Norrtelje Tidning > Nyheter

Wednesday, 01 April, 04:23

Norrtelje Tidning - 17 okt 11 kl. 01:00

Jobben minskar i krisens skuggaArbetslsheten kryper sakta uppt, varslen kar och tillstrmningen av nya jobb mattas av. Den nya krisen brjar skugga Norrtljes arbetsmarknad..
Läs mer på Norrtelje Tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jobben, minskari , krisens, skugga
Sydsvenskan - 21 sep 11 kl. 00:05

I krisens skugga

Regeringen håller i pengarna. Det är klokt. Samtidigt finns beredskap för ytterligare stimulansåtgärder om den ekonomiska krisen fördjupas.

Sydsvenskan - 25 feb 11 kl. 06:30

Val i krisens skugga

Idag är det allmänna val i den ekonomiska krisens Irland. Många irländare är minst sagt förbannade. Sydsvenskan har frågat varför de är så arga och om de tänker rösta.

DI - 23 maj 12 kl. 20:31

Grekiska skatteintäkter minskar

I den grekiska krisens skugga har magra intäkter till landets statskassa blivit ännu magrare..

YLE - 10 feb 17 kl. 09:59

Yrkesutbildningen förnyas - långa praktikperioder kan minska de ordinarie jobben

Yrkesstuderande ska kunna börja göra längre praktikperioder, men facket befarar att det kan betyda färre ordinarie jobb. “Ingen risk, studerandena är här för att lära sig och kan inte ersätta en ordinarie”, säger Mikael Wikström, vd för bilreservdelsföretaget Fixus Espoo. Yrkesutbildningen står inför omfattande förändringar nästa år då både verksamheten och finansieringen reformeras.

E24 - 23 jun 11 kl. 15:28

Toppmöte i krisens skugga

Statsminister Fredrik Reinfeldt och de andra EU-ländernas ledare samlas till toppmöte i Bryssel på torsdagen. Skuldkrisen i Grekland tros överskugga allt annat..

SvD - 10 jun 12 kl. 22:39

På vakt i krisens skugga

Helsingborgs Dagblad - 14 jun 12 kl. 08:21

Het debatt i krisens skugga

"Medan statsministern målade med den stora penseln ägnade sig Damberg åt detaljerna. Det haltade rejält i inledningen när partiledarna möttes i riksdagen i går..

Sydsvenskan - 21 okt 12 kl. 06:30

Separatismen växer i krisens skugga

Överst på agendan för de regionala politiker som väntas ta över styret i Baskien efter dagens val står kravet om självständighet. Den politik de lovat genomföra ska leda till en folkomröstning och en självständighetsförklaring.Den ekonomiska krisen är på väg att spräcka den spanska statsbildningen.

Kristianstadsbladet - 01 dec 17 kl. 06:40

Skadeglada populister möts i krisens skugga

Medan den tyska förbundskanslern Angela Merkel gör ett nytt försök att få ihop en regeringskoalition håller Alternativ för Tyskland kongress i Hannover. I det högerpopulistiska partiet är skadeglädjen stor över Merkels vedermödor.(TT).

Sydsvenskan - 01 dec 17 kl. 06:40

Skadeglada populister möts i krisens skugga

Medan den tyska förbundskanslern Angela Merkel gör ett nytt försök att få ihop en regeringskoalition håller Alternativ för Tyskland kongress i Hannover. I det högerpopulistiska partiet är skadeglädjen stor över Merkels vedermödor. Ingenstans bland de st.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.