Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 28 March, 13:36

Västerbottens Folkblad - 17 okt 11 kl. 00:19

Göteborgarna håller en hyperaktiv nivåRäfven Socialize,Umeå Publik: Fullt. Längd: 75 minuter. Bäst: Det enorma drivet. Sämst: Bristen på variation. ILSKEN UPPGÖRELSE.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
SocializeUmeå Publik, ILSKEN UPPGÖRELSE, Räfven, Göteborg, Andersson DET MÅ, Räfvens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göteborgarna, hålleren , hyperaktivnivå
Expressen - 21 nov 13 kl. 13:52

Göteborgarna behåller julklapparna själva

Göteborgarna är mer givmilda vid jul än rikssvensken. De lägger 3 610 kronor på de tretton julklappar som inhandlas. Bäst gillar de paketet från sin käraste..

Politologerna - 14 dec 15 kl. 13:30

Lucka #14: Göteborgarna och folkomröstningen om trängselskatt

Det här inlägget är samförfattat av Dennis Andersson & Henrik Oscarsson.   Alla dessa val är namnet på den forskarantologi #64 från SOM-institutet vid Göteborgs universitet som släpps idag. I boken genomför Dennis Andersson och jag en analys av hur göteborgarna röstade i den folkomröstning om trängselskatt som genomfördes samtidigt med de allmänna valen i september 2014.

Cornucopia - 23 jun 19 kl. 10:31

Svensk myndighet: Göteborgarna mentalt odugligast i Sverige

Enligt svensk myndighetsstatistik är göteborgarna mentalt odugligast i Sverige, och hittas i bottenskiktet i såväl intelligens och allmänbegåvning, som i psyke och ledarskapsförmågor. Detta förklarar så mycket kring skitstaden Göteborgs politiker.
Rekryteringsmyndigheten, fd Pliktverket.

Politologerna - 18 dec 17 kl. 07:44

Lucka #18: Göteborgarna och västlänken

I den nysläppta SOM-antologin En brokig gemenskap (Ulrika Andersson & Annika Bergström, Red) kan du läsa en analys av göteborgarnas inställning till olika infrastrukturprojekt som är skriven av Dennis Andersson och undertecknad. Vårt bidrag ”Göteborgare tycker om infrastruktur” ger en bild av den lokala opinionen i frågor som rör trängselskatten, västlänken och andra infrastrukturprojekt. Du tar del av kapitlet i sin helhet här.

Skånskan - 01 apr 16 kl. 14:00

Hovrätten fäller

Opinion Hovrätten fastställer domarna mot de två Göteborgarna Hassan Mostafa Al-Mandlawi och Al Amin Sultan, som får livstids fängelse för terrorbrott. Tillsammans med domen mot Radovan Karadzic tidigare i veckan så gör detta världen till ett ställe där det blivit lite, lite svårare att terrorisera sina medmänniskor.
Hovrättens dom fastställer att Sultan och Al-Mandlawi är gärningsmän, inte medlöpare, åskådare eller någon annan form av bisittare till det fruktansvärda brottet som begås på filmerna som använts för att fälla de båda.

GöteborgsPosten - 13 sep 18 kl. 19:42

Så lunchar göteborgarna

Göteborg sticker ut i statistiken när det gäller uteluncher. Speciellt i jämförelse med övriga storstadsregioner. Ungefär hälften av göteborgarna äter lunch ute minst en gång i veckan – och hela 40 procent av de måltiderna är det husmanskost som gäller.

GöteborgsPosten - 14 sep 18 kl. 09:52

Så lunchar göteborgarna

Göteborg sticker ut i statistiken när det gäller uteluncher. Speciellt i jämförelse med övriga storstadsregioner. Ungefär hälften av göteborgarna äter lunch ute minst en gång i veckan – och hela 40 procent av de måltiderna är det husmanskost som gäller.

GöteborgsPosten - 20 mar 20 kl. 07:00

Spänstiga bokhållare fick fart på göteborgarna

Det började med en maning om att göteborgarna inte skulle bli förslöade. Drygt ett och ett halvt sekel senare håller Göteborgs Gymnastik Sällskap fortfarande i gång..

Expressen - 22 mar 13 kl. 23:22

Nu gäller vinna eller försvinna för Frölunda

GÖTEBORG. Dags för ännu en rysare för Frölunda Indians. Klockan fyra lördag eftermiddag är det dags för nedsläpp i Scandinavium i den sjätte kvartsfinalen.

GöteborgsPosten - 24 dec 13 kl. 09:51

Göteborgaren behåller bästa julklappen själv

Göteborgarna lägger mer pengar på julklappar än snittsvensken – och 25 procent behåller julklappar som varit tänkta till någon annan..

GöteborgsPosten - 14 sep 13 kl. 09:14

Samlar göteborgarna mot våldet

I dag hålls en manifestation på Gustav Adolfs torg för ett tryggare och säkrare Göteborg. Senare i kväll håller Bellevuemoskén ett möte på samma tema..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.