Realtid > Ekonomi

Sunday, 05 April, 12:23

Realtid - 17 okt 11 kl. 06:12

Härligare juridik utan klienterChristina Ramberg slutade på Vinge för att återgå till konsult- och professorslivet. Som juridiknörd saknar hon advokatfirmans adrenalinkickar, men knappast klienterna..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Ramberg, Vinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Härligare, juridikutan , klienter
Kristianstadsbladet - 26 feb 11 kl. 04:00

Juridik i snabbform exploderar på nätet

Foto: Scanpix
Gratisråd fungerar som inkastare till den affärsdrivande verksamheten; där fördjupad konsultation kostar tusenlappar. Gratisråd kan också skapa missförstånd om vad som har och inte har ett pris.
INGEN STÖRRE PRISPRESS Erik Fors Andrée.

YLE - 17 okt 16 kl. 18:44

Allt yngre klienter vid Syväpuro i Liljendal

Det finns närmare tiotusen bostadslösa i Finland. 22 av dem bor i vårdhemmet Syväpuro i Mickelspiltom i Liljendal. På måndag firade vårdhemmets klienter de bostadslösas natt.

YLE - 24 okt 16 kl. 04:53

Malax åldringshem töms på klienter

Kommunerna runt om i landet kämpar med fukt- och mögelskadade byggnader. Malax är inget undantag. Investeringarna avlöser varandra och som bäst förbereds en flytt av 35 klienter inom äldrevården.

YLE - 28 jun 17 kl. 19:33

ÖT: Klienter sjuka av mat från äldreboende i Nykarleby

Österbottens tidning skriver att omkring 40 äldre klienter blivit magsjuka av mat som tillretts i äldreboendet Hagalunds kök. Provsvaren bekräftar några fall av norovirus. Efter helgen insjuknade många äldre klienter i magsjuka.

YLE - 16 feb 17 kl. 14:26

Historia, juridik och medicin lockar abiturienter i Karis

På bänkskuddardagen åker glada abiturienter genom Karis på lastbilsflak men rätt snart kommer allvaret in i bilden. Det krävs redan en hel del pluggande inför studentskrivningarna och ännu mer sittfläsk för att landa i drömyrket. Juridik och människorättsfrågor Barösundsbon Elin Malmberg vill studera juridik vid Helsingfors universitet.

Dagensanalys.se - 21 jan 17 kl. 17:29

Desto mer du svär desto ärligare är du

Desto mer du svär desto ärligare är du avslöjar en studie. Så den där kompisen som svär som fan är din ärligaste kompis, helt enkelt. Studien som publicerades i Social Psychological and Personality Science baseras på ett experiment där man sökte om det fanns en relation mellan att vara ärlig och svordomar.

YLE - 19 maj 17 kl. 06:11

Bildningsdirektören i Esbo: Besvärligare än tidigare att hitta behöriga lärare

Vid Svenska bildningstjänster i Esbo är direktör Barbro Högström bekymrad. Hon säger att det i år har varit svårare än tidigare år att hitta behöriga lärare. I Kyrkslätt har man samma erfarenhet medan det ser bättre ut i Helsingfors.

Skånskan - 15 apr 17 kl. 14:00

Lär sig juridik genom att hjälpa

LAGRÅD. – Det som är kul är just att få hjälpa till – att vi lär oss något också är en bonus.
Robin Eriksson Göbel är en av 72 juridikstuderande som är aktiva i Juristjouren i Lund, dit vem som helst kan vända sig för juridisk rådgivning.

Cornucopia - 14 nov 19 kl. 13:49

Dagens Juridik: Skjutvapen stulna från Rosenbad

Tidningen Dagens Juridik uppger att sex Glock 17 och 300 patroner halvmantlad ammunition för en  dryg vecka sedan stulits från ett vapenskåp inne på Rosenbad. Vapnen var så kallade extravapen, som skulle användas av regeringsbyggnadens skyddsvakter vid förhöjd terrorberedskap eller terrorangrepp. Rosenbad såväl som polisen verkar ovilliga att svara på tidningens frågor.

YLE - 21 sep 12 kl. 11:29

Också de som arbetar med klienter kan jobba på distans ibland

Finland är enligt olika undersökningar ett av Europas främsta länder när det gäller tillämpningar för distansarbete. Play clip År 2008 var arbete på distans sju gånger vanligare i Finland än år 1990. 14 procent av arbetskraften har avtalat med arbetsgivaren om att arbeta hemma åtminstone några timmar i veckan genom att utnyttja datateknik.

Posh24 - 25 jan 13 kl. 08:34

Katie Holmes nya spännande karriärsval: Vill plugga juridik!

Katie Holmes har bestämt sig för att göra ett helt nytt karriärsval! Ja, eller åtminstone funderar hon på att göra det, eftersom hon planerar att börja plugga juridik! "Hon uttryckte ett väldigt stort intresse för juridik när hon separerade från Tom Cruise, och nu när skilsmässan är klar har hon tiden, pengarna och möjligheten att börja plugga.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 3 timmar sedan

”Jag har alltid sagt ifrån”

Ulrika Boëthius, förbundsordförande Finansförbundet, är med sina 35 år av fackligt arbete i finansbranschen kanske Sveriges mest erfarna på området..

Realtid - Igår: 07:34

Därför är tajming allt

En radskrivande hemmansägare, USA:s Anders Tegnell och gnället på mainstream-media. Det är något av innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 07:31

Alla vill veta om när Sverige visade vägen

Veckans mest lästa artikel handlar faktiskt inte om corona – här är topp tio..

Realtid - Igår: 17:32

Hon är årets bolagsjurist

Sofia Graflund, chefsjurist på Northvolt tar hem titeln som “årets bolagsjurist”..

Realtid - Igår: 17:32

Svängig dag på Stockholmsbörsen slutade i moll

Veckans sista handelsdag bjöd ännu en dag med volatil handel på Stockholmsbörsen..

Realtid - Igår: 15:49

Svag start för börserna i USA

Börserna i USA vänder ner i inledningen av handeln..

Realtid - Igår: 15:43

"Likviditetsbristen verkar vara över"

Stefan Ericson, Sverigechef och head of fixed income på Pareto Asset Management, positionerar räntefonden inför en kommande recession..

Realtid - Igår: 15:04

SAS behåller ett flygplan i svensk inrikestrafik

SAS kommer från och med måndag endast att trafikera fyra destinationer i Sverige ”i syfte att upprätthålla samhällskritisk infrastruktur”..

Realtid - Igår: 14:57

Dyster M&A-prognos – Europa mot strömmen

Svårt att genomföra bolagsaffärer de närmaste månaderna, enligt Mergermarket..

Realtid - Igår: 14:45

Sysselsättningen rasar i USA

701 000 färre sysselsatta i USA under mars månad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.