SVT > Videos

Thursday, 09 April, 15:05

SVT - 17 okt 11 kl. 06:00

Nordeakunder förlorar på bankens placeringar
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordeakunder, förlorar, bankens, placeringar
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nordeakunder kan inte betala

Nordeas kunder kunde ännu vid 15-tiden på torsdagen inte betala med bankkort, eller ta ut pengar i uttagsautomater och inte heller göra bankärenden över internet, uppger SvD Näringsliv.Under det gångna året har Nordea haft upprepade problem med sina datasystem, som ofta påverkat kundernas möjligheter att använda online-tjänster över internet. "Tyvärr är hemsidan inte tillgänglig för närvarande" möts kunderna av, är de försöker logga in på Nordeas nätbank.

NT - 31 dec 12 kl. 13:08

Nordeakunder kunde inte betala

Nordea hade under nyårsaftonen problem med flera av sina tjänster. Bland annat påverkades internetbanken och möjligheten att betala med en del av bankens kort. Problemen upptäcktes under de tidiga morgontimmarna och var helt lösta först runt lunch..

DI - 23 aug 19 kl. 12:22

Efter Di:s artikel: Massiv personalinsats löste bankens depåmiss

De Nordeakunder som i våras drabbades av dataförluster på sina aktiedepåer har under sommaren av allt att döma återfått uppgifterna om köphistorik etcetera – och erbjudits….

DI - 14 feb 20 kl. 21:42

Hundratals norska Nordeakunder utsatta för bedrägeri-mail

Under torsdagen mottog hundratals norrmän ett mail som utgav sig komma från Nordea.  ”Ett klassiskt svindleriförsök”, säger bankens….

YLE - 05 apr 16 kl. 15:38

Vänsterfn vill inte vara kund i Nordea

Vänsterförbundet meddelar att partiet byter bank. Beskedet gavs av partiledaren Paavo Arhinmäki på Facebook i dag på eftermiddagen, rapporterar Kansan Uutiset.
Vänsterförbundets ordförande Paavo Arhinmäki.

Dagens PS - 22 sep 17 kl. 08:28

Nordea kan mista över en miljon kunder

Det visar en ny undersökning. SvD skriver i dag om undersökningen, som opinionsinstitutet Inizio gjort på uppdrag av tidningen och som baseras på 1.100 intervjuer bland allmänheten som är Nordeakunder.

Sydsvenskan - 20 okt 11 kl. 00:03

Gott råd gratis

Den som har ett personkonto hos Nordea får ingen ränta. Den som sparar sina pengar på ett kapitalkonto får en ränta på 1,05 procent.
Nordeas ägare kan räkna med något bättre avkastning: 10,6 procent under tredje kvartalet i år.

Sydsvenskan - 05 jun 15 kl. 16:26

Teknikstrul med Nordeakort

Nordeakunder kan inte ta ut pengar eller betala med kort i butiker. Bankens teknikstrul inträffade under fredagen och fortfarande vid 16-tiden är det oklart när felet kan vara åtgärdat, skriver dn.se.

Helsingborgs Dagblad - 05 jun 15 kl. 16:26

Teknikstrul med Nordeakort

Nordeakunder kan inte ta ut pengar eller betala med kort i butiker. Bankens teknikstrul inträffade under fredagen och fortfarande vid 16-tiden är det oklart när felet kan vara åtgärdat, skriver dn.se.

Expressen - 25 aug 17 kl. 13:41

Problem att logga in på Nordeas internetbank

Under fredagen har flera Nordeakunder hört av sig till Dina Pengar och berättat att bankens internetfunktion och mobilapp legat nere. – Jag har fått information om att vi har haft problem med internetbanken och mobilappen under en period, säger Petter Brunnberg, presschef för Nordea. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.