SvD > Ekonomi

Thursday, 02 April, 11:09

SvD - 10 okt 11 kl. 14:50

En miljon Iphone beställda på en dagRekordintresse för nya modellen Iphone 4S..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Iphone

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En miljon, Iphone, beställdapå en , dag
BT - 10 okt 11 kl. 14:58

En miljon Iphone på en dag

På ett dygn fick teknikjätten Apple över en miljon förhandsbeställningar på den nya telefonmodellen Iphone 4S, uppger bolaget i ett pressmeddelande. Det kan jämföras med 600 000 förhandsbeställningar då föregångaren Iphone 4 lanserades. Iphone 4S presenterades i tisdags, dagen innan Apples grundare Steve Jobs avled.

Expressen - 24 apr 15 kl. 05:28

En miljon klockor beställda på en dag

Några tusen kronor för en klocka du aldrig sett? Inga problem! Åtminstone inte om du frågar en miljon Apple-entusiaster..

HBL - 01 okt 13 kl. 19:23

Nästan en miljon federalt anställda utan lön i USA

USA:s president Barack Obama anklagar republikanerna för att stora delar av de federala myndigheterna tvingats stänga sina dörrar. Enligt honom kunde budgetkrisen ha undvikits.? De har stängt den federala staten på grund av ett ideologiskt korståg för att förhindra att miljontals amerikaner får tillgång till sjukförsäkring, sade Obama på tisdagen.

Kristianstadsbladet - 16 maj 13 kl. 08:23

Fler fall av beställda nätvåldtäkter


Rikskriminalpolisen utreder flera misstänkta beställda våldtäkter mot barn i Sydostasien, rapporterar P3 Nyheter i Sveriges Radio. Det handlar om personer som med hjälp av en bankdosa och en internetuppkoppling kan beställa våldtäkter på barn direkt på nätet.Svenskar har betalat någonstans mellan 20-50 dollar för att få se på övergreppen.

Skånskan - 09 jul 19 kl. 11:26

Fick varor som ej var beställda

Kävlinge En Kävlingebo har fått hem avier om att beställda varor från Telia och Telenor kunde hämtas på posten. Men Kävlingebon har inte beställt några mobiltelefoner eller något annat från företagen. En polisanmälan om olovlig identitetsanvändning är gjord.

Sydsvenskan - 11 apr 17 kl. 07:34

Krock i Staffanstorp – bärgare beställda

Två personbilar har på tisdagsmorgonen krockat i Staffanstorp. Bärgare är beställda till olycksplatsen..

Cornucopia - 25 apr 15 kl. 11:11

En miljon Apple Watch beställda

Kanske föga överraskande verkar inte Church of S:t Jobs (NASDAQ:AAPL) armbandsterminal Apple Watch floppa. Forbes rapporterar om runt en miljon förbeställningar och att cirka tio miljoner överväger att köpa armbandsterminalen det närmaste halvåret.

Försäljningen av armbandsterminalen började officiellt i USA igår.

Helsingborgs Dagblad - 10 okt 11 kl. 14:52

En miljon Iphone beställda på en dag

På ett dygn fick teknikjätten Apple över en miljon förhandsbeställningar på den nya telefonmodellen Iphone 4S, uppger bolaget i ett pressmeddelande. Det kan jämföras med 600 000 förhandsbeställningar då föregångaren Iphone 4 lanserades. Iphone 4S presenterades i tisdags, dagen innan Apples grundare Steve Jobs avled..

E24 - 09 jul 15 kl. 14:10

Rykte: 90 miljoner ”iPhone 6S” beställda

Enligt uppgifter till Wall Street Journal ska Apple ha lagt rekordbeställningar hos sina leverantörer på hela 90 miljoner enheter av den kommande smartphonemodell som sannolikt kommer att få namnet iPhone 6S..

SvD - 10 okt 11 kl. 14:50

En miljon Iphone beställda på en dag

Rekordintresse för nya modellen Iphone 4S..

SvD - 10 okt 11 kl. 14:50

En miljon Iphone beställda på en dag

Rekordintresse för nya modellen Iphone 4S..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.