Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 01 April, 18:48

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 11 kl. 01:32

Statsråd skapar bostadsproblem i CLandsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) lämnade riksdagen för fem år sedan ? men bor kvar i en riksdagslägenhet i Gamla stan. Samtidigt får Göran Lindell (C), näringsminister Annie Lööfs (C) ersättare, låna en tillfällig bostad av Moderaterna, skriver Metro. En annan nybliven C-ersättare bor i ett rum på nio kvadrat. ?
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Eskil Erlandsson, Gamla, Göran Lindell, Annie Lööfs, Moderaterna, Metro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Statsråd, skapar, bostadsproblemi C
Supermiljöbloggen - 08 okt 13 kl. 15:03

Miljöministerns sena svar skapar irritation

Av 56 interpellationer i riksdagen har bara 21 besvarats i tid. Svenska Dagbladet skrev i fredags om att ministrarna i regeringen är dåliga på att besvara frågor från riksdagens ledamöter i tid. Mer än hälften av alla interpellationer under riksdagsåret 2012/13 har besvarats för sent visar en sammanställning från riksdagsförvaltningen som SvD tagit del av.

YLE - 05 aug 15 kl. 20:29

Fennovoima - ett namn som skapar debatt

I åtta års tid har namnet Fennovoima så småningom rotat sig i det finländska medvetandet. Bolagets planerade kärnreaktor har blivit vårt lands kanske mest omstridda byggprojekt. Yle Nyheter ger dig bakgrunden.

HBL - 29 dec 12 kl. 05:30

Två språk

Någonstans halvvägs in i nationalspråksstrategin som statsrådet godkände dagarna före jul finns ett avsnitt om tvåspråkighetens kostnader.Avsnittet är nyttig läsning för dem som säger att det blir så dyrt med två språk, då allt från förvaltning, skolor och vård och omsorg till gatuskyltar måste finnas i två versioner. Strategin konstaterar enkelt att man inte specificerar kostnaderna för grundläggande fri- och rättigheter på ett detaljerat sätt.

PrivataAffärer - 04 sep 19 kl. 04:00

Swedbank: Övervikt aktier – och USA

Swedbanks aktiestrateg Mattias Isakson förväntar sig fortsatt global tillväxt, vilket i sin tur skapar vinsttillväxt samtidigt som räntorna i överskådlig framtid är fortsatt låga, eller lägre. Därigenom finns det långsiktigt stöd för en högre generell aktievärdering, menar han. – Sammantaget anser vi att detta är en miljö som borde attrahera kapital till aktiemarknaden.

YLE - 18 mar 14 kl. 08:39

Ungdomsfullmäktige och folkomröstningar ökar demokratin

Sjunkande valdeltagande är den största utmaningen för den finländska demokratin. Flera kommunala folkomröstningar, invånarinitiativ och obligatoriska ungdomsfullmäktigen ska däremot stärka demokratin, konstateras i Statsrådets redogörelse Öppen delaktighet på lika villkor. Flera internationella jämförelser visar att Finland hör till de främsta demokratierna i världen - ändå är valdeltagandet lågt.

YLE - 12 apr 13 kl. 05:16

Ris och ros för Himanens tankar

Filosofen Pekka Himanen gav i höstas ut Sininen kirja - eller den Blåa boken, som innehåller ett plock bland de teorier som han kommer att presentera för regeringen. Han talar om det första välfärdssamhället 1.0, som vi har haft i 50 år, som han menar att mest har gått ut på att bota samhällets olika sjukdomar.

YLE - 03 aug 15 kl. 19:29

Jakobstadsbor ordnar picknick mot kärnkraft

På torsdag ska statsrådet fatta beslut om tillstånden för Fennovoimas kärnkraftsbygge. Samma dag ordnar Christin Furu och Simon Gripenberg en grön picknick i Jakobstad för att visa att det finns alternativ. Picknicken ordnas i Skolparken vid lunchtid.

Alliansfritt Sverige - 06 feb 14 kl. 13:59

Den flexibla ekonomi högern vill ha kräver fasta anställningar

”Fast anställning ska vara norm”. Det har varit en central del av svensk arbetsmarknad i många herrans år. Med en fast anställning kommer möjligheten att planera sitt liv.

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 07:05

Låt Växjö kommun ta över arbetsförmedlingen

Arbetsmarknadspolitiken och näringslivspolitiken måste gå hand i hand. Om Växjö kommun fick överta arbetsförmedlingens ansvar skulle det möjliggöra lokala åtgärder, skräddarsydda efter våra förutsättningar, och samordningsvinster som skapar mer nytta för resurserna, skriver Oliver Rosengren Öppet brev till Ylva Johansson, statsråd och chef för arbetsmarknadsdepartementet som besöker­ Växjö i?dag.

Sydsvenskan - 25 feb 16 kl. 19:03

En samspelt och tydlig regering? Ja, kanske 2018.

Förhandlingarna inför vårbudgeten har dragit igång. Egentligen borde de vara en formalitet. I förhållande till höstens tunga budgetproposition rör det sig om justeringar på marginalen.

Kristianstadsbladet - 15 jun 12 kl. 08:52

Anfall är bästa försvar

Finansminister Anders Borg (M) är i praktiken också regeringens försvarsminister. Det visar prioriteringarna. Ekonomin sätts främst.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Polisens hemsida nere flera timmar

Polisen hade under onsdagen stora tekniska problem med sin hemsida, där nyheter och händelser från hela landet publiceras. Problemen började på förmiddagen och under eftermiddagen låg hemsidan nere i flera timmar. Först vid 18-tiden var den igång igen..

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Justin Bieber skjuter upp sin turné

Justin Bieber skulle ut på sin första turné på flera år, men nu skjuts artistens alla speldatum upp på grund av coronavirusets spridning. Turnén skulle ha haft premiär den 14 maj i Seattle och följts av ytterligare 44 spelningar i Kanada och USA. Enligt.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Damveckan i Båstad kan flyttas: ”Vi undersöker möjligheterna”

Allt spel på tourerna är inställt till 13 juli..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Så mycket tjänade innehavaren på sitt privata systembolag

Från början drev han bara ett slags sprithotell..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Chef med mer än corona på bordet

Räddningschef Eva Lövbom en nyckelroll i att förbereda för och agera under kriser..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Tennisens skilda världar: Kamp för överlevnad

Samtidigt som tennisstjärnorna Novak Djokovic och Roger Federer skänker tiotals miljoner kronor till behövande, har andra spelare knappt mat på bordet. Nu ber lågrankade tennisproffs om hjälp under coronakrisen. "Det är inte många som får vardagen att g.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Expert: Mycket ovanligt med så unga i mordfall

En minderårig pojke knivhöggs till döds vid en skola i Göteborg. Både offret och den misstänkte pojken är under 15 år. – Det är väldigt ovanligt, säger Mikael Rying, kriminolog på Noa.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Christoffer Rifalk förlänger med Rögle

”Det kändes rätt självklart att förlänga när det kom på tal”..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Vintern som aldrig kom – se bilderna från Skånes längsta höst

Tidningens fotografer bjuder på bilder från vintern som aldrig kom..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Folkmusik för metalfolk som nästan beter sig som folk

Jonn Palmér Jeppsson hör Myrkur lämna black metal bakom sig..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.