Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Monday, 06 April, 04:02

Trelleborgs Allehanda - 17 okt 11 kl. 02:30

Nytt system kan ge högre elpriserEfter krav från EU-kommissionen delas Sverige den 1 november in i fyra elområden. Elpriserna kan variera mellan områdena beroende av tillgång och efterfrågan. Trelleborgs kommun tillhör elområde 4 som i princip saknar produktion av el men där det finns en stor efterfrågan.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Sverige, Trelleborgs, AB, Tefab, EU, Göran Persson, TEFAB, Eon, Larsson, Torbjörn Larsson, Persson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, systemkan ge , högre, elpriser
Sydsvenskan - 11 sep 12 kl. 10:36

Hockeyettan vill ha nytt system

Hockeyettan vill ha ett nytt regelverk för division 1 och begär att en utredning tillsätts som redan till våren kan lämna förslag på nytt seriesystem och regelverk för kvalificering till högre eller lägre serie..

BT - 01 jun 14 kl. 09:55

Strulig väg till nytt system

Införandet av regionens nya journalsystem i primärvården har bjudit på stora påfrestningar och försenats kraftigt. Primärvårdsledningen har rent av övervägt att bryta leveransavtalet. Men nu har systemet börjat införas på allvar, och Fristad, Viskafors och Tranemo vårdcentraler är först ut.

DN - 26 feb 15 kl. 16:10

”Det behövs inget nytt system för kvalitetsgranskning”

Det nuvarande kvalitetsgranskningssystemet är ett av få inslag i den högre utbildningen som har inneburit en förstärkning av professionerna, skriver Lars Hallén och Ingemund Hägg i frågan om en universitetsreform (26/2)..

Norrtelje Tidning - 01 feb 16 kl. 14:00

Nytt system för böter ska stoppa SL-fusk

Högre böter ska få bukt på problemet..

Norrtelje Tidning - 15 dec 16 kl. 09:23

Norrtälje kommun har kommit upp sig efter nytt system för höjdmätning

Nu kan alla rospiggar sträcka på sig lite extra, vi har nämligen kommit lite högre upp. Även enligt officiellt kartmaterial.
Norrtälje kommun har anpassat sina kartor till den faktiska landhöjningen..

DN - 17 okt 18 kl. 05:41

Trygghetsrådet: Kvinnor får oftare nytt jobb, högre lön och befattning

Kvinnor får oftare än män snabbt ett nytt arbete efter att ha blivit uppsagda. På sina nya jobb får kvinnorna dessutom något oftare än männen högre befattningar och löner än före arbetslösheten.  Det visar Trygghetsrådets nya statistik för tjänstemannayrken..

Västerbottens Folkblad - 06 nov 12 kl. 15:46

Vill bygga både nytt och högre

Kommunen säger ja till fler och högre höghus i centrala Skellefteå genom en ny detaljplan. HSB Norr vill bygga flerbostadshus med bostadsrätter vid Repslagargränd på [...].

YLE - 05 mar 14 kl. 04:35

Låga elpriser stänger kraftverk i Jakobstad

Börspriset på den nordiska elmarknaden är väldigt lågt just nu och det är inte lönsamt att producera el i kondenskraftverk. Det är anledningen till att den andra enheten vid Alholmens Kraft, AK 2:an kördes ner för drygt en vecka sedan. - Det här läget att kraftverket står av marknadsekonomiska orsaker är ovanlig.

Barometern - 08 okt 13 kl. 09:39

OKG går mot nytt rekord

Trots att OT stått stilla under septemeber förväntas nytt produktionsrekord. Fortsatt låga nivåer i vattenkraftverkens magasin och torrare väder att vänta talar för högre elpriser framöver. Men samtidigt är driftstörningarna vid Oskarshamns reaktor 3 nu åtgärdade.

BT - 20 feb 14 kl. 13:24

Polisen skrotar kritiserat IT-system

Polisen lägger ner det utskällda IT-systemet Pust Siebel, som används för att rapportera in brott. "Äntligen! " jublar polisfackets ordförande.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 20 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En A-traktor körde i natt in i en parkerad bil i Trelleborg. I Malmö ingrepp polisen mot ett streetrace..

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Nytt speldatum för tourtävling på Tegelberga

Tegelberga Open har fått ett nytt speldatum och kommer att genomföras den 20-22 augusti. Tävlingen, som har 40 000 Euro i prispengar, förväntas locka spelare från 20 länder. I övrigt märker Tegelberga GK inte av något spelartapp på grund av coronapandemin, snarare tvärtom..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Golfare ser möjligheter i coronamörkret

All tävlingsverksamhet är uppskjuten tills vidare och inga förbundstävlingar kommer att arrangeras förrän tidigast den 1 juli. Också golfarna har en ny verklighet att förhålla sig till. Möjligheten att hålla avstånd och att vara ute i friska luften skapar ändå hopp i coronamörkret..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

TFF vann stort bakom lyckta dörrar

Bakom lyckta dörrar vann TFF:s damer mot division två-laget Hyllie IK med 6–1. Träningsmatchen på Vångavallens konstgräsplan spelades utan publik. Laget väntar nu på besked om hur och när seriespelet i division ett ska genomföras..

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

SÖS fortsätter - trots att partiets hjärtefråga är i hamn

Även om det står klart att det inte blir någon östlig hamninfart tills vidare tycker inte Christer Dahlberg (SÖS) att Söderslättspartiet har spelat ut sin roll. Partiet har breddats och vill fortsätta driva frågor som att värna landsbygd och företagande..

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Inga nya dödsfall i covid-19 Skåne

Region Skåne redovisar inga fler dödsfall i covid-19 det senaste dynget. På söndagen var det fortfarande 14 som avlidit på de skånska sjukhusen sedan smittan bröt ut..

Trelleborgs Allehanda - 16 timmar sedan

Hårstudion flyttar – lämnar sina lokaler på CB Friisgatan

Hårstudion flyttar från CB Friisgatan till en ny lokal på Algatan. ”Det gör vi för att den är större och vi har blivit för trångbodda i vår nuvarande lokal”, säger Nathalie Björnqvist, salongsägare på Hårstudion Trelleborg..

Trelleborgs Allehanda - 16 timmar sedan

Hellre samling än mer makt åt minoritet

Regeringen vill öka sin makt under tre månader för att ta snabba beslut i coronakrisen. Då bör man också tänka på hur samma metod kan utnyttjas av andra regimer i andra tider. .

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

M: Stanna hemma i påsk – kom inte hit!

Uppmaningen från Moderaterna i Region Skåne och de skånska kommunerna är tydlig. Fira gärna påsk – men stanna hemma. .

Trelleborgs Allehanda - 18 timmar sedan

Jan-Eric prisad för sin insats i politiken

”Kan du tänka dig att stå på Centerns lista?” Jan-Eric Anselmsson fick frågan inför valet 1991 och har aldrig ångrat att han tackade ja. Nu har han belönats med partiets guldnål för sina insatser..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.