DI > Ekonomi

Monday, 30 March, 13:04

DI - 17 okt 11 kl. 06:06

USA skjuter på valutarapportDet amerikanska finansdepartementet uppgav på fredagen att de kommer att skjuta fram den halvårsvisa rapporten om valutapolicy, inklusive Kinas, till senare i år, rapporterar Bloomberg News..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Kinas, Bloomberg News

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA, skjuter, valutarapport
Dagens PS - 06 maj 19 kl. 11:09

USA skjuter ner missiler med laser

I dagens techbrief kan du läsa om Tesla på den norska bilmarknaden, EU:s förundersökning mot Apple och amerikanska flygvapnets nya försvarssystem mot missiler. TECHBRIEF – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Tesla har kört om Volkswagen Den amerikanska elbilstillverkaren kan ha passerat VW som största bilmärke i Norge, skriver Ny Teknik.

DN - 21 maj 19 kl. 06:55

USA skjuter upp förbud för teknikexport till Huawei

USA skjuter upp ett förbud för amerikansk teknikexport till kinesiska Huawei i 90 dagar. Samtidigt säger teknikgigantens grundare att Huawei inte kan isoleras från världen. – Det nuvarande agerandet från amerikanska politiker underskattar vår styrka, säger Ren Zhengfei till kinesiska CCTV..

SR - 21 maj 19 kl. 06:13

USA skjuter upp exportförbudet till Huawei

USA skjuter upp förbudet för amerikansk teknikexport till det kinesiska teknikföretaget Huawei i 90 dagar. Det ska nu träda i kraft i mitten av augusti..

Opinionen.se - 16 okt 13 kl. 19:20

USA skjuter fram budgetproblemen


Ett förslag till lösning på USA:s akuta ekonomiska kris lades i dag fram av senaten i den amerikanska kongressen. Kompromissen innebär att man löser problemen tillfälligt ? till början av nästa år.

BT - 16 okt 13 kl. 19:32

USA skjuter fram budgetproblemen

Ett förslag till lösning på USA:s akuta ekonomiska kris lades i dag fram av senaten i den amerikanska kongressen. Kompromissen innebär att man löser problemen tillfälligt - till början av nästa år.I detalj går uppgörelsen ut på att man skjuter fram beslut om statens skuldtak till 7 februari.

BT - 16 okt 13 kl. 17:35

USA skjuter fram budgetproblemen

Ett förslag till lösning på USA:s akuta ekonomiska kris lades på onsdagen fram av senaten i den amerikanska kongressen. Kompromissen innebär att man löser problemen tillfälligt ? till början av nästa år.

SmålandsPosten - 01 maj 18 kl. 02:24

Källa: USA skjuter på beslut om ståltullar

USA:s president Donald Trump skjuter upp beslutet om huruvida EU, Kanada och Mexiko får fortsatt undantag eller inte från tullar på stål och aluminium, till den 1 juni, enligt en källa till Reuters med insyn i beslutet. Beskedet var planerat att komma i dag, den 1 maj.(TT).

SVT - 01 maj 18 kl. 02:41

Källa: USA skjuter på beslut om ståltullar

USA:s president Donald Trump skjuter upp beslutet om huruvida EU, Kanada och Mexiko får fortsatt undantag eller inte från tullar på stål och aluminium, till den 1 juni, enligt en källa till Reuters med insyn i beslutet..

Helsingborgs Dagblad - 01 maj 18 kl. 02:07

USA skjuter på beslut om ståltullar

USA:s president Donald Trump skjuter upp beslutet om huruvida EU, Kanada och Mexiko får fortsatt undantag eller inte från tullar på stål och aluminium, till den 1 juni, meddelar Vita huset. Beskedet om undantaget var planerat att komma i dag, den 1 maj..

GöteborgsPosten - 01 maj 18 kl. 02:48

USA skjuter på beslut om ståltullar

USA:s president Donald Trump skjuter upp beslutet om huruvida EU, Kanada och Mexiko får fortsatt undantag eller inte från tullar på stål och aluminium, till den 1 juni, meddelar Vita huset..

SR - 01 maj 18 kl. 02:59

USA skjuter på beslut om ståltullar

USA:s president Donald Trump skjuter upp beslutet om huruvida EU, Kanada och Mexiko får fortsatt undantag eller inte från tullar på stål och aluminium, till den 1 juni, meddelar Vita huset..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Kommun polisanmäler eget kommunalt bolag

Stora upphandlingar i byggprojekt har inte gjorts enligt lagen om offentlig upphandling, en ineffektiv användning av skattemedel och dålig….

DI - 30 minuter sedan

Snart räknas arbetslösheten i tvåsiffriga tal

Antalet varsel slog rekord i mars. Tyvärr är det nog bara en tidsfråga innan arbetslösheten når tvåsiffriga tal..

DI - 45 minuter sedan

Hypade Trudy Benson ställer ut digitalt mitt i krisen

Den trendiga konstsajten Artsy utnämnde nyligen Trudy Benson som en av de unga konstnärer som håller på att omdefiniera vad abstrakt måleri….

DI - 45 minuter sedan

FN begär 2.500 miljarder dollar till utvecklingsländer

Förenta Nationerna (FN) begärde på måndagen ett stödpaket om totalt 2.500 miljarder dollar till utvecklingsländer för att hantera….

DI - 1 timme sedan

Expertgrupp: Recession i Tyskland nu helt oundviklig

Coronavirusets utbrott har gjort det ofrånkomligt att den tyska ekonomin hamnar i en recession under det första halvåret 2020..

DI - 1 timme sedan

Österrike beordrar alla hotell att stänga

Österrike beordrar att alla hotell i landet ska stänga. .

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen kring nollan – Getinge rusar tvåsiffrigt

Efter en relativt svängig förmiddag rörde sig Stockholmsbörsen vid lunchtid strax över nollan..

DI - 1 timme sedan

EU:s konjunkturbarometer faller tungt

EU:s konjunkturbarometer visar att den samlade konfidensindikatorn, ESI, för euroländerna sjönk till 94,5 i mars, jämfört med reviderade….

DI - 1 timme sedan

Tyska maskintillverkare spår tvåsiffrig nedgång 2020

Tyska maskintillverkare räknar med omsättningsminskningar under 2020 till följd av coronaviruset..

DI - 1 timme sedan

Möjlighet att investera i ett bolag som med hjälp av genterapi är på väg att utveckla en effektiv behandling av epilepsi

CombiGene är Nordens ledande genterapiföretag, där verksamhetens huvudfokus riktas åt att ta fram en genterapeutisk behandlingsmetod för….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.