SvD > Inrikes

Monday, 30 March, 09:12

SvD - 17 okt 11 kl. 02:00

Sverige måste ta strid för pressfriheten
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigemåste ta , stridför , pressfriheten
Alliansfritt Sverige - 26 aug 11 kl. 17:00

Lööf rustar inför strid

STRIDIS. Av de Centerdistrikt som har bestämt sig så stödjer 18 av 21 Annie Lööfs kandidatur. Sex distrikt har ännu inte bestämt sig.

Alliansfritt Sverige - 15 sep 11 kl. 10:30

Full strid inom regeringen om miljön


SVAVEL. Igår berättade två moderata statsråd att regeringen skulle ta strid mot det internationella direktivet om sänkta svavelnivåer i fartygsbränsle. Det var en stor omsvängning från bara veckor tidigare då miljöminister Andreas Carlgren (C) uppmanat rederierna att acceptera direktivet utan motstånd.

Alliansfritt Sverige - 14 sep 11 kl. 15:00

Regeringen tar strid för svavel i fartygsbränslen


MILJÖ. EU har ett direktiv på gång som sänker högsta tillåtna svavelhalt i fartygsbränslen. Regeringen är starkt emot det eftersom det ?

Alliansfritt Sverige - 22 sep 11 kl. 11:30

Lööf och Björklund i strid om kärnkraften


OENSE. 2009 gjordes en överenskommelse mellan de borgerliga partierna som möjliggjorde utbyggnad av ny kärnkraft i Sverige. Dock fanns det i den överenskommelsen en skrivning där nybyggnationerna endast får utföras av de som i dag driver kärnkraftverk.

Alliansfritt Sverige - 09 jan 14 kl. 08:09

Reinfeldt tar strid för arbetsgivares rätt att missbruka visstidsanställningar

Normen på svensk arbetsmarknad ska vara fast anställning. Men på senare år har vår regering med kraftigt tilltagande kreativitet uppfunnit nya former av visstidsanställningar. Dessa kan staplas på varandra, så personal kan hållas år ut och år in utan att få en fast tjänst.

Alliansfritt Sverige - 17 aug 14 kl. 12:51

Alliansen tänker fortsätta ta strid för otrygga anställningar

År 2007 lade regeringen grunden för otrygga anställningar och införde allmän visstidsanställning. Det är en otrygg anställningsform vilket går emot normen på svensk arbetsmarknad som skall vara fast anställning. I praktiken kan visstidsanställningar missbrukas genom att staplas på varandra så att personal kan hållas år ut och år in utan att få en fast tjänst.

Alliansfritt Sverige - 22 aug 13 kl. 10:46

Föreställ dig att Sverige är ett land där klyftorna ökar och fattiga får det sämre, okej, du kan sluta låtsas

Socialförsäkringsminister Ulf Kristersson (M) begår debattartikel så fylld av snömos att man tror att den handlar om snöröjning och inte sjukförsäkringen. Kristersson kör en ful argumentation som medveten utlämnar viktiga fakta. Till och med titeln är fulspelande "Sverige ska vara ett land av inspirerande klassresor" (vår fetning).

Alliansfritt Sverige - 06 dec 11 kl. 17:03

Sverige får katastrofsiffror i klimatranking

MILJÖ. Enligt Alliansen har Sverige världens bästa miljöpolitik. Det finns många, många sätt att såga det påståendet på.

Alliansfritt Sverige - 27 jan 14 kl. 11:29

[Pressmeddelande] Alliansfritt Sverige vill ha folkfinansierad aktivistplattform och valrörelse

Alliansfritt Sverige inleder idag sin valrörelse och framtidsarbete för ett alliansfritt Sverige. Därför lanseras under dagen den kampanjen En av tusen. Kortfattat är En av tusen är en donationsplattform för en folkfinansierad framtid för bloggen.

Alliansfritt Sverige - 06 feb 14 kl. 15:45

Sverige har fått en ny socialtjänst och det kallas för frivilligorganisationer

En sak som Sverige sedan andra världskriget har förknippats med är den så kallade ”svenska modellen”, där alla människor garanteras någon form av trygghet i form av ekonomiskt stöd och liknande. Modellen har blivit prisad många gånger om internationellt och flera andra länder runtom i världen har tagit efter och infört liknande välfärdssystem. Men det var då det.

Alliansfritt Sverige - 29 jan 12 kl. 16:45

Sverige rasar på miljölistorna


MILJÖRAS. Sveriges miljöpolitik får inte längre bara kritik från den samlade miljörörelsen. Nu rasar även Sverige på forskarnas listor över länders miljöarbete.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.