Hela Gotland > Nyheter

Sunday, 29 March, 08:16

Hela Gotland - 17 okt 11 kl. 04:00

Räddades av nya vägräcketRäddningstjänsten från Hemse möttes av kaos. En bil hade snurrat på vägbanan, en annan hade krockat med den första, vält och fortsatt drygt 50 meter upp och ned. Två ambulanser och en helikopter förde de skadade till lasarettet. Men ett nytt vägräcke räddade dem från värre skador..
Läs mer på Hela Gotland
Läs mer om:
Hemse

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Räddadesav nya , vägräcket
Nyheter 24 - 19 jan 14 kl. 18:31

Räddades från att begå självmord – nu letar han efter sin hjälteOffrade sitt liv

STORBRITANNIEN. För sex år sedan var Jonny Benjamin, 26, nära att ta sitt liv genom att hoppa från Waterloo Bridge i London, skriver Huffington Post.Den då 20-årige Benjamin hade just blivit diagnostiserad med Schizoaffektivt syndrom och kunde inte komma över tanken med att behöva leva med sin diagnos – och valde därför att ta sitt liv.

Skånskan - 05 jan 16 kl. 15:22

Nödställd häst i isvak räddades

HÖRBY Räddningskåren i Hörby fick rycka ut och rädda en häst på trettondagsafton.
Hästen hade gått genom isen på en grävd damm i en hage utmed Lågehusvägen och fastnat.Räddningstjänsten fick larmet om djurräddningen klockan 11.

Skånskan - 13 jul 19 kl. 19:00

Dödligt hot- avsnitt 17

– Skål, Francine log och höjde sitt glas.Vi hade passerat de pärlskimrande vattenkaskaderna från den mäktiga fontänen på Karlaplan, gått förbi Cassi och franska ambassaden på ena sidan och Historiska museets lejongula fasad på den andra. Förbi Stockholms kanske fulaste hus vid hörnet av Linnégatan och fram emot de tunga kasernerna på höjden som vilade på höga granitsocklar.

BT - 29 dec 14 kl. 11:00

Första färjepassagerarna i hamn

De första passagerarna som har räddats från den brinnande färjan Norman Atlantic i Medelhavet har anlänt till Italien. Över 100 personer är fortfarande kvar ombord. Italien har inlett en utredning om brott i samband med färjebranden.

BT - 29 dec 14 kl. 12:23

Fyra kroppar hittade på färjan

Fyra kroppar har hittats på den brinnande färjan Norman Atlantic i Medelhavet, och över 100 personer är fortfarande kvar ombord. Samtidigt har de första passagerarna som räddats från färjan anlänt till Italien. Fyra kroppar har hittats på den brinnande färjan Norman Atlantic, uppger en grekisk minister, enligt nyhetsbyrån AFP.

BT - 29 dec 14 kl. 12:57

Fyra kroppar har hittats på färjan

Fyra kroppar har hittats på den brinnande färjan Norman Atlantic i Medelhavet, vilket innebär att dödssiffran nu är uppe i fem personer. Samtidigt befinner sig över 100 personer fortfarande kvar ombord på fartyget i väntan på att kunna evakueras. Italien har inlett en utredning om brott i samband med färjebranden.

BT - 29 dec 14 kl. 17:18

Sju döda efter färjebrand

Efter ett skräckfyllt dygn omgivna av brandrök, höga vågor och piskande regn har till sist alla passagerare på den eldhärjade färjan Norman Atlantic räddats. Men minst sju personer är döda, och nu väcks frågorna om säkerheten på fartyget. Den brittiske hästhopparen Nick Channing-Williams ansikte var svart av sot när han äntligen räddades från den brinnande färjan efter skräckfyllda timmar i iskylan på däck.

BT - 29 dec 14 kl. 18:03

Stigande dödstal efter färjebrand

Efter ett skräckfyllt dygn av brandrök, höga vågor och piskande regn har till sist den eldhärjade färjan Norman Atlantic evakuerats helt. Men minst åtta personer är döda, och det är oklart exakt hur många som fanns ombord.Den brittiske hästhopparen Nick Channing-Williams ansikte var svart av sot när han äntligen räddades från den brinnande färjan efter skräckfyllda timmar i iskylan på däck.

SmålandsPosten - 07 jan 15 kl. 07:31

?Jag förstod att det här kan?ha gått riktigt illa?

Att få överblick över vad som hänt är det viktigaste i en krissituation. Bengt-Göran Svensson flög i försvarets helikopter över länet morgonen efter Gudrun. Inga ord kan beskriva vad han såg.

Fler nyheter från Hela Gotland

Hela Gotland - 45 minuter sedan

Alla smällar har satt sina spår

INGER HARLEVI tycks ha en energi som aldrig sinar, ständigt i debatten antingen det gäller politik eller kyrka..

Hela Gotland - 10 timmar sedan

"Perfekt om man ska hålla sig från människor"

Lediga dagar i vårsol men påbud om att hålla avstånd till andra människor..

Hela Gotland - 11 timmar sedan

Så blev toapapper en global hårdvaluta

Varför hamstrar vi helt i onödan och var började det egentligen?.

Hela Gotland - 12 timmar sedan

"Det är som att tiden har stått stilla"

I Mästerby socken står ett närmare hundra år gammalt hus helt orört..

Hela Gotland - 13 timmar sedan

Åhörare stoppas från regionfullmäktige

I och med regeringens beslut att förbjuda sammankomster med över 50 deltagare så kommer åhörare inte att släppas in på regionfullmäktiges sammanträde på måndag..

Hela Gotland - 14 timmar sedan

Håkan vinterprisas – tunga namn i juryn

Författaren och GT-skribenten Håkan Anderson från Klinte får samfundet De Nios Vinterpris, ett av landets tyngsta litteraturpriser..

Hela Gotland - 14 timmar sedan

Modern dörr i medeltida byggnadsminne

Dörren på gaveln till byggnadsminnet Johan Målares hus är otät..

Hela Gotland - 23 timmar sedan

I helgen ställs klockorna om till sommartid

I helgen är det åter dags att ställa om klockorna till sommartid..

Hela Gotland - 15 timmar sedan

Gotlänning misstänks för grov penningtvätt

En 24-årig man är misstänkt för grovt penningtvättsbrott genom att ha hjälpt andra att begå bedrägeribrott..

Hela Gotland - 16 timmar sedan

Butik utökar öppettiderna för riskgrupper

ÖoB i Visby kommer från och med på måndag hålla extraöppet för personer som befinner sig i riskgrupperna för coronaviruset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.