen och fortsatte därmed veckans positiva utveckling..

DI - 1 timme sedan

Lufthansa och Renault vinnare på Europabörserna

De ledande europeiska börserna handlades upp för tredje dagen i rad under onsdagen efter att ha gått särskilt starkt under eftermiddagen. .

DI - 1 timme sedan

Immunovia vill ta in nästan en halv miljard i riktad emission

Diagnostestbolaget Immunovia avser genomföra en riktad nyemission om cirka 15 procent av kapitalet, med möjlighet att utöka nyemissionen,.

DI - 1 timme sedan

Erbjudandet i samband med noteringen av Nanoform har kraftigt övertecknats och kommer att genomföras som planerat – handel i aktierna förväntas inledas imorgon

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, KANADA, NYA ZEELAND, AUSTRALIEN, JAPAN,.

DI - 1 timme sedan

Oväntade coronaeffekten – bilbesiktningar får skjutas upp sju månader

Tidigare i veckan meddelade Regeringen nya åtgärder för att mildra coronakrisens  påverkan på transportsektorn..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.